ζωδια: μηνιαίες προβλεψεις Δεκεμβριος-υδροχοος

miniaies-zwdio-ydroxoos

ζωδια: τα ερωτικά σας θέματα θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτό το μήνα, ξεκινώντας με την πανσεληνο στον 5ο οικο σας, τον οίκο του ρομάντζου στις 6 Δεκεμβρίου. Αν ξεκινήσατε πρόσφατα να βγαίνετε με κάποιον, τώρα θα είστε απόλυτα σίγουροι για το πώς νιώθετε για το συγκεκριμένο άτομο. Αν είστε απόλυτα ερωτευμένοι, είναι η κατάλληλη στιγμή να του το γνωστοποιήσετε! Από την άλλη μεριά, αν συνειδητοποιήσετε πως είναι κάτι περαστικό χωρίς πιθανότητες για κάτι περισσότερο, θα πάρετε την απόφαση, όσο άβολη και αν είναι αυτή η κατάσταση.

 

Σε μερικές περιπτώσεις, ίσως βρεθείτε στην μέση μίας κρυφής σχέσης, ή θα παλεύετε με τα συναισθήματα για κάποιον, με τον οποίο δεν μπορείτε να είστε μαζί. Η αφροδιτη περνά στον 12ο οικο σας, τον οίκο της μοναχικότητας, στις 10 του μηνός, και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015. Αν αγαπάτε κάποιο πρόσωπο από μακριά, αναρωτηθείτε γιατί δεν είστε ανοιχτοί στο να βγείτε με κάποιον με τον οποίο μπορείτε να έχετε μία αληθινή, σωματική σχέση. Φυσικά, αν είστε σε σχέση και τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, στη φάση αυτή θα θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μόνοι  μαζί με τον αγαπημένο σας. Απολαύστε το!

 

Ο κρονος περνάει στον 11ο οικο σας, τον οίκο των ομάδων και της φιλίας στις 23 Δεκεμβρίου. Από τότε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τις παρέες σας. Θα προτιμήσετε να έχετε λιγότερους φίλους που ξέρετε πως είναι πραγματικά δίπλα σας, παρά πολλούς γνωστούς με τους οποίους δεν σας ενωνει τίποτα.

zodia-taro-45

 

ζωδια υδροχοος διαβάστε επίσης

 

zwdia