ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 02-08/10 B

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 02-08/10 B

ζωδια ζυγός
Η αρχή της νέας εβδομάδας αναμένεται να σας φέρει πολλές αναπάντεχες ευκαιρίες για επαφές και επικοινωνίες. Θα μπορέσετε να μάθετε πολλά και να το διασκεδάσετε, σε συναντήσεις με φίλους που έχετε αλλά και νέους φίλους που θα κάνετε, αρκεί να μην ξεχνάτε να ακούτε και τον εαυτό σας όσο μιλάτε… Μέχρι την Τετάρτη θα είστε σας να έχετε πάρει φωτιά – μεταφορικά μιλώντας. Όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σας και κανείς δεν θα χορταίνει την άνεση και τη γοητεία σας. Απολαύστε όλη αυτή την προσοχή που θα λάβετε και φροντίστε να μείνετε ανοικτοί στα φλερτ!

Από την Πέμπτη και μετά το μυαλό σας θα το απασχολήσουν υλικά θέματα. Η εποχή ενδείκνυται για να καταγράψετε την περιουσία σας και να διευθετήσετε τα οικονομικά σας θέματα. Το Σαββατοκύριακο σας επιφυλάσσει εξερευνήσεις, τόσο σε επίπεδο εξόδων όσο και σε νέες ιδέες.

 

ζωδια σκορπιός
Το κύριο θέμα που θα σας απασχολήσει από την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας, είναι οι λεπτομέρειες. Όλα θα κυλήσουν όμορφα εφόσον βάλετε σε μια σειρά τις πολλές σας υποχρεώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε και κάποια ιδιαίτερα ζουμερά μυστικά. Γύρω στην Τετάρτη δεν θα έχετε διάθεση για συναντήσεις με φίλους. Αξιοποιήστε αυτό το ασυνήθιστο για εσάς διάλειμμα, προκειμένου να σκεφτείτε διεξοδικά τα θέματα που σας προβληματίζουν και πρέπει να βρεθούν λύσεις.

zodia-taro-45

Πάντως από την Πέμπτη και μετά θα είστε πάλι μαγνήτης για πολλούς, που θα σας πλησιάζουν διακριτικά για να απολαύσουν την άνεση και τα χαρίσματά σας. Το Σαββατοκύριακο ξεχάστε όσα ξέρετε για τον εαυτό σας και αφεθείτε να σας συνεπάρουν οι στιγμές!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια τοξότης
Η αρχή αυτής της εβδομάδας ενδέχεται να είναι κάπως δύσκολη για εσάς, καθώς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποια υψηλά ιστάμενα άτομα και θα πρέπει να χειριστείτε πάρα πολλές λεπτομέρειες. Πάρτε όμως μια βαθιά ανάσα και βουτήξτε τώρα, γιατί στη συνέχεια η εβδομάδα σας θα βελτιωθεί αρκετά. Ήδη από την Τετάρτη θα βιώσετε λατρεία προς το πρόσωπό σας, όχι μόνο από τους φίλους σας αλλά από όποιον συναντάται! Θα είναι μια καλή ευκαιρία να εκφράσετε τις επιθυμίες σας.

Από την Πέμπτη και μετά θα χαλαρώσουν λίγο τα έντονα συναισθήματα και θα νιώσετε την ανάγκη για ονειροπόληση. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και απολαύστε όσο μπορείτε αυτή την εμπειρία. Το Σαββατοκύριακο θα επανέλθετε στους εντατικούς ρυθμούς σας, όπου θα διασκεδάσετε αφάνταστα με πολύ μεγάλες και δραστήριες παρέες!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Στην αρχή της νέας εβδομάδας θα ξυπνήσει μέσα σας η φιλοδοξία και θα έχετε την ανάγκη να κάνετε μεγάλα σχέδια και να πάρετε ρίσκα. Αν έχετε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά. Οι επόμενες μέρες θα είναι ιδανικές για να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα και να περάσετε σε νέες προκλήσεις. Μπορεί το επικοινωνιακή σας ταλέντο να μην είναι στα καλύτερά του, όμως έχετε αρκετή ενέργεια για να κάνετε όσα θέλετε μόνοι σας.

Από την Πέμπτη και μετά θα ηρεμήσετε αρκετά, ώστε να χειριστείτε λεπτομέρειες αλλά και πρόσφατες αποφάσεις σας. Αρωγούς σε αυτό θα έχετε και αρκετούς φίλους, που θαυμάζουν την προσήλωσή σας και τη θέλησή σας να προοδεύσετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο αφήστε στην άκρη τα τετριμμένα και δείξτε εμπιστοσύνη στη διάθεσή σας να προσπαθήσετε για τα φαινομενικά ακατόρθωτα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια υδροχόος
Αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την προσοχή και την επιφυλακτικότητα. Φροντίστε όσο γίνεται να είστε απόλυτα σίγουροι για τα θέματα και τους ανθρώπους που χειρίζεστε, ειδικά αν εμπλέκονται χρήματα και επαγγελματικά θέματα. Ψάξτε καλά ακόμη και κάτω από την επιφάνεια, να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες και όλα τα στοιχεία! Τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, καθώς η εμπειρία είναι ανέκαθεν εξαιρετικός δάσκαλος. Μπορείτε να μάθετε πολλά από καινοτόμες δραστηριότητες και την επαφή με άτομα που δεν συνηθίζετε, προκειμένου να πετύχετε.

Από την Πέμπτη και μετά ενδέχεται να πέσουν οι ρυθμοί σας και να χαθείτε λίγο στις σκέψεις σας, ειδικά για θέματα που αφορούν την καριέρα σας ή που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να μείνετε λίγο πιο απομονωμένοι. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα σας βρει να αποζητάτε πάλι τις μεγάλες παρέες, με τις οποίες θα περάσετε πολύ όμορφα.

prodosia

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ιχθύες
Δεν είναι πάντα απαραίτητο να ξέρετε τα πάντα για όλα, σωστά; Στην αρχή της νέας εβδομάδας τολμήστε να κινηθείτε χωρίς να κάνετε ερωτήσεις και χωρίς να ψάξετε απαντήσεις, για να μην χάσετε την ευκαιρία σας. Έτσι κι αλλιώς θα μάθετε τις λεπτομέρειες λίγο αργότερα. Την Τετάρτη θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με μια σχέση που έχει βιώσει συγκρούσεις τελευταία.

Προσπαθήστε να διευθετήσετε τις όποιες εκκρεμότητες και πικρίες. Είναι καιρός να κλείσετε το παρελθόν για να μπορέσετε να περάσετε στο μέλλον. Από την Πέμπτη και μετά αρχίζει για εσάς μια περίοδος που θα κάνετε νέες προσπάθειες να σταθείτε πια μόνοι στα πόδια σας, ειδικά σε ότι αφορά σημαντικά επαγγελματικά ή νομικά θέματα. Το Σαββατοκύριακο να περιμένετε να βιώσετε ανέλπιστη τύχη!