ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 03 – 09/04 A

provlimata-epikoinwnias

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 03 – 09/04 A

ζωδια κριός
Η λέξη που μπορεί να περιγράψει την αρχή της εβδομάδας, είναι «μοιραία». Θα την καθορίσουν ανακαλύψεις και αποκαλύψεις μέσα σας, που θα οδηγήσουν τα επόμενα βήματά σας. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση – όμως γυμναστική με το κινητό στο αφτί δεν γίνεται!

Από την Παρασκευή και μετά οργανώστε το μυαλό και τα συναισθήματά σας, γιατί σας αναμένει διαύγεια και κάθαρση σε πολλά θέματα. Αυτό το Σαββατοκύριακο αφιερώστε χρόνο στην οικογένειά σας, ενώ η Κυριακή ενδείκνυται για τα ρομαντικά σας σχέδια.

 

ζωδια ταύρος
Η εβδομάδα σας θα ανοίξει με εσάς να θα νιώθετε σαν να πετάτε, καθώς όλα θα κυλούν πολύ όμορφα με ένα ιδιαίτερο άτομο! Τα πάντα θα διέπονται από άρωμα αγάπης, είτε είστε ήδη ερωτευμένοι είτε οδεύετε προς τα εκεί. Από την Τετάρτη όμως, το μυαλό σας θα στραφεί στα οικονομικά θέματα που πρέπει να ρυθμίσετε.
Παράλληλα καλείστε να σκεφτείτε και την επαγγελματική σας κατάσταση, για την οποία είστε αναποφάσιστοι αυτή την περίοδο. Μην ανησυχείτε, όλα θα βρουν την πορεία τους. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να βρείτε χρόνο να εξηγήσετε μια περίπλοκη κατάσταση σε ένα φιλικό σας άτομο, ίσως στη διάρκεια ενός δείπνου. Τον υπόλοιπο χρόνο του διημέρου, αφιερώστε τον στο συναίσθημα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια δίδυμοι
Τα σκαμπανεβάσματα που θα προκύψουν στην αρχή αυτής της εβδομάδας, δεν θα αφορούν αντιπαλότητες αλλά τα διαπροσωπικά όρια που θα προσπαθούν να θέσουν άλλοι με εσάς. Διατηρήστε τις απόψεις και την υπεροχή σας, αν και θα ήταν συνετό υπό τις συνθήκες να κάνετε κάποιους μικρούς συμβιβασμούς.
Στο μέσο της εβδομάδας θα χρειαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα με το μέρος σας, καθώς θα προκύψουν κάποια πιεστικά οικονομικά θέματα που θα χρίζουν άμεσου χειρισμού. Όμως από την Παρασκευή και μετά, αφήστε τη διάθεσή σας να ταξιδέψει! Έχετε άμεση ανάγκη από χαλάρωση και διασκέδαση αυτό το Σαββατοκύριακο. Φροντίστε μόνο να μην προβείτε σε έξοδα που δεν περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Η συμβουλή προς εσάς για αυτή την εβδομάδα, είναι να λειτουργήσετε με το σκεπτικό ότι κάποιες ιδέες είναι προορισμένες να αποτύχουν. Το σημαντικό δεν είναι τόσο να έχετε ιδέες, όσο το να μαθαίνετε από τα λάθη που γίνονται στην παρουσίαση ή τη διεκπεραίωσή τους και να σκέφτεστε πιο μακροπρόθεσμα.

Στα μέσα της εβδομάδας θα αντιληφθείτε την αναγκαιότητα της σωστής οργάνωσης του χρόνου σας, καθώς δεν θα προλαβαίνετε να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Και θα συνειδητοποιήσετε πόσο άχρηστο είναι να ανησυχείτε εκ των προτέρων για πράγματα που δεν ελέγχετε. Το Σαββατοκύριακο θα θέλετε την παρέα των φίλων σας. Το διήμερο είναι ιδανικό για να κάνετε νέα ξεκινήματα, ενώ την Κυριακή μην διστάσετε να κάνετε μια μικρή επένδυση.

ζωδια λέων
Αν όλα στη ζωή ήταν άσπρο ή μαύρο, σωστό ή λάθος, δεν θα νιώθατε το δίλλημα που θα σας προβληματίζει στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Είναι καλύτερα να αναβάλετε προς το παρόν τη λήψη αποφάσεων και να επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση όσων εργασιών έχετε ήδη σε εξέλιξη.
Από το μέσο της εβδομάδας και μετά στραφείτε στους φίλους, για να ζητήσετε τη δική τους οπτική στα πράγματα. Κάποιες θέσεις θα σας βρουν σύμφωνους, γι’ αυτό θα καταφέρετε να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα. Το Σαββατοκύριακο θα σας βρει λίγο πιο ανακουφισμένους και ήρεμους, είναι η κατάλληλη στιγμή να βρείτε τα «εργαλεία» που θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Οι μεγάλοι συγγραφείς έγραψαν τα πιο σπουδαία έργα τους κοιτώντας από το παράθυρο. Πολλές σπουδαίες ιδέες γεννήθηκαν από μια παρέα, πάνω από μια πίτσα. Μπείτε στη νέα εβδομάδα με ρελαντί ρυθμό, γιατί θα χρειαστείτε αυτή την ενέργεια από την Τετάρτη και μετά.

Θα ενεργείτε στο ζενίθ των δυνατοτήτων σας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ακτινοβολείτε, και οι αντοχές σας θα προκαλέσουν την έκπληξη όλων όσων βρεθούν στο περιβάλλον σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε και τα αδύνατα δυνατά, να θυμάστε ότι τίποτα δεν γίνεται αν καταρρεύσετε. Φροντίστε να χαλαρώσετε λίγο τους ρυθμούς σας μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις