ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 01 – 07/05 B

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 01 – 07/05 B

ζωδια ζυγός
Κάθε φορά που κάνετε προσθέσεις στην αρχή της εβδομάδας, βγάζετε διαφορετικό άθροισμα. Αυτό σας ταράζει, γι’ αυτό έχετε άμεση ανάγκη από κάποιον που να είναι καλός στα μαθηματικά. Είναι πολλά τα βάρη που έχετε στους ώμους σας, γι’ αυτό όλα σας φαίνονται περίπλοκα. Η ανάθεση καθηκόντων θα καταστεί απαραίτητη, ειδικά στο μέσο της εβδομάδας που το μυαλό σας θα αποσυντονιστεί με άλλα θέματα. Αφήστε τώρα άλλους να χειριστούν τις λεπτομέρειες.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείτε και πάλι να κάνετε υπολογισμούς, μόνο που αυτή τη φορά θα είναι συναισθηματικής φύσεως. Νιώθετε την καρδιά σας να βρίσκεται σε αναταραχή… Μειώστε λίγο την ταχύτητά σας το Σάββατο, για να μπορέσετε να φουλάρετε ξανά την Κυριακή.

 

ζωδια σκορπιός
Οι πολλές λεπτομέρειες που θα σας κατακλύσουν από την αρχή αυτής της εβδομάδας, θα σας δίνουν την αίσθηση ότι θα ξεχειλίσουν από το κεφάλι σας. Είναι εξαιρετικό να έχετε καθιερώσει μια καθημερινή υγιή ρουτίνα, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να προσέχετε και την πνευματική σας υγεία. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά όμως, θα εστιάσετε την προσοχή σας στις ανάγκες των άλλων ατόμων.

zodia-taro-45

Για να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας προς το τέλος της εβδομάδας, προσπαθήστε να ασχοληθείτε με μικρότερης σημασίας θέματα. Ο τρόπος που θα κινηθείτε τώρα, θα καθορίσει και την ατμόσφαιρα του Σαββατοκύριακου. Την Κυριακή φροντίστε να χαλαρώσετε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Επιλέξτε εσείς το στίβο της μάχης σας από την αρχή της εβδομάδας, φροντίζοντας να περιλαμβάνει την προσφορά βοήθειας προς άλλους. Προσφέρετε τα φώτα σας με τη γνώση ότι η καλή σας πράξη θα σας επιστραφεί πολλαπλάσια τις μέρες που έπονται. Όσο αφορά εσάς, τα άστρα συστήνουν υπομονή στο μέσο της εβδομάδας. Θα είναι δύσκολες οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, οι ανώτεροί σας θα είναι απαιτητικοί, η κοινωνική σας ζωή θα έχει εμπόδια.

Πριν φτάσει η Παρασκευή, τα νερά θα έχουν αλλάξει φορά και θα νιώσετε σαν να είστε το πιο τυχερό πλάσμα επί γης! Μαγνητισμός, ενέργεια και δύναμη θα ενισχύσουν τα ήδη έντονα ταλέντα σας. Το Σαββατοκύριακο είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε μια αναθεώρηση και αναγέννηση των πάντων, ενώ ειδικά την Κυριακή θα έχετε μια συνάντηση με την τύχη σας…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια αιγόκερως
Όσο και να σας προβληματίζουν κάποια θέματα από την αρχή της εβδομάδας κιόλας, σε καμία περίπτωση μην ενδώσετε στον πειρασμό να απογοητευθείτε τώρα! Αντέξτε αυτή την πίεση, γιατί ήδη από την Τρίτη θα βελτιωθεί το κλίμα και θα ανταμοιφθείτε αδρά. Στις μέρες που ακολουθούν θα δείτε να σας προσεγγίζουν πολλά άτομα, φέρνοντάς σας μάλιστα και «δώρα».

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα είστε τόσο κατακλυσμένοι από ευγνωμοσύνη για όλους και για όλα, που θα περιφέρεστε σαν χαμένοι. Η φαντασία σας θα χτυπά υπερωρίες, και θα νιώθετε απόλυτα ευτυχείς στη μοναξιά σας. Το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε λίγο με τη διαλεύκανση της ευρύτερης εικόνας της ζωής σας, όμως ειδικά την Κυριακή θα την αφιερώσετε σε λίγα αλλά εκλεκτά φιλικά σας άτομα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Η αρχή της νέας εβδομάδας θα σας φέρει ένα κλειδί, που θα ανοίγει την πόρτα του μυστηρίου για τη διαλεύκανση ενός ερωτήματος που έχει λιμνάσει στο μυαλό σας εδώ και καιρό… Μάλιστα, αυτές θα είναι από εκείνες τις μέρες που θα νομίζετε ότι περιδιαβαίνετε τις σελίδες ενός παιδικού παραμυθιού. Οι δράκοι εναλλάσσονται με τις νεράιδες και τα λοιπά. Ωστόσο από το μέσο της εβδομάδας και μετά, το βιβλίο σας θα πάρει πιο ενήλικη χροιά, θα περιλάβει και ένα άλλο άτομο και οι στενές επαφές σας θα είναι… πρώτου τύπου!

Γύρω στην Παρασκευή προσγειωθείτε πάλι στην πραγματικότητα, για να κάνετε έναν έλεγχο ρεαλισμού και να διευθετήσετε υποχρεώσεις που έμειναν λίγο σε εκκρεμότητα. Το Σαββατοκύριακο στραφείτε σε δραστηριότητες που θα κάνουν καλό στο σώμα και το πνεύμα σας, ενώ η Κυριακή ενδείκνυται για χαλαρές στιγμές – με μουσική και καλή παρέα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια ιχθύες
Προσήλωση στη διάθεσή σας και σε ό,τι σας κάνει να νιώθετε όμορφα! Με αυτό το σκεπτικό μπαίνετε στη νέα εβδομάδα, που θα σας διέπει ένας ιδιαίτερος συντηρητισμός για τα δικά σας τα δεδομένα. Σε συνδυασμό με την κοινωνική δραστηριότητα που θα αποζητάτε, το αποτέλεσμα θα αποβεί θετικό για εσάς μέχρι και το μέσο της εβδομάδας.

Τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα επικρατήσει το μυαλό και η λογική σας, με την οικογένειά σας να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της σκηνής. Το Σάββατο ένα άτομο θα παραμερίσει μια πέτρα στο μονοπάτι σας, για να σας αποκαλύψει έναν εντελώς καινούργιο κόσμο. Κρατήστε αυτή τη χαρά και τον ενθουσιασμό, και εντάξτε τα την Κυριακή στην ερωτική σας ζωή που σας καλεί…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις