ζωδια εβδομαδας οικονομικα 29/11-06/12

karma-karmikes-sxeseis

κριός

Υπάρχουν αρκετά ζητήματα επάνω στο τραπέζι την Δευτέρα, και εσείς θα θελήσετε να ξεκινήσετε και να τελειώσετε όσες περισσότερες εργασίες είναι δυνατόν. Δυστυχώς όμως η αρχή αυτής της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για την έναρξη νέων εργασιών. Και σίγουρα δεν πρέπει να υπογράψετε νέες συμφωνίες. Τουλάχιστον όχι πριν να τακτοποιήσετε , οργανώσει, ξεκινήσει και ήδη δρομολογήσει τα ήδη ενεργά εργασιακά θέματα.

Μετά, δηλαδή γύρω Πέμπτη με Παρασκευή , μπορείτε ελεύθερα να φλερτάρετε με την ιδέα του να αναλάβετε το ξεκίνημα ενός ή δύο καινούριων πρότζεκτ. Ίσως ακόμα και να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της πρόσληψης έξτρα βοήθειας. Αντιδράστε λοιπόν σε όλη αυτή την κατάσταση με ηρεμία και σταθερότητα και σας πληροφορώ ότι πάρα πολύ σύντομα, θα λάβατε και τα αποτελέσματα που αρμόζουν στην σκληρή σας δουλειά. Τόσο σύντομα, όσο είναι το Σαββατοκύριακο αυτό.

zodia-taro-45

ταύρος

Είστε σχεδόν έτοιμοι να λάβετε μία σημαντική απόφαση αυτή την Δευτέρα. Το μόνο σας πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζετε μετά απόλυτης βεβαιότητας ποια πλευρά θα επιλέξετε τελικά. Αν η απόφαση σας έχει να κάνει με την πρόσληψη προσωπικού, τότε γιατί δεν ζητάτε από κάποιον ακόμη να είναι παρών στην δεύτερη φάση των συνεντεύξεων αυτών ώστε να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη; Αν τώρα η επιλογή σας αφορά την αλλαγή της εργασίας σας, τότε μιλήστε καλύτερα σε έναν φίλο σας πρώτα.

Όλη αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με τις επιλογές σας και με το τι μπορείτε να βρείτε καλύτερο στην εργασιακή αγορά απλά κάνοντας μία μικρή αγοραστική έρευνα. Μην μείνετε απλά στην πρώτη ευκαιρία που θα εμφανιστεί μπροστά σας. Όσο περισσότερο ψάξετε το όλο θέμα , τόσο καλύτερο θα είναι και το αποτέλεσμα για εσάς. Ανεξάρτητα τώρα με το τι θα συμβεί και αν θα βρείτε τελικά αυτό που ψάχνετε κατά την διάρκεια της εβδομάδας ένα είναι σίγουρο. Ότι σας περιμένει ένα Σαββατοκύριακο δυναμίτης, όπου θα καταφέρετε να υλοποιήσετε και τον στόχο που έχετε θέσει για το Σ.Κ. αυτό

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτηςαιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

 

δίδυμοι

Όσο και εάν θέλετε να είστε ειλικρινά αποδοτικοί στην αρχή της εβδομάδας, κατά πάσα πιθανότατα θα νιώσετε ότι όλα τα ζητήματα που έχετε μέσα στο μυαλό σας σας κρατάνε πίσω , ζητήματα όπως : η καριέρα σας, το μέλλον σας κλπ.

Αξίζει επομένως να αναρωτηθείτε μήπως ήρθε η στιγμή για μια μεγάλη αλλαγή στον τομέα αυτό.

Ωστόσο προς τα μέσα της εβδομάδας, ένα αρκετά δημιουργικό πρότζεκτ θα σας ενεργοποιήσει και πάλι και θα βρείτε πως τελικά έχετε έρθει αρκετά κοντά με τους συναδέλφους σας και έχετε αναπτύξει ένα είδος φιλίας μαζί τους (κυρίως την ημέρα της Πέμπτης).

