ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 29-04/06 B

erwtikes-27314-ζωδια

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 29-04/06 B

ζωδια ζυγός
Η ομορφιά είναι αυτό που χαρακτηρίζει όλους τους Ζυγούς, και το στοιχείο που θα γεμίσει αυτή την εβδομάδα από την αρχή της! Η ομορφιά θα υπάρχει παντού. Αν είστε ήδη εν μέσω ενός ρομάντζου, αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αν δεν έχετε κάποιο ρομάντζο στη ζωή σας, ποτέ δεν ξέρετε πόσο κοντά σας μπορεί να είναι!

Γύρω στην Πέμπτη να περάσετε την επικοινωνία σας σε πιο βαθιά επίπεδα. Βγείτε και βιώστε όσα έχει να σας προσφέρει ο κόσμος αλλά και ένα ιδιαίτερο άτομο. Είναι πολύ καλό και αισιόδοξο καθετί νέο και η αρμονία πλανιέται στον αέρα. Το Σαββατοκύριακο ξεχάστε την καθημερινότητα και κάντε μεγάλους περιπάτους, απολαύστε τη φύση τη μέρα και τον ανοιξιάτικο ουρανό τη νύχτα.

 

ζωδια σκορπιός
«Δούναι και λαβείν» είναι το ρητό που θα χαρακτηρίσει την έναρξη αυτής της νέας εβδομάδας. Ο αντίπαλός σας θα είναι αρκετά ισχυρός, αν και το θέμα σας δεν αφορά τον ανταγωνισμό. Αν χαρίσετε μια μικρή νίκη αυτή τη στιγμή, θα έχετε κερδίσει εσείς το κλειδί για να πάρετε όσα θελήσετε σε κατοπινό στάδιο.

zodia-taro-45

Στο μέσο της εβδομάδας επιλέξτε την τόλμη και τη γενναιότητα, χωρίς να αφήσετε το κλίμα να σας παρασύρει και να αγνοήσετε τις μικρές λεπτομέρειες σε έγγραφα που έχετε στα χέρια σας. Επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε τα ρίσκα την Παρασκευή, γιατί δεν θα έχουν θετική έκβαση. Το Σαββατοκύριακο να είστε ο εαυτός σας – και θα δείτε να αποδίδει με τρόπους που δεν φαντάζεστε καν!

zwdia-66

ζωδια τοξότης
Η αρχή της εβδομάδας θα βρίσκει πλήρως συνδεδεμένους με τα άτομα του στενού σας φιλικού κύκλου, καθώς η επικοινωνία θα είναι βασική προκειμένου να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Είναι μια εποχή που θα εκτιμήσετε την αξία του έμπιστου φίλου, ενώ το ίδιο ισχύει και για την άλλη πλευρά.

Προς το μέσο της εβδομάδας ωστόσο, θα επιλέξετε να σταματήσετε να μιλάτε τόσο και να πράττετε περισσότερο. Θα γίνετε ιδιαίτερα δραστήριοι, σε σημείο που ίσως την Παρασκευή να έχετε χάσει τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Το ποια είναι η συνολική εικόνα και ποια πορεία θέλετε τελικά να ακολουθήσετε εσείς, είναι τα ερωτήματα που θα σας απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια αιγόκερως
Η εβδομάδα αρχίζει με εσάς να ονειρεύεστε εκδρομές, δάση, παραλίες, παρέες. Μπορεί να μην είστε σε θέση να τα βιώσετε όλα αυτά άμεσα, όμως κάντε την προσπάθειά σας για να βρεθείτε όσο περισσότερο μπορείτε κοντά στη φύση που σας χαλαρώνει.
Στο μέσο της εβδομάδας θα ξεχάσετε λίγο τη χαλαρότητα, καθώς θα είναι πολλά τα εριστικά άτομα που θα σας περιβάλλουν.

Επειδή η εριστικότητα δεν αξίζει πολλής προσοχής, απαντήστε μονολεκτικά και ευγενικά χωρίς να ξεφεύγετε από τα θέματα που ενδιαφέρουν εσάς. Το Σαββατοκύριακο θα τραβήξει την προσοχή σας ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο και θα περάσετε όμορφες στιγμές χαλάρωσης, που θα προσφέρετε αλλά και θα σας προσφέρουν.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Ενώ ως ιδιοσυγκρασία δεν σας χαρακτηρίζει η αναπόληση του παρελθόντος, αυτή η εβδομάδα θα αρχίσει με τη σκέψη στα «παλιά». Αυτό μπορεί να αφορά βιβλία που θα διαβάσετε, παλιά δικά σας ημερολόγια που θα ανατρέξετε, επίμονες ερωτήσεις που θα υποβάλετε σε γηραιότερα μέλη του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Το βέβαιο είναι ότι ξαφνικά θα συναντήσετε ένα άτομο που τρέφει το ίδιο ενδιαφέρον με εσάς για την ιστορία, και θα βρεθείτε να περνάτε μαζί ρομαντικές στιγμές εν μία νυκτί! Εξίσου συναισθηματικά θα περάσετε και την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν κάποιες μικρές εργασίες μέσα στο σπίτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ιχθύες
Η αγάπη και η ομορφιά θα ανοίξουν την αυλαία αυτής της εβδομάδας, κάτι που μπορεί να εμπλέκει ποίηση, ραβασάκια αλλά και ρομαντικά δείπνα. Αν είστε ελεύθεροι, η ενέργεια αυτής της φύσης θα σας χαρίσει απίστευτη δημιουργικότητα για αρκετές μέρες. Πρέπει μόνο να επιδείξετε λίγη προσοχή γύρω στην Πέμπτη, σε εργασιακά θέματα και κάποιες μεταβολές που θα προκύψουν.

Πάνω που θα έχετε βάλει και το τελευταίο χαρτί στον πύργο που θα στήνετε, κάποιος θα ανοίξει την πόρτα και το αεράκι θα τον σαρώσει. Έτσι είναι η ζωή όμως. Μην δώσετε ακριβή μορφή στις ελπίδες και τις προσδοκίες σας, για να μην απογοητευτείτε από αυτά που έπονται. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι πλημμυρισμένο από χαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Ωροσκοπιου της Νεας Σεληνης για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις