ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 29-04/06 Α

erwtikes-19314

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 29-04/06 Α

ζωδια κριός
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα προτιμήσετε να κινηθείτε αργά και σταθερά, ώστε να ενισχύσετε την εσωτερική σας ήρεμη δύναμη. Ως την Τετάρτη όμως, θα έχετε επανέλθει στους πιο έντονους ρυθμούς σας και θα απαντάτε μονολεκτικά ακόμη και στα μακροσκελή μηνύματα. Οι φίλοι και οι συνεργάτες που θα θέλουν μια πιο ενδελεχή συζήτηση, θα παραπέμπονται για άλλη μέρα!

Γύρω στην Πέμπτη θα ασχοληθείτε λίγο με την προσωπική σας ζωή και ένα ιδιαίτερο άτομο που έχει τραβήξει την προσοχή σας, χωρίς όμως να προχωρήσετε περαιτέρω. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του Σαββατοκύριακου θα σας απασχολήσουν – πρακτικά ή με τη σκέψη – οι γονείς σας ή άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος.

 

ζωδια ταύρος
Με την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα θα ανοίξει αυλαία αυτή η εβδομάδα, ενώ θα δείτε να ενισχύονται και οι δεσμοί σας με τα άτομα του φιλικού σας κύκλου. Το ρομάντζο είναι ένα θέμα που σας απασχολεί τελευταία, με το διάστημα αυτό να είναι ιδανικό για να ενδώσετε προς ένα ιδιαίτερο άτομο. Οι υπερβολές, η φροντίδα αλλά και το σεξαπίλ θα κυριαρχούν, γι’ αυτό αξιοποιήστε τα! Τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα είστε κάπως αφηρημένοι για προφανείς λόγους, νιώθοντας και λίγο «άλλος άνθρωπος»!

zodia-taro-45

Γύρω στην Πέμπτη δεν πρέπει να ενδώσετε στην ενδεχόμενη πίεση κάποιου να υπογράψετε νομικά έγγραφα, ούτε στην ώθησή σας για κάποιες παρορμητικές αγορές. Η στιγμή είναι εξαιρετική για να επικοινωνήσετε πιο θερμά με το άτομο που σας αγγίζει συναισθηματικά, και οι εξελίξεις από αυτές τις κινήσεις σας θα σας χαρίσουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Με κάποια εμπόδια στο δρόμο σας θα αρχίσει αυτή η εβδομάδα. Όσο και να σας ταράξουν, εσείς φροντίστε να διατηρήσετε την εστίασή σας. Ακόμη κι αν είστε περιτριγυρισμένοι από πολλούς ομιλητικούς ανθρώπους, εσείς να μείνετε στην άκρη και να ακούτε. Από την Τετάρτη και μετά, θα έχετε τη διάθεση να ενταχθείτε στις συζητήσεις.

Τις επόμενες μέρες θα είστε έτοιμοι να κάνετε τα βήματα προς το μέλλον που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό. Ένα συγκεκριμένο άτομο σας κολακεύει ιδιαίτερα δείχνοντάς σας τα συναισθήματά του. Μπείτε στο Σαββατοκύριακο με σύνεση και φανείτε προνοητικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια καρκίνος
Κάτι πλουσιοπάροχο που έρθει στο δρόμο σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, θα βάλει ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη σας και θα σας γεμίσει – κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αυτή την εποχή είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που σας δίνουν μεγάλη χαρά, γι’ αυτό ένα κοινωνικό δείπνο θα είναι εξαιρετική ιδέα.

Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θέτετε το βλέμμα σας σε πιο τολμηρούς και φιλόδοξους τρόπους για να περάσετε το χρόνο σας, με τη διάθεσή σας να προσανατολίζεται σε περιπέτειες. Μην αντισταθείτε σε αυτή τη θετική παρόρμηση, γιατί η εποχή είναι ιδανική για να βγείτε επιτέλους από το καβούκι σας. Το Σαββατοκύριακο θα γεμίσει με νέα ξεκινήματα. Εκφραστείτε ελεύθερα και επιμείνετε στη διατήρηση της προσοχής πάνω σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια λέων
Όσο κι αν θα προτιμούσατε να περάσετε τη μέρα σας χαλαρά, η αρχή της εβδομάδας θα σας ρίξει με τα μούτρα στη δουλειά και στις υποχρεώσεις σας. Η καλή σας φήμη κερδίζει συνεχώς έδαφος και θα νιώθετε αυτές τις μέρες κάπως σαν διασημότητα! Ο στενός σας κύκλος σας λούζει συνεχώς με επαίνους, γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτή την προσέγγιση προς όφελός σας.

Γύρω στην Παρασκευή κατακλύζουν οι δημιουργικές ιδέες και θα διαθέσετε πολύ από το χρόνο σας σε κοινωνικές επαφές. Το Σαββατοκύριακο θα επιλέξετε να ενδώσετε στην ευαισθησία και την ειλικρίνεια, κάτι που θα σας κάνει πολύ καλό. Ολοκληρώστε το διήμερο με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο την Κυριακή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας βρει γεμάτους έμπνευση και ανοικτό πνεύμα, να οραματίζεστε ακόμη και μακρινούς τόπους! Η σκέψη σας θα διέπετε μόνο από φιλοσοφικά θέματα και θα δημιουργείτε απίθανες ευκαιρίες για να εκφραστείτε. Τις μέρες που ακολουθούν θα βρίσκετε ιδιαίτερα ευχάριστη την κάθε είδους έρευνα και ανάλυση, και την προσοχή σας θα τραβά η λύση κάθε γρίφου λογικής.

Από την Πέμπτη και μετά θα είναι στο χέρι σας να επιλέξετε αν θέλετε να είστε πρωταγωνιστής ή κομπάρσος, όμως θα είναι καλό να γίνετε πρωταγωνιστές γιατί σας ταιριάζει… Το Σαββατοκύριακο θα αντλήσετε πολλή και θετική ενέργεια από τον κόσμο που θα σας περιβάλλει.

tarw-zwdia