Τέλος περάστε το Σαββατοκύριακο περικυκλωμένοι από άτομα που τους αρέσετε και σας θαυμάζουν επίσης. Θα βρίσκεστε βλέπετε στην διάθεση να αφηγηθεί τε ιστορίες από το γραφείο και όχι μόνο

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

καρκίνος

Θα έχετε πάρα πολύ δουλειά για να κάνετε στις αρχές της εβδομάδας, όμως ευτυχώς θα έχετε και αρκετά μεγάλα αποθέματα ενέργειας επάνω σας. Την τρίτη, κάποιο άτομο πρόκειται να βασιστεί επάνω στην έντονη διαίσθηση σας, όσο αφορά την λήψη μιας αρκετά σημαντικής επαγγελματικής του απόφασης. Η δύναμη σας θα βρίσκετε σε αυτού του είδους τις συναλλαγές αυτές τις ημέρες και όχι τόσο στις λεπτομερείς ημερήσιες αναλύσεις σας. (αν και καλό θα ήταν να τσεκάρετε κάθε τόσο και αυτές τις μικρές λεπτομέρειες της κάθε ημέρας ώστε να αποφύγετε ένα επιχειρηματικό φιάσκο κατά την διάρκεια της Πέμπτης).

Την Παρασκευή θα είστε κυριολεκτικά όλη την ώρα στο τρέξιμο και θα εργάζεστε σε έναν ξέφρενο ρυθμό, όμως έπειτα θα σας περιμένουν δύο ολόκληρες ημέρες γεμάτες από κοινωνικές δραστηριότητες και οικογενειακές συναντήσεις που θα σας ηρεμήσουν και θα σας επαναφέρουν στην φυσική σας ισορροπία ξανά.

zwdia-zodia-astrologia-65

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο Δεκεμβριου για καθε ζωδιο :κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγοςσκορπιοςτοξοτηςαιγοκερως υδροχοος  ιχθεις

λέων

Ότι είδους πίεση και αν αισθανθείτε τη Δευτέρα σχετικά με το να αποφασίσετε για κάτι επιτόπου, απλά αγνοήστε την. Ξοδέψτε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας διεξάγοντας μία έρευνα και στρατολογήστε την βοήθεια των ειδικών ώστε να λάβετε μία σειρά συμβουλών. Απολαμβάνετε τέτοιου είδους έργα, διότι σας αρέσει τρομερά τόσο το να μαθαίνετε το πως λειτουργούν τα διάφορα αντικείμενα όσο και το να έρχεστε σε επαφή και να κουβεντιάζετε με άλλους.

Και όντως, ένα άτομο με το οποίο θα συνομιλήσετε προς το τέλος της εβδομάδας θα σας κάνει να δείτε τα πάντα μέσα από μια νέα και αρκετά χρήσιμη οπτική. Υπάρχει τέλος αρκετά μεγάλη πιθανότητα να περάσετε το Σαββατοκύριακο σας δουλεύοντας : είναι που από την μία θέλετε πάση θυσία να χτίσετε μία αντίστοιχη του χαρακτήρα σας, εργασιακή φήμη και από την άλλη τρέφετε ένα γνήσιο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη εργασιακή πρόκληση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-agnh

παρθένος

Αυτή την εβδομάδα έχετε αρκετά μεγάλες ιδέες για το που κατευθύνεστε όπως επίσης και έναν αρκετό φιλόδοξο ρυθμό παραγωγικότητας στο μυαλό σας. Το ζήτημα είναι όμως πως οι υπόλοιποι δεν νιώθουν το ίδιο. Αυτό είναι απόλυτα κατανοητό από εσάς. Την Τρίτη , δώστε λίγη προσοχή διότι η ολική αποδιοργάνωση κάποιου συναδέλφου σας, ενδέχεται να βάλει μια μικρή τρικλοποδιά στην πρόοδο σας. Ευτυχώς όμως το γεγονός αυτό είναι κάτι το οποίο θα μπορέσετε πανεύκολα να τακτοποιήσετε με άμεση διακριτικότητα μάλιστα.

Η διακριτικότητα σας αυτή, θα σας χρειαστεί ξανά και κατά την διάρκεια των ημερών Πέμπτη και Παρασκευή, καθώς αναμένετε να βρεθείτε έναντι ενός αρκετά μεγάλου προβλήματος που θα έχει πηγή προέλευσης τους ίδιους σας τους συναδέλφους. Κάντε λοιπόν ότι μπορείτε για να τακτοποιήσετε την κατάσταση και έπειτα απλά φύγετε από το γραφείο σας. Το Σαββατοκύριακο τώρα, βγάλτε εντελώς από το μυαλό σας τα εργασιακά σας ζητήματα , πραγματοποιώντας ένας μικρό ταξίδι.

zwdia-zodia-tarw

ζυγός

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην αρχή της εβδομάδας είναι μόνο λογικό κάποια θέματα απλά να πέσουν στο περιθώριο. Άλλωστε μπορείτε να πράξετε μόνο ότι μπορείτε να πράξετε και έχετε μονάχα τόσα χέρια βοηθείας και τίποτα περισσότερο. Παραδόξως θα διασκεδάζετε κατά την διάρκεια αυτού του εργασιακού παροξυσμού.

Τουλάχιστον οι ημέρες μοιάζουν να πετούν αυτή την εβδομάδα αντί να κυλάνε βασανιστικά αργά. (ιδίως η Τρίτη και η Τετάρτη). Την Πέμπτη θα έχετε τη δυνατότητα να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας και να στρέψετε την προσοχή σας σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου , θα είστε χαμένοι σε σκέψεις που αφορούν την καριέρα , το μέλλον τους συναδέλφους σας, και κάποια οικονομικά ζητήματα και προοπτικές που σας αφορούν. Επίσης πρόκειται να απολαύσετε με όλη σας την καρδιά και έναν εκπληκτικό σπιτικό γεύμα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-3-zodia

σκορπιός

Έχετε πολλά κρυφά ταλέντα τα οποία πρόκειται να βγουν στην επιφάνεια , κατά τις αρχές της εβδομάδας. Φυσικά προς έκπληξη τόσο των συναδέλφων σας, όσο και του ίδιου σας του εργοδότη.!;Έχετε το δικό σας μοναδικό τρόπο να κάνετε τα κάλλιστα εργασιακά σενάρια πραγματικότητα. Γενικότερα πρόκειται να είναι μια αρκετά καλή εργασιακά εβδομάδα, τουλάχιστον ως την ημέρα της Πέμπτης, όπου μία διαμάχη επάνω σε ένα ασήμαντο θέμα εξελιχθεί σε μία αρκετά σοβαρή κατάσταση.

Κάντε λοιπόν ότι περνάει από το χέρι σας ώστε να ξεφουσκώσει όλη αυτή η υπόθεση πριν πραγματικά ξεφύγει εντελώς από τον όποιο έλεγχο και φροντίστε το Σαββατοκύριακο να ηρεμήσετε και να διώξετε από επάνω σας αυτή την ένταση εντελώς. Πχ κάντε κάτι σχετικά με τον αθλητισμό ώστε να βγάλετε την έντονη αυτή αρνητική ενέργεια από το σώμα σας.

zwdia-fotia

τοξότης

Μπορεί να πάτε τη Δευτέρα στη δουλειά γεμάτοι με τρομερές ιδέες, τις οποίες όμως για κάποιο άγνωστο όχι μόνο την Δευτέρα αλλά γενικότερα τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας αυτής θα δυσκολευτείτε να φέρετε προς υλοποίηση. Ότι και να κάνετε, απλά δεν θα μπορέσετε να απογειώσετε τις εργασίες αυτές.

Κάντε λίγο υπομονή, αφού η κατάσταση αυτή θα αλλάξει μετά την Τετάρτη. Η Πέμπτη θα είναι μια τρομερή ημέρα αφού θα κατορθώσετε να υλοποιήσετε όλες αυτές τις εργασίες σας, και την Παρασκευή η δουλειά θα μετατραπεί σε πλήρη ικανοποίηση για εσάς. Θα βρίσκεστε στο κέντρο της επιτυχίας. Στα τέλη της εβδομάδας λοιπόν θα αισθάνεστε τόσο ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και με όσα καταφέρατε να φέρετε εις πέρας, που είναι πιθανόν να περάσετε και το Σαββατοκύριακο δουλεύοντας.

zwdia

αιγόκερως

Την Δευτέρα και την Τρίτη θα κάνετε αλματώδεις προόδους πάνω στα πρότζεκτ που εργάζεστε που στο τέλος η δουλειά θα σας φαίνεται σαν διασκέδαση. Την Τετάρτη το κλειδί επίλυσης της πρόκλησης που θα εμφανιστεί μπροστά σας είναι η δημιουργικότητα που έχετε. Επιπλέον δε αυτή η πρόκληση είναι μία από αυτές που πραγματικά προκαλούν την ευφυΐα και την δημιουργικότητα σας.

Όσο πιο ευχαριστημένοι αισθάνεστε με την εργασία σας, τόσο πιο ευχαριστημένοι είναι και οι άνθρωποι γύρω σας – ιδίως τα μέλη της οικογένειας σας. Την Πέμπτη , η οικογένεια σας γίνεται πιο σημαντική από την καριέρα σας, άρα μην απορήσετε γιατί τηλεφωνήσατε το πρωί στο γραφείο και δηλώσατε ασθένεια ώστε να περάσετε περισσότερη ώρα με την οικογένεια σας. Την Παρασκευή όμως θα έχετε επανέλθει πλήρως στην εργασία σας, ψυχή και σώμα. Καθώς το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει θα είναι αρκετά γλυκό με αρκετή δόση ζωντάνιας και ομορφιάς. Πιθανώς ετοιμάζεστε για κάμπινγκ με την οικογένεια;

zwdia

υδροχόος

Καθώς θα ρίξετε μια αναλυτική ματιά στα νούμερα , την Δευτέρα στα οικονομικά της εργασίας σας, προσπαθήστε να έχετε κατά νου πως υπάρχουν και άλλα θέματα μεγάλης αξίας τα οποία όμως δεν μπορούν να μετρηθούν ως αξία μέσω του ευρώ και γενικότερα μέσω των χρημάτων. Η εκ βαθέων ουσία είναι σημαντική, δηλαδή η οικονομική αφθονία, όμως το ίδιο σημαντικό είναι να διευθύνεται και μία επιχείρηση που αποπνέει δικαιοσύνη και ευχαρίστηση.

Τώρα αν είναι η συμπονετική πλευρά σας να εμφανιστεί μονάχα Τρίτη με Τετάρτη , τι να κάνουμε. Έτσι έχει το ζήτημα τελικά. Το καλύτερο που έχετε να πράξετε είναι να αφήσετε τις αποφάσεις σας να γίνουν με βάση μία σειρά από οικονομικούς αλλά και μη νομισματικούς παράγοντες. Την Πέμπτη αναμένετε η αλτρουιστική σας πλευρά να είναι ιδιαιτέρως έντονη. Ποιος ξέρει ίσως φτάσετε ακόμα και στο σημείο να αρχίσετε να σκέφτεστε το ενδεχόμενο να προσφέρετε τις πολύτιμες υπηρεσίες σας οικειοθελώς σε έναν εξωτερικό οργανισμό ως πράξη εθελοντικής φιλανθρωπίας. Τέλος εξπέρ ενός διαφορετικού είδους- ήτοι μεγαλύτεροι σε ηλικία συγγενείς σας, πρόκειται να κάνουν την εμφάνιση τους αρκετά δυναμικά κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί.

zodia-astra-tarot

 

ιχθείς

Θα έχετε επάνω σας όλη την ενέργεια του σύμπαντος την Δευτέρα. Είναι μια τέλεια ημέρα λοιπόν για να ξεκινήσετε κάποιες νέες ιδέες ή να βάλετε εμπρός ένα ολοκαίνουριο έργο. Την Τρίτη και την Τετάρτη την στιγμή που οι ιδέες σας θα έχουν αρχίσει ήδη να αποδίδουν τους καρπούς τους, εσείς θα νιώσετε ότι περνάτε ένα είδος προσωπικής μεταμόρφωσης.

Η εμπιστοσύνη σας αρχίζει να οικοδομείται, και ξαφνικά θα αρχίσετε να βλέπετε ξεκάθαρα τα ταλέντα που φέρει ο κάθε ένας εκ των συναδέλφων σας. Μετά, άξαφνα και χωρίς καμία αιτία, όλα όσα βλέπατε ξεκάθαρα μπροστά σας από το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής , θα γίνουν εντελώς θολά με αποτέλεσμα το να σημειώσετε την όποια πρόοδο να αποτελεί κάτι το δύσκολο στην πραγματικότητα. Μην αφήσετε την θολούρα αυτή να σας κερδίσει και να σας ρίξει κάτω. Αφήστε την διαίσθηση σας να σας οδηγήσει κατά το τέλος της εβδομάδας και καθ΄όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί.

zwdia-agnh