ζωδια για ελεύθερους 7/05 Σάββατο

evdomadiaies-2430314

ζωδια για ελεύθερους 7/05 Σάββατο

ζωδια κριός
Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα για εντάσεις που θα προκαλέσουν άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Δώστε σε φιλικά σας άτομα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους και να πουν την άποψή τους. Αν δεν τους αφήνετε το περιθώριο του λόγου, το μόνο που θα κάνετε είναι να αυξήσετε την ένταση. Να θυμάστε ότι η σιωπή είναι χρυσός.

 

 

ζωδια ταύρος
Άτομα του φιλικού σα κύκλου θα ευνοούνταν πολύ σήμερα από την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ σας. Αρκεί και ένα διασκεδαστικό ηλεκτρονικό μήνυμα, για να τους επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη. Ακόμη καλύτερα, αν έχετε το χρόνο κανονίστε να συναντηθείτε για να γελάσετε όλοι μαζί.

ζωδια δίδυμοι
Μήπως ονειρεύεστε κάποια αλλαγή στην πορεία σας; Αντί να αναμένετε με τα χέρια σταυρωμένα να προκύψει κάτι συναρπαστικό, αναλάβετέ το προσωπικά. Προτιμήστε την καινούργια ομάδα ατόμων που έχετε γνωρίσει, για να βγείτε μαζί τους αντί με τους συνήθεις υπόπτους… Διασκεδάστε απόψε με την καρδιά σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Σήμερα θα διαπιστώσετε από νωρίς ότι συντονίζεστε πολύ εύκολα με όλα τα άτομα που θα βρεθούν γύρω σας, και τα καταλαβαίνετε πολύ πιο εύκολα από όσα θα φανταζόσασταν. Αυτή η αρμονία ακόμη και με αγνώστους, δεν αποκλείεται να επιφέρει κάποιες νέες φιλίες ίσως και κάποιο πιθανό ρομάντζο.

ζωδια λέων
Όσο κι αν αρχικά δεν φαινόταν έτσι, όσο περισσότερο γνωρίζετε ένα καινούργιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σας, τόσο ανακαλύπτετε ότι δένεστε ρομαντικά μαζί του. Διατηρήστε όμως τους αργούς ρυθμούς και τη διάθεσή σας για να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες. Αφήστε τη μοίρα να πάρει την πορεία της.

ζωδια παρθένος
Σε ό,τι αφορά την αγάπη, οι λεπτομέρειές της είναι συνήθως πιο περίπλοκες από όσο φαντάζεστε. Θολά υπονοούμενα χάνονται στις προθέσεις, οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες ξεπετάγονται εκεί που δεν τις περιμένετε. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε, είναι να αφήσετε ανοικτές όλες τις γραμμές επικοινωνίας προκειμένου να μην επέλθει το χάος.

ζωδια ζυγός
Πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα δεν γίνονται, γι’ αυτό σας έχει κατακλύσει μια αίσθηση παραζάλης. Έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να αρχίσετε να λέτε και κάποια «όχι» σε προτάσεις και προσκλήσεις. Χρειάζεστε άμεσα λίγο χρόνο ηρεμίας μόνοι σας, προκειμένου να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα η πραγματικότητα θα αλληλεπιδρά με την φαντασία, καθώς θα σας προσφερθεί μια ευκαιρία ζωής! Πιέστε τον εαυτό σας να αφήσει όλες τις αμφιβολίες στο σπίτι, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε δεύτερες σκέψεις. Ενδώσετε και μην κοιτάξετε ποτέ ξανά πίσω.

ζωδια τοξότης
Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι δεν θέλετε καν να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να αρχίσετε τη μέρα σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάτε κατευθείαν στον καφέ. Αντ’ αυτού δοκιμάστε λίγη σωματική άσκηση για να δώσετε ώθηση στο αίμα σας να κυκλοφορήσει. Θα διαπιστώσετε σύντομα ότι μπορεί να κάνει θαύματα!

ζωδια αιγόκερως
Η διάθεσή σας είναι εξαιρετική σήμερα, κυρίως εξαιτίας μιας απόφασης που πήρατε πρόσφατα. Απολαύστε αυτές τις στιγμές ευτυχίας και μοιραστείτε την καλή σας διάθεση με άτομα του φιλικού σας κύκλου, που θα τους έκανε πολύ καλό κάτι ηλιόλουστο αυτή την εποχή. Αφήστε τις ευχάριστες στιγμές να κυλήσουν με την πορεία που θέλουν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου έχει ανάγκη να μιλήσει. Σήμερα λειτουργήστε με συμπάθεια και γίνετε το αφτί που χρειάζεται. Ενίοτε είναι καλύτερα να είστε προσεκτικός ακροατής, από το να προσφέρετε τις συμβουλές σας. Ο φίλος σας θα εκτιμήσει πολύ την συμπαράστασή σας.

ζωδια ιχθύες
Είναι δεδομένο ότι τα άτομα του φιλικού σας κύκλου θέλουν μόνο το καλύτερο για εσάς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι καθετί που θα πουν είναι και νόμος. Κάποιες φορές είναι καλύτερα να ακολουθείτε το ένστικτό σας, ακόμη κι αν αυτή η επιλογή δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Η τόλμη σας να εμμείνετε στη δική σας απόφαση, θα εντυπωσιάσει τους φίλους σας πιο πολύ, από το να ενδίδατε στις δικές τους προτροπές.