ζωδια για ελεύθερους 8/12 Πέμπτη

erwtikes-17314

ζωδια για ελεύθερους 8/12 Πέμπτη

ζωδια κριός
Τα μάτια σας είναι στραμμένα σε ένα εξαιρετικά ελκυστικό άτομο τις τελευταίες μέρες. Τα άστρα λοιπόν σας ευνοούν σήμερα να κάνετε την κίνησή σας για προσέγγιση. Θα το μαγέψετε!

ζωδια ταύρος
Αν έχετε συνδεθεί με ένα άτομο τόσο ευαίσθητο που έχει καρδιά αγκινάρα, τι νομίζετε ότι θα γίνει πολύ σύντομα; Θα σας πνίξει με την υπερβολική του αγάπη, εσείς θα πείτε ότι θέλετε και λίγο χώρο για να ανασαίνετε, κι εκεί θα αρχίσουν τα κλάματα… Η πρακτική ωστόσο θα είναι να είστε ευγενικοί και διακριτικοί.

 

ζωδια δίδυμοι
Αν ακούσετε τη λέξη «ριζικός», σκέφτεστε τα μαθηματικά που κάνατε στο σχολείο; Μήπως νομίζετε ότι είναι αρχαία ελληνικά; Δεν ισχύει κάτι από τα δύο στην προκειμένη περίπτωση. Αυτό που ισχύει, είναι ότι θα νιώσετε την έννοια της ριζικής αλλαγής από μια νέα γνωριμία που θα κάνετε πολύ σύντομα – ίσως και σήμερα.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αν καλέσετε ένα άτομο για καφέ και αναμένετε να πληρώσει το μερίδιό του, είναι βέβαιο ότι θα απογοητευθείτε. Όχι μόνο δεν θα πάρετε χρήματα, το πιο πιθανό είναι να κάψετε και μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα ιδανικό ρομάντζο. Να ξέρετε ότι όποτε καλείτε έναν άνθρωπο, εσείς κερνάτε!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ποτέ η επιστήμη δεν κατέληξε σε συμπέρασμα, κατά πόσο δύο αντικρουόμενοι εγωισμοί αποτελούν καλό συνδυασμό για το ρομαντικό πεδίο. Αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν κατέληξε και στο αντίθετο. Άρα όλες οι πιθανότητες είναι ανοικτές.

ζωδια παρθένος
Όπου αναφέρεται ο πειραματισμός, δεν αφορά μόνο τα χημικά συστατικά. Οι δοκιμές μπορούν να ανεβάσουν τη θερμοκρασία και στην ερωτική σας ζωή. Καλό θα είναι λοιπόν να αρχίσετε να ξεκολλάτε από τα καθιερωμένα και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, απόψε κιόλας!

ζωδια ζυγός
Μια πνευματική σχέση είναι πιθανόν να εξελιχθεί σε κάτι απόλυτα σωματικό σήμερα. Αυτό θα συμβεί επειδή η διέγερση του πνεύματος μπορεί να επιφέρει και διέγερση του σώματος – και ποιες επιλογές πορείας έχει κανείς από εκεί και πέρα; Τα προφανή!

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια σκορπιός
Αν παίζετε με πυροτεχνήματα, όση ασφάλεια και να έχουν δεν αποκλείονται ποτέ κάποιες απρόβλεπτες εκρήξεις. Αν παίζετε με τα αισθήματα, οι απρόβλεπτες εκρήξεις είναι πολύ πιο δυσχερείς. Καλό είναι να μην παίζει κανείς με τα συναισθήματα – ειδικά του άλλου. Αν πέσετε τόσο χαμηλά, φροντίστε τουλάχιστον να έχετε πρόχειρες τις συναισθηματικές «πρώτες βοήθειες».

ζωδια τοξότης
Αν το βλέμμα σας έπιασε τις ματιές ενός άγνωστου ατόμου με εξαιρετικό ενδιαφέρον, μην διστάσετε καθόλου. Ανταποδώστε τη ματιά, κάντε την πιο έντονη και αφήστε να πουν τα υπόλοιπα τα βλέμματα. Σύντομα θα δεχθείτε πρόταση για να πιείτε μαζί ένα ακόμη ποτό.

zwdia-fotia

ζωδια αιγόκερως
Κάποιος προσπαθεί να σας πείσει ότι ξέρει την καλύτερη μέθοδο για να κερδίσετε την καρδιά και το μυαλό του ατόμου που σας ενδιαφέρει; Κρατήστε μικρό καλάθι! Μόνο οι ανόητοι ή οι καιροσκόποι θεωρούν ότι υπάρχουν τέτοιες μέθοδοι.

ζωδια υδροχόος
Αν ήσασταν λίγο περισσότερο ευφυείς, οι επιστήμονες θα έπρεπε να βρουν νέα κλίμακα για να μετρούν την ταχύτητα του φωτός! Είστε στην ιδανικότερη φάση σας, γι’ αυτό κάντε όλες τις κινήσεις για να την αναδείξετε τώρα. Το βέβαιο είναι ότι μπορείτε να φωτίσετε τη ζωή ενός ατόμου…

ζωδια ιχθύες
Σήμερα καταγράψτε τα όνειρά σας – άσχετα αν θα τα δείτε ξύπνιοι ή κοιμισμένοι. Θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίστε μια ρομαντική συγκυρία που σας προβληματίζει. Θυμηθείτε να ευχαριστήσετε το υποσυνείδητό σας.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00