ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 9-15/05 Β

imerisies-provlepseis-pempti-15-5

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 9-15/05 Β

ζωδια ζυγός
Από την αρχή αυτής της εβδομάδας θα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή όσο αφορά τις σχέσεις σας. Η Δευτέρα θα σας φέρει κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές στον επαγγελματικό ή και τον ρομαντικό τομέα, αλλά θα χρειαστεί να εργαστείτε πολύ σκληρά για να επιφέρετε κάποια ισορροπία ανάμεσα στον εγωισμό σας και την ανιδιοτέλεια.
Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη το κέντρο της σκηνής θα καταλάβουν τα περίφημα ταλέντα σας της χάρης και της διπλωματίας. Να αναμένετε ότι θα δεχθείτε θαυμασμό και επιδοκιμασίες, όμως θα χρειαστεί επίσης να επιστρατεύσετε τις ικανότητές σας στη διαιτησία και τη δημιουργία συμμαχιών.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή μην πορευτείτε μόνοι. Αναζητήστε τα κοντινά σας άτομα που μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ρισκάρετε ή να δοκιμάσετε νέα πράγματα.
Το Σαββατοκύριακο βάλτε πάλι το κεφάλι κάτω και μείνετε προσηλωμένοι στο πρόγραμμά σας…

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις της εβδομαδας για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

ζωδια σκορπιός
Η εβδομάδα σας αρχίζει με την πιθανότητα να αντιμετωπίσετε αψιμαχίες, καθώς τη Δευτέρα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα άτομο που δεν μοιράζεστε παρόμοιες απόψεις. Λίγη ανιδιοτέλεια από πλευράς σας θα είναι αρκετή για να εξομαλύνετε το κλίμα.
Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη να αναμένετε ότι θα συνεχιστούν οι αντιπαραθέσεις για τις ιδέες για το πρόγραμμα άλλων ατόμων του κύκλου σας, όμως αυτός ο ανταγωνισμός θα είναι περισσότερο γόνιμος και για καλό σκοπό. Θα ανταλλάξετε απόψεις όμως θα είστε και τα δύο μέρη πρόθυμα να κάνετε συμβιβασμούς.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή να είστε πολύ προσεκτικοί σε καθετί γραπτό έρθει στα χέρια σας. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες αυτή την εποχή, ειδικά όπου ενέχονται πολλά ρίσκα.
Το Σαββατοκύριακο παραδώστε τα ηνία της ηγεσίας και ακολουθήστε εσείς τη ροή των πραγμάτων για αλλαγή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Να περιμένετε ότι θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας από την αρχή αυτής της εβδομάδας. Τη Δευτέρα θα παραγκωνιστεί η συνήθης ανέμελη συμπεριφορά σας και θα σας κατακλύσει ένα κύμα ενέργειας που μόνο παραγωγικούς μπορεί να σας κάνει.
Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη θα περάσει από δοκιμασία η χαρωπή προσαρμοστικότητά σας, καθώς θα κληθείτε να χειριστείτε υπερβολικά πολλές λεπτομέρειες και απαιτήσεις.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή μην ανησυχήσετε καθόλου αν θεωρήσετε ότι δεν σημειώνετε πρόοδο στα θέματά σας, γιατί αυτή την περίοδο είναι πιο ουσιαστικές οι λέξεις από τις πράξεις.
Το Σαββατοκύριακο ακολουθήστε τη διάθεσή σας και μην σας καταβάλλουν οι όποιες δύσκολες ερωτήσεις σας υποβληθούν.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια αιγόκερως
Στην έναρξη αυτής της εβδομάδας θα κληθείτε να δώσετε προτεραιότητα στην οικογένειά σας και την ιστορία σας – ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για εσάς. Τη Δευτέρα θα πρέπει να αντανακλάτε την συνολική σας κληρονομιά και να βρείτε τρόπους να διασφαλίσετε την μακροχρόνια ασφάλεια και σταθερότητα.
Από τη Δευτέρα το απόγευμα και μέχρι την Τετάρτη θα αναλάβει τα ηνία η δημιουργικότητά σας, προκειμένου να επιστρατεύσετε καινοτόμους τρόπους για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και να διασκεδάσετε στην πορεία.
Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι πολύ καλές μέρες για να αποσαφηνίσετε τις απόψεις σας, γι’ αυτό μη διστάσετε να κόψετε κάθε περιφερειακή συζήτηση και να περάσετε κατ’ ευθείαν στο θέμα.
Το Σαββατοκύριακο χειριστείτε ό,τι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα και μην πάρετε προσωπικά καμία κριτική που θα ακουστεί.

ζωδια υδροχόος
Να αναμένετε ότι αυτή η αρχή αυτής της εβδομάδας θα σας βρει γεμάτους έντονες ιδέες και εμπνεύσεις, ενώ ειδικά η Δευτέρα θα είναι ιδανική μέρα για να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή αυτές τις εκπληκτικές σας ανακαλύψεις. Η ενασχόλησή σας με πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες θα συνεχιστεί μέχρι και τη Τετάρτη, ακόμη κι αν αυτό που θα κάνετε ρεαλιστικά είναι να κρατάτε απασχολημένο τον εαυτό σας για να μην βαριέστε.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναζητήστε λίγο ρομάντζο για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον στην ατμόσφαιρα, ειδικά αν αφορά μια πνευματική σχέση σας που παίρνει πιο «θερμή» τροπή.
Το Σαββατοκύριακο ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες και μην παρεκκλίνετε από το πρόγραμμά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια ιχθύες
Το μυστήριο θα επικρατήσει στην αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς τη Δευτέρα θα κληθείτε να λύσετε αινίγματα και να μαζέψετε τα κομμάτια κάποιου γρίφου. Δεν είναι όμως αυτά θέματα που δεν μπορείτε να χειριστείτε.
Από το απόγευμα της Δευτέρας και μέχρι την Τετάρτη αφήστε να αναδυθεί η στοργική σας πλευρά, είτε αυτό αφορά την ετοιμασία ενός ρομαντικού δείπνου είτε την έκφραση των συναισθημάτων σας σε ένα ιδιαίτερο άτομο.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας μειώσει. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε αυτή την περίοδο, είναι να διατηρήσετε την συναισθηματική και πνευματική σας ελαστικότητα.
Το Σαββατοκύριακο θα στηθεί η σκηνή για εσάς, με όλο τον κόσμο να σας παρακολουθεί όσο δίνετε την παράστασή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις της εβδομαδας για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia