ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 02-08/01 A

astrologia-anadromos-ermis-zygos

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 02-08/01 A

ζωδια κριός
Οι προετοιμασίες έγιναν, τα ταψιά λαδώθηκαν, η φωτιά έχει ανάψει, έφτασε η ώρα να πιάσετε δουλειά. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε λίγη βοήθεια αν συναντήσετε δυσκολίες, όμως έχετε γύρω σας άτομα που θα προστρέξουν με χαρά. Ό,τι κι αν προκύψει μέχρι και το μέσο της εβδομάδας, εσείς διατηρήστε καθαρή τη σκέψη σας και μείνετε προσγειωμένοι.

Από την Τετάρτη και μετά θα ανταμειφθεί η εγκράτειά σας, ίσως και με δάφνες που θα σας στεφανώσει κάποιος… Λίγη προσοχή χρειάζεται το τέλος της εβδομάδας, καθώς θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις. Να ξέρετε όμως ότι θα είναι αμελητέες μπροστά στις επιτυχίες σας! Ειδικά την Κυριακή, θα λάμψετε!

 

ζωδια ταύρος
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα νιώθατε αν ήσασταν δέντρο; Αν πατούσατε τόσο γερά στη γη και ήσασταν τόσο ψηλοί, υγιείς και καρποφόροι; Θα πάρετε μια γεύση από αυτή την αίσθηση στην αρχή αυτής της εβδομάδας και θα δείτε πολλούς να θέλουν να καθίσουν κάτω από τα κλαδιά σας, κοιτώντας σας με δέος.

zodia-taro-45

Γύρω στην Πέμπτη μπορεί να σας προσεγγίσει κάποιος με άλλες διαθέσεις, κρατώντας κλαδευτήρι και τσουγκράνα για σάρωση φύλλων… Εσείς διατηρήστε την υπόστασή σας με αξιοπρέπεια και μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας ταράξει. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα επανέλθει η ισορροπία. Επιλέξτε να περάσετε το διήμερο με τη συντροφιά των αγαπημένων σας ανθρώπων.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με ερωτήματα, οι απαντήσεις των οποίων χρειάζονται λίγη ερευνητική εργασία. Συλλέξτε στοιχεία και «αποτυπώματα» μεθοδικά, προκειμένου να φτάσετε στην αλήθεια. Γύρω στην Πέμπτη θα επηρεαστείτε κάπως από τις θεωρίες και την οπτική των άλλων για τα πράγματα. Μάλιστα μια συζήτηση θα σας προσφέρει την αποκάλυψη πολλών δεδομένων.

Το τέλος της εβδομάδας θα πάρει μια παράδοξη τροπή, καθώς όσο πιο πολύ ξεκαθαρίζουν τα πράγματα, τόσα πιο πολλά ερωτήματα θα σας δημιουργούν. Επειδή τα περισσότερα θα είναι εσωτερικά σας ερωτήματα που θα αφορούν το μέλλον σας, αφιερώστε χρόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο για να τα αναλογιστείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια καρκίνος
Υπάρχει ένας ελέφαντας στο δωμάτιο και πρέπει να τον αντιμετωπίσετε, γιατί έχει αρχίσει να γίνεται απαιτητικός και σας αποσπά την προσοχή. Μην προσπερνάτε τίποτα στην αρχή αυτής της εβδομάδας, αντίθετα πρέπει να τα χειρίζεστε άμεσα και ευθέως. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας το γεγονός ότι δεν έχετε κανένα λόγο να ντρέπεστε.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα αναδυθεί η αυτοπεποίθησή σας. Η πρόκληση τώρα θα είναι να ωθήσετε και τον περίγυρό σας να είναι ειλικρινής, να πάρει θέση και να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Αφιερώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο το Σάββατο για να ηρεμήσετε, αλλά την Κυριακή γλεντήστε!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Θα μπείτε με πείσμα στη νέα εβδομάδα, με σημαία τον αυτοσεβασμό σας για να πάρετε αυτό που θέλετε. Αν κάποιοι σχολιάσουν ότι γίνεστε αλαζόνες, απαντήστε τους ότι είναι θετικό να έχει κανείς κριτήριο. Φυσικά και θα ακούσετε τις απόψεις των άλλων, φυσικά και θα τους ευχαριστήσετε για την αγάπη τους, ωστόσο μετά πρέπει να προχωρήσετε όπως θεωρείτε εσείς ότι πρέπει.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα γίνετε πιο ελαστικοί, χωρίς όμως να διαπραγματευτείτε θέματα που δεν διαπραγματεύονται! Επιδοθείτε στην έρευνα, μάθετε όσα πιο πολλά μπορείτε για ένα συγκεκριμένο άτομο και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις πριν να έχετε πειστεί για τα γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο θα δείτε να μπαίνουν από μόνα τους στη θέση τους κάποια κομμάτια του γρίφου.

ζωδια παρθένος
Έχετε μια πληθώρα εργαλείων στο οπλοστάσιο της ιδιοσυγκρασίας σας, όμως το πιο χρήσιμο από όλα είναι η δημιουργικότητά σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Κάποιες κινήσεις που κάνατε πρόσφατα θα αρχίσουν να τυγχάνουν θετικής προσοχής – γι’ αυτό αν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι δεν θα είστε για πολύ ακόμη! Στο μέσο της εβδομάδας θα επικρατήσει η φιλοδοξία σας σε πολλούς τομείς. Θα νιώσετε βαρετές και αναποτελεσματικές τις έως τώρα πρακτικές σας, γι’ αυτό θα αναζητήσετε νέους τρόπους προσέγγισης της καθημερινότητάς σας.

Στο τέλος της εβδομάδας αντισταθείτε στον πειρασμό να επικρίνετε ένα φιλικό σας άτομο και προτιμήστε να είστε υποστηρικτικοί απέναντί του. Όποιος γίνει επικριτικός προς εσάς, ειδικά την Κυριακή, αδιαφορήστε. Μέσα σας ξέρετε ποιο είναι το σωστό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia