ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 03 – 09/04 B

zwdia-gi-glwssa-erwta

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 03 – 09/04 B

ζωδια ζυγός
Η εβδομάδα αρχίσει με εσάς να έχετε τη διάθεση να βρείτε νέες προοπτικές για τα σχέδια σας. Η ανάγκη σας είναι να δείτε τη συνολική εικόνα και να αναμένετε να περάσουν οι πολλές εντάσεις για να ανασυνταχθείτε. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα μπορείτε να απολαύσετε την κοινωνικότητα και τον πολύ κόσμο. Μην αναλύετε υπερβολικά τα πράγματα, να παρατηρείτε και να μαθαίνετε.

Γύρω στην Παρασκευή θα αφήσετε πίσω σας την ένταση και την πολυκοσμία, επιλέγοντας να χαλαρώσετε μέσα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Το Σαββατοκύριακο θα μάθετε πολλά πράγματα μαζεμένα, γι’ αυτό διατηρήστε ανοικτό πνεύμα και θα σας ενθουσιάσουν όσα θα ανακαλύψετε.

 

ζωδια σκορπιός
Με ένα σπάνιο συναίσθημα στην καρδιά και το μυαλό σας θα αρχίσει αυτή η εβδομάδα. Επιστρατεύστε τη φιλόξενη διάθεσή σας, καθώς αυτή την εποχή ευνοούνται οι καινούργιες γνωριμίες – ειδικά αν έχουν και ρομαντική χροιά! Θα νιώσετε τη χαρά και τη θετική οπτική να σας κατακλύζει, αν και τις επόμενες μέρες πρέπει να λειτουργήσετε με πειθαρχία για να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας.
Η δραστηριότητα της εβδομάδας θα σας κάνει να νιώθετε εξουθενωμένοι κοντά στην Παρασκευή. Αλλά μπαίνοντας στο Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε στην άλλη όχθη του ποταμού, χορεύοντας και τραγουδώντας με πολύ κόσμο γύρω σας! Η γοητεία αυτής της ενέργειας θα ανεβάσει στα ύψη το ηθικό σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με το βλέμμα σας προσηλωμένο στο δρόμο. Έχετε την ανάγκη να ανασυγκροτήσετε το πρόγραμμά σας, νιώθετε μια ανάταση που σας δραστηριοποιεί προς κάθε κατεύθυνση. Σε αυτό συντελεί και η φιλοσοφική σας διάθεση αυτή την περίοδο. Όλη την εβδομάδα θα σας διέπει η δραστηριότητα και θα κάνετε καλή εντύπωση όπου βρεθείτε χωρίς να το προσπαθείτε καν.

Την Παρασκευή επιλέξτε μια υγιή πορεία για τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να μιλήσετε σε κανέναν με λεπτομέρειες επί αυτού, μπορεί να σας κουράσει. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε όλες τις απαντήσεις, κάτι που θα σας κάνει να λάμψετε στον κύκλο σας!

ζωδια αιγόκερως
Ανοίξτε την εβδομάδα σας με ένα πικνίκ κοντά στη φύση. Αν ο καιρός το επιτρέπει, απλώστε μια κουβέρτα σε ένα πάρκο ή μια παραλία και περάστε λίγη ώρα σε επαφή μόνο με τον εαυτό σας. Φυσικά έχετε κι άλλα πράγματα να κάνετε, όμως θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας αν στριμώξετε αυτή την επιλογή στο πρόγραμμά σας.
Από την Τετάρτη και μετά εστιάστε στο φόρτο εργασίας και στα πολλά ηλεκτρονικά μηνύματα που θα έχετε να απαντήσετε. Από την Παρασκευή και μετά στραφείτε στο σπίτι και την ανακαίνισή του, ενόψει και της ανοιξιάτικης καθαριότητας. Το Σαββατοκύριακο αφιερωθείτε σε αυτή τη διαδικασία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια υδροχόος
Μια ανακάλυψη θα σας εκπλήξει στην αρχή της νέας εβδομάδας, καθώς θα νιώσετε τώρα ότι το παρελθόν ξεκαθαρίζει στο μυαλό σας με έναν πρωτόγνωρο τρόπο. Αξιοποιήστε αυτή τη συνειδητοποίηση και τα μαθήματα που θα σας δώσει η εμπειρία, για να προχωρήσετε τις επόμενες μέρες. Μια θερμή επαφή θα σας αναπτερώσει κι άλλο το ηθικό στο μέσο της εβδομάδας, που μπορεί να αφορά μια καινούργια γνωριμία ή μια υπάρχουσα.

Την Παρασκευή θα έχετε πλήρη συναίσθηση όσων συμβαίνουν, σε σημείο να σας κουράζει τόση διαύγεια. Πιεστείτε λίγο για να ολοκληρώσετε όλες τις εργασιακές σας υποχρεώσεις μέχρι και το Σάββατο, ώστε να αφιερώσετε την Κυριακή στον εαυτό σας και το ιδιαίτερο άτομο που προαναφέρθηκε…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια ιχθύες
Η ομορφιά και το ρομάντζο θα σας ανοίξουν την αυλαία της νέας εβδομάδας, βάζοντας τα πόδια σας σε πιο σωστά μονοπάτια όσο αφορά την πορεία σας. Απολαύστε τώρα το κλίμα και την τρυφερή νέα παρουσία στη ζωή σας, γιατί από την Τετάρτη και μετά θα χρειαστείτε όση ενέργεια μπορείτε να συγκεντρώσετε. Τίποτα από όσα έχετε να κάνετε δεν είναι ανέφικτο, αν επικεντρωθείτε σε αυτό.

Από την Παρασκευή και μετά στραφείτε και πάλι στο ρομάντζο. Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να νιώθετε ότι κολυμπάτε σε μια λίμνη αγάπης και τρυφερότητας, το καλύτερο κλείσιμο μιας εξαιρετικής εβδομάδας!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia