ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/06 A

rantevoy-symperifora-antrwn

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/06 A

ζωδια κριός
Με τον Ήλιο να λάμπει πάνω σας και μέσα σας θα ανοίξει αυτή η νέα εβδομάδα! Η ατμόσφαιρα θα ταυτιστεί απόλυτα με το περιπετειώδες πνεύμα σας, καθώς θα προκύψουν ενθουσιώδεις και αναπάντεχες ευκαιρίες να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Μέχρι και την Τετάρτη θα είναι καλό για εσάς να καταλαγιάσετε λίγο τους εντατικούς ρυθμούς. Θα νιώσετε ότι η γοητεία σας είναι αρκετή για να πετύχετε ό,τι θέλετε, αντί της παντοδυναμίας που απαιτείτε για τον εαυτό σας.

Από την Πέμπτη και μετά σας αναμένει πληθώρα επικοινωνιών, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου. Αρκεί να επιστρατεύσετε την ταχύτητα της σκέψης σας και θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε όλα. Το Σαββατοκύριακο καλό θα είναι να κάνετε ένα διάλειμμα από την έντονη πνευματική σας ταχύτητα και να αφιερώσετε χρόνο στα άτομα του περιβάλλοντός σας που θα συρρέουν γύρω σας!

 

ζωδια ταύρος
Το μυαλό σας θα εργάζεται υπερωριακά με την έναρξη αυτής της εβδομάδας. Να αναμένετε ότι θα είστε ιδιαίτερα πνευματώδεις και με εξαιρετικά καλή μνήμη, γι’ αυτό θα είναι συνετό να σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε. Δεν αποκλείεται να φέρετε αρκετούς σε δύσκολη θέση με τη διαύγειά σας. Μέχρι την Τετάρτη θα νιώσετε ότι όλη αυτή η διανοητική σας δυναμική, μετατρέπεται σε ακαταμάχητη γοητεία. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία στην κοινωνική σας ζωή, ειδικά σε πολυπληθείς ομάδες ατόμων. Οι άλλοι θα προσβλέπουν σε εσάς για να τους οδηγήσετε.

zodia-taro-45

Από την Πέμπτη και μετά θα πρέπει να στερηθείτε λίγο τις συνήθεις πρακτικές σας και να τολμήσετε να ρισκάρετε. Προκαλέστε τις προσδοκίες σας και δοκιμάστε τα καινούργια πράγματα που θα βρεθούν στην πορεία, πάντα με σύνεση. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση για να πετύχετε ό,τι θελήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια δίδυμοι
Η αρχή αυτής της εβδομάδας σας καλεί να μάθετε εντελώς καινούργια πράγματα ή να γνωρίσετε εντελώς καινούργιους ανθρώπους. Θα είναι αρκετές οι απροσδόκητες ευκαιρίες που θα προκύψουν, γι’ αυτό φροντίστε να τις αδράξετε!
Μέχρι και την Πέμπτη θα εστιάσετε αρκετά στο εγώ σας και την υπόστασή σας. Όσο εξαιρετικό κι αν είναι να έχει κάποιος αρκετή αυτοπεποίθηση, θα σας κάνει καλό αυτή την περίοδο να λειτουργείτε έτσι για καλό σκοπό και όχι για να κάνετε επίδειξη.

Οι επόμενες μέρες θα είναι ιδανικές μέρες για να συναντηθείτε με άτομα του φιλικού σας κύκλου και να ανταλλάξετε πρωτότυπες ιδέες, ακόμη και χωρίς να υπάρχει πρόθεση να επιτύχετε κάτι. Το Σαββατοκύριακο επιλέξτε να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, γιατί το υποσυνείδητό σας θέλει να σας οδηγήσει κάπου και ξέρει τη διαδρομή καλύτερα!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Από την αρχή της νέας εβδομάδας θα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή όσο αφορά τις σχέσεις σας. Αυτή η περίοδος θα σας φέρει κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές στον επαγγελματικό και τον ρομαντικό τομέα, αλλά θα χρειαστεί να εργαστείτε πολύ σκληρά για να επιφέρετε κάποια ισορροπία ανάμεσα στον εγωισμό σας και την ανιδιοτέλεια. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας θα επικρατήσει η χάρη και η ευαισθησία σας.

Από την Πέμπτη και μετά θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τις ικανότητές σας στη διαιτησία και τη δημιουργία συμμαχιών. Μην πορευτείτε μόνοι τώρα, αναζητήστε τα άτομα του στενού σας περιβάλλοντος που μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας και μείνετε προσηλωμένοι στο πρόγραμμά σας.

ζωδια λέων
Η εβδομάδα σας θα αρχίζει με κάποιες αψιμαχίες, καθώς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με άτομα που δεν μοιράζεστε παρόμοιες ιδέες. Λίγη ανιδιοτέλεια από πλευράς σας, θα είναι αρκετή για να εξομαλύνετε το κλίμα. Μέχρι την Τετάρτη θα συνεχιστούν οι αντιπαραθέσεις για τις ιδέες για το πρόγραμμα άλλων ατόμων του κύκλου σας, όμως αυτός ο ανταγωνισμός θα είναι περισσότερο γόνιμος και για καλό σκοπό. Θα ανταλλάξετε απόψεις, με τα δύο μέρη πρόθυμα να κάνετε συμβιβασμούς.

Από την Πέμπτη και μετά να είστε πολύ προσεκτικοί σε καθετί γραπτό έρθει στα χέρια σας. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες αυτή την εποχή, ειδικά στα σημεία που ενέχουν ρίσκα… Το Σαββατοκύριακο θα σας κάνει καλό να παραδώσετε αλλού τα ηνία της ηγεσίας, ώστε να ακολουθήστε εσείς τη ροή των πραγμάτων για αλλαγή!

zwdia shmera

ζωδια παρθένος
Αναζητήστε τις συμβουλές ατόμων του στενού φιλικού ή επαγγελματικού σας κύκλου στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Το ένστικτό σας θα είναι σε ιδιαίτερη έξαρση, όμως θα αυξηθούν οι πιθανότητές σας να πετύχετε τους στόχους σας αν έχετε κάποια φιλική καθοδήγηση. Μέχρι και την Τετάρτη θα επικρατήσουν οι πιο ανέμελες πλευρές του χαρακτήρα σας, και κανείς δεν θα σας αποτρέψει να φλερτάρετε όπου βρεθείτε κι όπου σταθείτε! Ωστόσο δεν πρέπει να χάνετε την επαφή σας με το ρεαλισμό, για να μπορέσετε να αντιληφθείτε όποιο εμπόδιο προκύψει στο δρόμο σας.

Οι μέρες από την Πέμπτη και μετά δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για να σημειώσετε πρόοδο, όμως θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες για ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου συζητήσεις – από τις οποίες δεν θα λείψει το φλερτ! Το Σαββατοκύριακο αποφύγετε να καταφύγετε στην γκρίνια αν δεν γίνεται αυτό που θέλετε εσείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66