ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 05-11/06 B

erwtikes-provlepseis-deytera-2-6

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 05-11/06 B

ζωδια ζυγός
Η νέα εβδομάδα θα αρχίζει με εσάς να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε – και να το διεκδικείτε. Μάλιστα τώρα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να προοδεύσετε τους στόχους σας, ίσως κάνοντας και λίγη επίδειξη στην πορεία καθώς οι άλλοι θα θαυμάζουν τα επιτεύγματά σας! Προσέξτε μόνο να κατευνάσετε κάπως τον εγωισμό σας όσο θα κυλούν οι μέρες, γιατί θα υπάρξουν άτομα που θα αναζητήσουν αφορμές να συγκρουστούν μαζί σας.

Γύρω στην Παρασκευή και μετά το σύμπαν σας συμβουλεύει να μην βιάζεστε και να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, ειδικά για οικονομικά θέματα. Το Σαββατοκύριακο θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, από τις οποίες καλείστε να μάθετε νέα πράγματα αλλά και να το διασκεδάσετε.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Κάπως ιδιόρρυθμα θα μπει η νέα εβδομάδα για εσάς. Αρχικά θα νιώσετε μπερδεμένοι από την τροπή που θα πάρουν κάποια γεγονότα, γι’ αυτό δεν πρέπει να αντισταθείτε στη ροή τους. Αφήστε τα να ξεδιπλωθούν και υιοθετήστε στη συνέχεια ό,τι είναι απαραίτητο. Όσο θα περνούν οι μέρες θα δείτε ότι εσείς θα γίνεστε εμπνευστές πολλών ατόμων. Η αυτοπεποίθηση και τα ταλέντα σας θα αναδυθούν και πάλι – και θα είναι πολλοί αυτοί που θα εντυπωσιαστούν από το πνεύμα σας.

Γύρω στην Πέμπτη θα χρειαστεί να κάνετε λίγα βήματα πίσω και να επαναξιολογήσετε κάποια θέματα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Για όλα υπάρχει κατάλληλη στιγμή, ακόμη και για τον εγωκεντρισμό. Το Σαββατοκύριακο αδράξτε την ευκαιρία που θα προκύψει να αναδείξετε τον μποέμ εαυτό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Με την έναρξη αυτής της εβδομάδας θα νιώθετε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και προσγειωμένοι. Τώρα θα νιώσετε να αρχίσει να αποδίδει η υπομονή που έχετε επιδείξει τον τελευταίο καιρό αλλά και το ανοικτό πνεύμα, στην αντιμετώπιση των περισσοτέρων θεμάτων σας. Γύρω στην Τετάρτη ωστόσο, φροντίστε να είστε πιο ελαστικοί, για να μην δώσετε την ικανοποίηση της επιτυχίας σε κάποια άτομα που σας υπονομεύουν – εκτός αν θέλετε όντως να υπάρξουν αυτές οι συγκρούσεις…

Από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά αδράξτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, για να μοιραστείτε τους στόχους σας με άτομα του φιλικού και κοινωνικού σας περιβάλλοντος που έχετε ίδιες απόψεις. Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, κάνοντας μια βόλτα στην «αγορά» για να δείτε τι καινούργιο κινείται.

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Θέλετε να ηγηθείτε κάποιας πορείας ή πρέπει να ενταχθείτε σε μια ομάδα που έχει ανάγκη από αρχηγό; Το σίγουρο είναι ότι η έναρξη αυτής της εβδομάδας θα απαιτήσει να βάλετε σε εφαρμογή τα διοικητικά σας ταλέντα. Θα νιώσετε να ξεχειλίζετε από νέες ιδέες, ακόμη κι αν είναι προϊόν ονειροπολήσεων – που επίσης είναι πολύ παραγωγικές ενίοτε!

Προς το τέλος της εβδομάδας θα είναι καλό να συζητήσετε τις σκέψεις σας με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, προκειμένου να ξεχωρίσετε τις εντελώς παράλογες με εκείνες που έχουν κάποια δόση ρεαλισμού. Μετά μπορείτε να αρχίσετε να βάζετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια ανανέωσης. Το Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να κληθείτε να εντοπίσετε τις κρυμμένες λύσεις, σε κάποιους αρκετά δύσκολους γρίφους…

zwdia - love

ζωδια υδροχόος
Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας βρει σε μια περίεργη διάθεση για την ιδιοσυγκρασία σας, καθώς ίσως να δυσκολευτείτε κάπως να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας. Αυτό που θα χρειαστεί είναι να δουλέψετε λίγο πιο εντατικά, για να μειώσετε τη σύγχυση και να βάλετε μια τάξη στο πρόγραμμα – τόσο το δικό σας όσο και των άλλων. Γύρω στην Τετάρτη θα σας κατακλύσουν κάποιες εξαιρετικές ιδέες! Απολαύστε τους πνευματικούς διαλόγους με άτομα του φιλικού σας κύκλου, χωρίς όμως να υποχωρήσετε στην έκφραση των απόψεών σας.

Από την Πέμπτη και μετά θα έχετε την αίσθηση ότι το μυαλό σας αιωρείται στα σύννεφα. Μην εκπλαγείτε αν κάπου εκεί εντοπίσετε και την ανανεωμένη δημιουργικότητά σας! Το Σαββατοκύριακο θα είναι συνετό να αναζητήσετε αλλά και να ακολουθήσετε, τις συμβουλές που θα σας δώσουν φίλοι που εμπιστεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια ιχθύες
Με την έναρξη της νέας εβδομάδας είστε γεμάτοι ενέργεια και φιλοδοξία, γι’ αυτό θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας. Να αναμένετε μάλιστα να λάβετε και επαίνους για την πρόοδό σας. Αυτές τις μέρες, το σύμπαν σας συμβουλεύει να είστε επιφυλακτικοί προς νέα σχέδια και μη δοκιμασμένες ιδέες. Θα σας κάνει καλό να μοιραστείτε το σκεπτικό σας με τους γύρω σας.

Από την Πέμπτη και μετά η δημιουργικότητά σας θα ανθίσει και πάλι. Θα έχετε την ικανότητα να βρείτε απρόσμενες λύσεις και να γεννήσετε τολμηρές νέες ιδέες, που θα εντυπωσιάσουν πολλούς. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας.

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις