ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 05-11/06 A

74a9824829c07dd6a3f4720c7821be41_XL

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 05-11/06 A

ζωδια κριός
Αν θέλετε να αποφύγετε παρεξηγήσεις και ατυχείς συγκυρίες, κρατήστε χαμηλούς τόνους στην έναρξη της νέας εβδομάδας. Θα διαπιστώσετε ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο να γίνεστε σαφείς προς τους γύρω σας. Όμως μέχρι και το μέσο της εβδομάδας θα σας χαμογελάσει και πάλι η επικοινωνιακή τύχη, ειδικά αν απευθύνεστε στο μυαλό των ανθρώπων και όχι στην καρδιά τους.

Από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά, η σκέψη σας θα είναι λίγο αποσυντονισμένη και θα θέλει να ταξιδέψει. Ενδώστε σε αυτή την ανάγκη, γιατί η εποχή είναι κατάλληλη για να μάθετε πράγματα μέσω της πνευματικής άσκησης. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι συνετό για εσάς να σκέφτεστε πολύ πριν μιλήσετε, μήπως παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σας. Επίσης φροντίστε να κοιτάτε μπροστά σας πριν κάνετε άλματα…

 

ζωδια ταύρος
Ιδιαίτερα εξωστρεφείς και αισιόδοξους θα σας βρει η αρχή αυτής της εβδομάδας, κάτι που θα προσέξουν αρκετοί στο περιβάλλον σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας εκπλήξουν οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν, για δημιουργικές ιδέες και σχέδια – χωρίς να αποκλείεται και κάποια ρομαντική χροιά τους! Μέχρι και την Πέμπτη θα καταφέρετε να έχετε οργανώσει όλες τις εκκρεμότητες στα θέματά σας.

zodia-taro-45

Γύρω στην Παρασκευή αρχίστε να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί και επιδείξτε προσοχή, γιατί ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα σε μια συνεργασία. Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για να είστε επικριτικοί. Το Σαββατοκύριακο θα καταφέρετε να στήσετε την απαραίτητη συνολική εικόνα των καταστάσεων και να εστιάσετε στους πραγματικούς σας στόχους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια δίδυμοι
Νιώθετε απίστευτα φιλόδοξοι με την έναρξη αυτής της εβδομάδας. Η δύναμη της θέλησής σας και η θετικότητά σας, θα γίνουν οδηγοί αυτή την ιδανική εποχή για να κάνετε συμβιβασμούς και να βάλετε σημαντικές υπογραφές. Να ξέρετε ωστόσο ότι οι συνεργασίες σας δεν θα είναι ιδιαίτερα αρμονικές, αν δεν φανείτε δεκτικοί με τις ιδέες των άλλων.

Όσο προχωρά προς το τέλος της η εβδομάδα, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αναδείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Αν έχετε αμφιβολίες για κάτι, αξιοποιήστε την πλούσια φαντασία σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικά αίσιο για εσάς, αν κινηθείτε με γνώμονα την ανιδιοτέλειά σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Αυτή η εβδομάδα θα αρχίσει με μια μικρή ανατροπή για εσάς. Αν και συνήθως δεν δυσκολεύεστε να βρίσκετε λύσεις στα οικονομικά σας θέματα, θα προκύψουν κάποιες ιδιαίτερες συγκυρίες που θα σας κάνουν να μετράτε κάθε κέρμα. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας παραμείνετε δημιουργικοί, γιατί έτσι θα ανακαλύψετε μια εντελώς καινούργια ομάδα ανθρώπων. Μέσα από αυτήν θα εντοπίσετε ένα νέο πακέτο ιδεών για εσάς!

Από την Παρασκευή και μετά θα δυσκολεύεστε λίγο να επικεντρώσετε τις σκέψεις σας, αν και θα βρείτε τρόπο να απολαύσετε αυτό τον παροδικό αποσυντονισμό. Το Σαββατοκύριακο θα ξεχειλίζετε από ενέργεια, γι’ αυτό να αναμένετε ότι η διασκέδαση και το ρομάντζο θα μοιραστούν σε ίσες ποσότητες…

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια λέων
Σπάστε τα παλιά σας όρια με την έναρξη της νέας εβδομάδας! Αν και είναι πιθανό να νιώθετε υπερβολικά ευαίσθητοι, προσπαθήστε να ξεπεράσετε τη μίζερη οπτική και αγκαλιάστε τη νέα εσωτερική αισιοδοξία σας. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας, το σύμπαν σας καλεί να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Η εποχή είναι ιδανική για ρομαντικές και πνευματικές επαναστάσεις!

Από την Παρασκευή και μετά ενδέχεται να διαταραχθεί λίγο η ρουτίνα σας, καθώς κάποια πράγματα δεν θα κυλήσουν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Αν παραμείνετε ελαστικοί, αυτή η συγκυρία δεν θα είναι αρνητική. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

ζωδια παρθένος
Λίγοι θα μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό σας με την έναρξη της νέας εβδομάδας, γι’ αυτό από νωρίς θα εξαλείψετε τον ανταγωνισμό. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα σας κοιτούν με θαυμασμό, κάτι που μέχρι το μέσο της εβδομάδας θα δείτε να αποφέρει ευρύτερη στήριξη σε κάθε σας φιλοδοξία. Η εποχή είναι ιδανική για να διαμορφώσετε τις νέες σας συμμαχίες και να ετοιμαστείτε να προχωρήσετε ακόμη και τα πιο παράτολμα σχέδιά σας.

Από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά ενδέχεται να δυσκολευτείτε λίγο να προχωρήσετε, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό για τις συνεργασίες σας. Χρειάζεστε μια νέα οπτική, που θα την αντλήσετε αν προσφέρετε τη δική σας βοήθεια σε άλλα άτομα που τη χρειάζονται. Το Σαββατοκύριακο η ενέργειά σας θα έχει ξαναβρεί τη σωστή στάθμη, γι’ αυτό φροντίστε να είστε οι πρώτοι που θα αναλάβετε οποιαδήποτε δράση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις