ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 01 – 07/05 Α

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 01 – 07/05 Α

ζωδια κριός
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα χωρίς να έχετε πλήρη συναίσθηση των εμποδίων που υπάρχουν στην πορεία σας. Το γεγονός είναι ότι θα νιώθετε πως έχετε όλες τις απαντήσεις – και η αίσθηση είναι πιο σημαντική από το να τις έχετε όντως! Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας εστιάστε στη θετική οπτική των πραγμάτων, για να προσεγγίσετε περισσότερο την επίτευξη των στόχων σας.

Γύρω στην Παρασκευή θα έχετε αναπτύξει ήδη μεγάλη ταχύτητα. Θα είναι σαν να κατεβαίνετε ένα ποτάμι και το ρεύμα σας ωθεί από μόνο του. Να είστε προσεκτικοί για κάποια «βραχάκια» που θα εμφανιστούν ξαφνικά, ειδικά όσο αφορά τις ανάγκες της οικογένειάς σας μπαίνοντας στο Σαββατοκύριακο. Όμως η Κυριακή θα είναι μια λαμπερή και χαρωπή μέρα.

 

ζωδια ταύρος
Με ερωτική διάθεση θα βάλετε το πόδι σας στη νέα εβδομάδα, όμως και ο έρωτας θα είναι καθ’ οδόν προς εσάς! Τα άστρα είναι με το μέρος σας σε αυτό τον τομέα, καθώς όποιο άτομο κι αν απασχολήσει το μυαλό σας, θα εμφανιστεί μπροστά σας. Διατηρήστε εσείς αυτό το κλίμα στην ατμόσφαιρα και τις μέρες που θα ακολουθήσουν, γιατί κάποια θέματα βρίσκονται σε εκκρεμότητα και θα θελήσουν να σας αποσπάσουν την προσοχή. Μην πάρετε τώρα καμία μεγάλη απόφαση που θα ενέχει χρήματα!

zodia-taro-45

Από την Πέμπτη και μετά θα μπουν οι φίλοι σας στο σκηνικό. Περάστε χρόνο μαζί τους εντός ή εκτός σπιτιού και ανταλλάξτε απόψεις για τα θέματα που σας απασχολούν αμφότερους. Το Σαββατοκύριακο περιοριστείτε λίγο στο σπίτι για να ολοκληρώσετε την ανοιξιάτικη καθαριότητα. Την Κυριακή είναι πιθανό να κληθείτε να επιλύσετε μια διαφορά, ανάμεσα σε άτομα του στενού σας κύκλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με το μυαλό σας να γράφει μεγάλες ταχύτητες, ωστόσο η αίσθηση που έχετε είναι ότι μένετε πίσω. Βλέπετε τον υπόλοιπο κόσμο να σας ξεπερνά, αλλά απολαμβάνετε πολύ όλη αυτή τη φρενίτιδα! Όσο κι αν έχετε ανάγκη από λίγα λεπτά ηρεμίας, δεν θα τα βρείτε πριν από την Τετάρτη.

Τις επόμενες μέρες τα άστρα δεν συναινούν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο σας αναμένουν κάποιες εντάσεις με άτομα του φιλικού σας κύκλου, καθώς το παραμικρό θα σας κάνει να εκρήγνυστε. Αφιερώστε την Κυριακή λίγο χρόνο στον εαυτό σας, για να βρείτε την ανάσα και την ισορροπία σας.

zwdia-fotia

ζωδια καρκίνος
Ποτέ δεν ξέρετε από ποια πηγή θα προέλθει η επόμενη μεγάλη ιδέα σας, γι’ αυτό θα είναι καλό να μπείτε στην καινούργια εβδομάδα με τη διάθεση ακροατή. Δεν έχει σημασία αν θα είστε στη δουλειά, αν βρίσκεστε με φίλους και ίσως να απολαμβάνετε ένα όμορφα γεύμα στη λιακάδα. Όλα θα σας μάθουν και κάτι. Στο μέσο της εβδομάδας θα έρθει περισσότερος κόσμος να σας συναντήσει, και θα σας βάλει στο επίκεντρο της προσοχής αλλά και της στοργής του…

Τις επόμενες μέρες εσείς θα στρέψετε και πάλι το βλέμμα στα πρακτικά και επαγγελματικά σας θέματα που χρειάζονται προσοχή. Το Σαββατοκύριακο επεξεργαστείτε λίγο τις ιδέες σας για νέα εγχειρήματα, χωρίς να χρονοτριβήσετε στις λεπτομέρειές τους ακόμη. Την Κυριακή να αφιερώσετε χρόνο στην «υπερβολή» των διαθέσεών σας…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Τι είναι αυτό που σας ενοχλεί στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας; Δεν αφορά το γεγονός ότι είστε γρανάζι μιας μηχανής, αφορά το ότι απεχθάνεστε τη μηχανή καθ’ αυτή! Αυτό που σας χρειάζεται, είναι να αποσπαστείτε λίγο από τα γνωστά και οικεία και να ανανεώσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο. Ειδικότερα, να αλλάξετε επιτέλους οπτική για τα πράγματα, γιατί είστε καθηλωμένοι σε αυτά επειδή σας βολεύουν.

Με αυτή την προτροπή των άστρων θα κυλήσουν οι μέρες μέχρι και την Παρασκευή, που θα συνειδητοποιήσετε ότι όσο κι αν εμμένετε στις απόψεις σας, δεν έχουν υπόσταση και αυτό το γνωρίζουν και οι άλλοι… Το Σαββατοκύριακο θα είναι λαμπερό και αισιόδοξο, αν δεν μείνετε κολλημένοι στην ουτοπία σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια παρθένος
Όλα τα παράπλευρα φαίνονται εξαιρετικά τακτοποιημένα και καθαρά στην αρχή της νέας εβδομάδας. Τι γίνεται όμως με το κέντρο και κάτω από το χαλί; Το μονοπάτι που έχετε πάρει, είναι τόσο σταθερό όσο νομίζετε; Καλές είναι οι αμφιβολίες αυτή την περίοδο, αλλά μην φτάσετε σε σημείο να θεωρείτε ότι και οι άλλοι σας βλέπουν ως κριτή τους.

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να κινηθείτε με μικρή ταχύτητα, γιατί πολλά θα είναι αυτά που θα σας προβληματίζουν χωρίς να μπορείτε να εντοπίσετε την αιτία που συμβαίνει αυτό. Θα την εντοπίσετε όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο, και θα αφορά την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στον ιδιωτικό και τον δημόσιο εαυτό σας. Προσέξτε λίγο περισσότερο τις κοινωνικές σας διαδρομές…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia