ζωδια Διδυμοι Σαββατοκυριακο 05-06/09

miniaies-erwtikes-zwdio-didymoi

ζωδια Διδυμοι Σαββατοκυριακο 05-06/09

Το Σάββατο δεν ξέρω πως και τι αλλά οπωσδήποτε φροντίστε να βγείτε έξω το βράδυ.

Με την Σελήνη στον πρώτο οίκο σας ,που το εγώ σας ,να τον κυβερνά θα έχετε όλες τις δυνάμεις του κόσμου στα πόδια σας υπηρέτες να ικανοποιήσουν το όποιο σας αίτημα.

Θέλετε να εγγράψετε κάποιο βιβλίο; να ανοίξετε ένα μπαρ που να σερβίρει εξωτικούς και δυσεύρετους χυμούς; να ξεκινήσετε μία καμπάνια κοινωνικής ευαισθητοποίησης μέσω πχ του instagram ;

zodia-taro-45

Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας , πρέπει αγαπητοί μου Δίδυμοι να λάβετε την ευθύνη της υλοποίησης τους από σήμερα. Σκεφτείτε το λιγάκι , εάν τελικά δεν δρομολογήσετε εσείς και δεν ξεκινήσετε την υλοποίηση τους , τότε ποιος θα το κάνει; Μην εκπλαγείτε ακόμη, εάν δείτε ότι τα άτομα ολόγυρα σας θέλουν να ακούσουν τις απόψεις και την γνώμη σας, οπότε μη νιώσετε αμήχανα αν με το που αρχίσετε απλά να ομιλείτε δείτε να απλώνετε στο χώρο μία απόλυτη σιωπή. Σας ακολουθεί μία περίεργη συμπαντική αίσθηση αύρας που κάνει τους γύρω σας να μαγνητίζονται από τον λόγο σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot
Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις σταθεροποιούνται από την Κυριακή. Μήπως το τελευταίο διάστημα ήρθατε σε εκνευρισμό με διάφορα άτομα τριγύρω σας δίχως καν να κάνετε να προσπαθήσετε για αυτό; Ρίξτε το φταίξιμο στην κατά βάση ειρηνοποιό Αφροδίτη που από τις 25 Ιουλίου του 2015 κινείται ανάδρομα και έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς ζωής στη γη. Πάλι καλά που η ανάδρομη της κίνηση τελείωσε σήμερα.

Μικροπρεπή κατά τα άλλα ζητούμενα και παρεξηγήσεις μπορεί να φούντωσαν πολύ εύκολα το διάστημα αυτό, ή να χάλασε ή βρέθηκε στα πρόθυρα του να χαλάσει μία στην πραγματικά αληθινή φιλία, ή σχέση ή συνεργασία με κάποιο άτομο επίσης το διάστημα αυτό. Σήμερα η Αφροδίτη συνεχίζει την ορθή πορεία εξομαλύνοντας πρώτα από όλα τον τομέα της επικοινωνίας σε εσάς.

Σε περίπτωση που το διάστημα αυτό έχετε κάνει υπομονή όσο αφορά την κοινοποίηση κάποιου ζητήματος σήμερα έχετε το πράσινο φως, οπότε προχωρήστε και μοιραστείτε με τα δικά σας άτομα ότι και να είναι αυτό, ιδέα είδηση κλπ.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :

zodia-zvdia-yy