ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/06 B

zwdia-krevati

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/06 B

ζωδια ζυγός
Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να ξεκαθαρίσετε το όραμά σας για το μέλλον από την αρχή της νέας εβδομάδας. Προσπαθήστε τώρα να συνδυάσετε τη συνήθη υπομονή σας με πίστη, ακόμη κι αν νιώθετε την ώθηση να ορμήσετε στα πάντα! Με αυτή την πρακτική, μέχρι και την Τετάρτη δεν θα χρειαστεί να κάνετε κανένα βήμα οπισθοχώρησης. Θα είστε πλημμυρισμένοι ενέργεια και ενθουσιασμό, που θα αποδειχθεί ότι είναι πολύ ελκυστικός συνδυασμός!

Από την Πέμπτη και μετά θα είναι συνετό για εσάς να εστιάσετε στα προγράμματα και τις λεπτομέρειες που αφορούν τα βραχυπρόθεσμα σχέδιά σας. Δεν ενδείκνυται η εποχή για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις, ειδικά όσο αφορά τα οικονομικά σας. Το Σαββατοκύριακο τολμήστε να ρισκάρετε και να μιλήσετε ανοικτά στα άτομα του περιβάλλοντός σας για τα αισθήματά σας.

 

ζωδια σκορπιός
Η έναρξη αυτής της εβδομάδας θα απαιτήσει από εσάς να έρθετε σε επαφή με τους ειλικρινείς σκοπούς σας. Το σύμπαν θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα από όλα, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε και να ορίσετε εξ αρχής τις προτεραιότητές σας. Θα είναι καλό να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι αυτή η νέα οπτική ενδέχεται να είναι σε σύγκρουση με τις πρακτικές που ακολουθούσατε ως τώρα…

zodia-taro-45

Από την Τετάρτη και μετά αναζητήστε ευκαιρίες για να διευρύνετε λίγο τους ορίζοντές σας, ακόμη κι αν αυτές οι διαδρομές θα είναι σύντομες και «μεταφορικές». Αξιοποιήστε το διαλεκτικό σας ταλέντο για να χειριστείτε ένα ιδιόρρυθμο πρόβλημα, διασφαλίζοντας ότι η επικοινωνία σας με τα εμπλεκόμενα άτομα θα είναι ουσιαστική και ειλικρινής. Το Σαββατοκύριακο στραφείτε περισσότερο στην κοινωνική σας ζωή, αποδεχόμενοι τη στήριξη που θα σας προσφέρουν κάποιες γυναίκες του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Στην αρχή της νέας εβδομάδας θα κληθείτε να δώσετε προτεραιότητα στην οικογένειά σας και την ιστορία σας, με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Η περίοδος αυτή απαιτεί από εσάς να έρθετε σε επαφή με τη συνολική σας κληρονομιά και να βρείτε τρόπους να διασφαλίσετε μακροχρόνια ασφάλεια και σταθερότητα. Μέχρι και την Τετάρτη θα είναι σε έξαρση η δημιουργικότητά σας, που θα σας βοηθήσει να επιστρατεύσετε καινοτόμους τρόπους για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και να διασκεδάσετε στην πορεία.

Οι μέρες από την Πέμπτη και μετά θα είναι εξαιρετικά αίσιες για να αποσαφηνίσετε τις απόψεις σας, προς τον εαυτό σας και προς τρίτα άτομα. Γι’ αυτό μην διστάσετε να κόψετε κάθε περιφερειακή συζήτηση και να περάσετε κατ’ ευθείαν στο θέμα. Το Σαββατοκύριακο χειριστείτε όσα έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα και μην πάρετε προσωπικά καμία κριτική που θα ακουστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια αιγόκερως
Να περιμένετε ότι θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας από την αρχή αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Το κύμα ενέργειας που θα σας κατακλύσει, μόνο παραγωγικούς μπορεί να σας κάνει. Είναι πολύ πιθανό να περάσει κάποια δοκιμασία η συνήθης προσαρμοστικότητά σας, καθώς μέχρι και το μέσο της εβδομάδας θα κληθείτε να χειριστείτε υπερβολικά πολλές λεπτομέρειες και απαιτήσεις.

Από την Πέμπτη και μετά μην σας ανησυχήσει καθόλου μια μικρή αίσθηση ότι δεν σημειώνετε πρόοδο στα θέματά σας. Να ξέρετε ότι αυτή την περίοδο, οι λέξεις θα είναι πιο ουσιαστικές από τις πράξεις. Το Σαββατοκύριακο ακολουθήστε τη διάθεσή σας και μην αφήσετε να σας καταβάλλουν όποιες δύσκολες ερωτήσεις σας υποβληθούν…

zodia-zvdia-75

ζωδια υδροχόος
Λίγο ιδιόρρυθμα θα ανοίξει η αυλαία της νέας εβδομάδας για εσάς, καθώς από τη Δευτέρα κιόλας θα κληθείτε να λύσετε αινίγματα και να μαζέψετε τα κομμάτια κάποιου γρίφου. Για εσάς ωστόσο, αυτά δεν είναι θέματα που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Μέχρι και την Τετάρτη επιτρέψτε στον εαυτό σας να αναδείξει τη στοργική του πλευρά, είτε αυτό αφορά την ετοιμασία ενός ρομαντικού δείπνου είτε την έκφραση των συναισθημάτων σας σε ένα ιδιαίτερο άτομο.

Από την Πέμπτη και μετά μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας μειώσει. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε αυτή την περίοδο, είναι να διατηρήσετε τη συναισθηματική και πνευματική σας ελαστικότητα. Το Σαββατοκύριακο θα στηθεί η σκηνή για εσάς, με όλο τον κόσμο να σας παρακολουθεί όσο δίνετε την παράστασή σας!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ιχθύες
Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας βρει γεμάτους νέες ιδέες και εμπνεύσεις! Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για εσάς, προκειμένου να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή όλες τις εκπληκτικές σας θέσεις. Η ενασχόλησή σας με πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες θα συνεχιστεί μέχρι και τη Τετάρτη – ακόμη κι αν αυτό που θα κάνετε ρεαλιστικά, είναι να κρατάτε απασχολημένο τον εαυτό σας για να μην βαριέστε.

Από την Πέμπτη και μετά αναζητήστε λίγο ρομάντζο για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον στην ατμόσφαιρα, ειδικά αν αφορά μια πνευματική σχέση σας που παίρνει πιο «θερμή» τροπή. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες και να μην παρεκκλίνετε από το πρόγραμμά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia