ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 9-15/05 Α

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-28-4-5

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 9-15/05 Α

ζωδια κριός
Η εβδομάδα σας θα έχει μια εκρηκτική έναρξη – με την καλή έννοια! Η Δευτέρα θα ταυτιστεί απόλυτα με το περιπετειώδες πνεύμα σας, καθώς θα σας προκύψουν ενθουσιώδεις και αναπάντεχες ευκαιρίες να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Πάντως από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη θα είναι καλό για εσάς να φροντίσετε να μειώσετε λίγο τους εντατικούς ρυθμούς σας. Θα πρέπει να βασιστείτε αποκλειστικά και μόνο στην επαρκέστατη γοητεία σας για να πετύχετε ό,τι θέλετε, αντί για την άποψη παντοδυναμίας που έχετε για τον εαυτό σας.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή σας αναμένει μια πληθώρα επικοινωνιών, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου. Θα πρέπει να επιστρατεύσετε την ταχύτητα της σκέψης σας για να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε.
Το Σαββατοκύριακο καλό θα είναι να κάνετε ένα διάλειμμα στους εντατικούς πνευματικούς σας ρυθμούς, αφιερώνοντας τον χρόνο σας στην οικογένειά σας.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις της εβδομαδας για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

ζωδια ταύρος
Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε με την αρχή αυτής της εβδομάδας, και αντικαταστήστε με πίστη την συνήθη υπομονή σας – ακόμη κι αν νιώθετε την ώθηση να ορμήσετε στα πάντα!
Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη δεν θα χρειαστεί να κάνετε κανένα βήμα οπισθοχώρησης. Θα είστε πλημμυρισμένοι ενέργεια και ενθουσιασμό, που θα αποδειχθεί ότι είναι ένας πολύ ελκυστικός συνδυασμός!
Την Πέμπτη και την Παρασκευή εστιάστε σε προγράμματα και λεπτομέρειες που αφορούν βραχυπρόθεσμα σχέδια. Δεν ενδείκνυται αυτή η εποχή για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις, ειδικά όσο αφορά τα οικονομικά σας.
Το Σαββατοκύριακο τολμήστε να ρισκάρετε και να μιλήσετε ανοικτά στο περιβάλλον σας για τα αισθήματά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια δίδυμοι
Αναζητήστε τις συμβουλές ατόμων του στενού φιλικού ή επαγγελματικού σας κύκλου στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Τη Δευτέρα θα είναι σε ιδιαίτερη έξαρση το ένστικτό σας, όμως σίγουρα θα αυξηθούν οι πιθανότητές σας να πετύχετε τους στόχους σας αν έχετε κάποια φιλική καθοδήγηση.
Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη θα κληθείτε να παλέψετε με τις πιο ανέμελες πλευρές του χαρακτήρα σας. Κανείς δεν θα σας αποτρέψει να φλερτάρετε όπου βρεθείτε κι όπου σταθείτε, πρέπει όμως να μην χάνετε την επαφή σας με τον ρεαλισμό για να μπορέσετε να αντιληφθείτε όποιο εμπόδιο προκύψει στον δρόμο σας.
Η Πέμπτη και η Παρασκευή δεν είναι ιδιαίτερα καλές μέρες για να σημειώσετε πρόοδο, μπορεί όμως να σας φέρουν πολλές ευκαιρίες για ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου συζητήσεις – από τις οποίες δεν θα λείψει το φλερτ!
Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να μην αρχίσετε τις γκρίνιες αν δεν γίνεται αυτό που θέλετε εσείς…

ζωδια καρκίνος
Το μυαλό σας θα εργάζεται υπερωριακά με την έναρξη αυτής της εβδομάδας! Να αναμένετε ότι θα είστε ιδιαίτερα πνευματώδεις και με εξαιρετικά καλή μνήμη ειδικά τη Δευτέρα, γι’ αυτό θα είναι συνετό για εσάς να το σκέφτεστε καλά πριν μιλήσετε.
Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη όλη αυτή η διανοητική σας διαύγεια θα μετατραπεί σε ακαταμάχητη γοητεία. Αξιοποιήστε αυτή τη συγκυρία στην κοινωνική σας ζωή, ειδικά σε πολυπληθείς ομάδες ατόμων. Οι άλλοι θα προσβλέπουν σε εσάς για να τους οδηγήσετε.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα πρέπει να στερηθείτε τις συνήθειές σας και να τολμήσετε να ρισκάρετε. Προκαλέστε τις προσδοκίες σας και δοκιμάστε καινούργια πράγματα.
Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση για να πετύχετε ό,τι θελήσετε.

ζωδια λέων
Η αρχή αυτής της εβδομάδας σας καλεί να μάθετε εντελώς καινούργια πράγματα ή να γνωρίσετε εντελώς καινούργιους ανθρώπους. Τη Δευτέρα θα έχετε απροσδόκητες ευκαιρίες και θα είναι καλό για εσάς να τις αδράξετε.
Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη θα σας κατακλείσει το πάθος για το εγώ σας και την υπόστασή σας. Φυσικά είναι εξαιρετικό να έχει κάποιος ένα υγιές ποσοστό αυτοπεποίθησης, όμως καλό είναι να φροντίσετε να λειτουργείτε έτσι για καλό σκοπό και όχι για να κάνετε επίδειξη.
Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι ιδανικές μέρες για να συναντηθείτε με άτομα του φιλικού σας κύκλου και να ανταλλάξετε πρωτότυπες ιδέες, ακόμη και χωρίς να υπάρχει λόγος να επιτύχετε κάτι.
Το Σαββατοκύριακο ακολουθήστε τη διαίσθησή σας, γιατί το υποσυνείδητό σας θέλει να σας οδηγήσει κάπου και ξέρει τον δρόμο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια παρθένος
Η αρχή αυτής της εβδομάδας σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τους ειλικρινείς σκοπούς σας. Γι’ αυτό η Δευτέρα θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα διάλειμμα από όλα, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε και να αγκαλιάσετε από την αρχή τις προτεραιότητές σας. Καλό είναι όμως να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι αυτή η νέα σας οπτική, ενδέχεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποια άτομα.
Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη αναζητήστε ευκαιρίες για να ταξιδέψετε και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, ακόμη κι αν αυτές είναι σύντομες και «μεταφορικές» διαδρομές.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή αξιοποιήστε το διαλεκτικό σας ταλέντο για να χειριστείτε ένα ιδιόρρυθμο πρόβλημα, αρκεί μόνο να διασφαλίσετε ότι η επικοινωνία σας με τα εμπλεκόμενα άτομα είναι ουσιαστική και ξεκάθαρη.
Το Σαββατοκύριακο απολαύστε λίγο την κοινωνική σας ζωή, ενώ θα σας προσφέρουν στήριξη κάποιες γυναίκες του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις της εβδομαδας για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia