ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 03-09/07 A

psyxologiko-test-volta-paralia

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 03-09/07 A

ζωδια κριός
Η νέα εβδομάδα μπαίνει, με τη συμβουλή για εσάς να κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερα προκειμένου να σωρεύσετε την ενέργειά σας. Από την Τρίτη και μετά θα σας δοθούν όλες τις ευκαιρίες να κάψετε αυτούς τους αποθηκευμένους υδατάνθρακες, με δράση, ενθουσιασμό, ακόμη και με τον αθλητισμό που ενδείκνυται από τα άστρα.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα πρέπει να πατήσετε λίγο φρένο στην ταχύτητα και να επιστρέψετε σε έναν πιο ομαλό ρυθμό, με την Παρασκευή να κινήστε εντελώς στο ρελαντί. Μέσα στο Σαββατοκύριακο η επικοινωνία θα είναι το κλειδί για να μεταδώσετε όσα επιθυμείτε. Αξιοποιήστε τη συγκυρία όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Το φλερτ θα υπάρχει επίσης στην ατμόσφαιρα αυτό το διήμερο.

 

ζωδια ταύρος
Ένας καλός τρόπος για να χαράξετε την πορεία σας στην αρχή της εβδομάδας, είναι να σκεφτείτε τι θα έκανε στη θέση σας ένα άτομο που θαυμάζετε. Ακόμη καλύτερη πρακτική, θα είναι να προσεγγίσετε το εν λόγω άτομο και να ζητήσετε τη συμβουλή του. Να είστε βέβαιοι ότι θα είναι σοφή η καθοδήγησή του, έστω κι αν εσείς δεν είστε ίσως σε θέση να την πραγματώσετε.

zodia-taro-45

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα κλυδωνίζεστε κάπως, ανάμεσα σε ταχύτατες κινήσεις σε κάποια θέματα και αργούς ρυθμούς σε κάποια άλλα. Όσο κι αν νιώθετε ότι αυτό σας αποπροσανατολίζει, θα δείτε ότι θα βρείτε και συμπάσχοντες. Προς το Σαββατοκύριακο θα αναδυθεί η γοητεία σας και η ανάγκη για διασκέδαση και λίγη πολυτέλεια. Με αυτή τη διάθεση και αρκετά ψώνια θα περάσετε το διήμερο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Με το βλέμμα σας προσηλωμένο στο μέλλον, θα σας είναι αδύνατον να συγκεντρωθείτε στα άμεσα θέματά σας στην αρχή της εβδομάδας. Νιώθετε κάπως περίεργα, καθώς είναι πολλοί οι παράγοντες που ορίζουν την κατάσταση. Μέχρι την Τετάρτη όμως θα έχετε βρει το βηματισμό σας, μετά από μια συζήτηση που θα σας ξεκαθαρίσει την οπτική.

Μην αποφύγετε τα εμπόδια που θα προκύψουν στις επόμενες μέρες στα επαγγελματικά σας, αλλά και με έναν περίεργο γείτονα. Φροντίστε να τα αγκαλιάσετε και να τα διαχειριστείτε, για να κάνετε τη ζωή πιο περιπετειώδη! Το Σαββατοκύριακο θα έχετε κοντά σας τα αγαπημένα σας άτομα να σας στηρίζουν. Ο ρομαντισμός θα πλανάται επίσης στην ατμόσφαιρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια καρκίνος
Με εξαιρετικά θετική ενέργεια θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, αλλά θα σας λείπει η συγκέντρωση. Θα θέλετε να φιλοσοφήσετε ιδανικούς στόχους, να εμπνέεστε ακούγοντας μουσική ή να αναζητάτε τα σχήματα που δημιουργούν τα σύννεφα στον ουρανό. Από την Τετάρτη και μετά θα αρχίσετε να στρέφεστε στις υποχρεώσεις σας, κυρίως γιατί θα αποκτήσουν ταχύτητα οι κινήσεις σας.

Γύρω στην Παρασκευή θα σας κάνει καλό να αφιερώσετε χρόνο σε εξόδους αλλά και τηλεφωνικές επαφές, προκειμένου να επιδείξετε τις εξαιρετικές σας ικανότητες στο διάλογο. Το περιπετειώδες πνεύμα σας θα σας οδηγήσει το Σαββατοκύριακο, και τα πάντα είναι πιθανά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια λέων
Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε την τάση να βλέπετε τεράστιο ακόμη και το πιο ασήμαντο πρόβλημα. Η συμβουλή για εσάς είναι να μην παρεκτραπείτε τώρα, γιατί δεν υπάρχει λόγος ουσιαστικά. Μέχρι και την Τετάρτη θα έχετε βρει τη δυναμική να επιλύετε όσα προκύπτουν, με αρκετό κέφι μάλιστα. Αν βρείτε μπροστά σας έναν κουβά πίσσα, θα ασχοληθείτε να κλείσετε μια λακκούβα στο δρόμο!

Με την αισιοδοξία σας σε άνθιση τις επόμενες μέρες, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από πολλά άτομα που θα σας θαυμάζουν. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι λίγο ιδιόρρυθμο, καθώς θα σας κατακλύσει μια ασυνήθιστη για εσάς ευαισθησία. Από την άλλη όμως, θα έχετε την έμπνευση και την ώθηση να προχωρήσετε με νέες δράσεις.

ζωδια παρθένος
Ο καθένας είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος – κι αυτό είναι κάτι υπέροχο. Στην αρχή αυτής της εβδομάδας ίσως να σας διαφύγει αυτή η ομορφιά της διαφορετικότητας και να νιώσετε κάποια ενόχληση. Αντισταθείτε στην τάση να γίνετε επικριτικοί, και συνειδητοποιήστε ότι κανείς δεν θα κάνει τα πράγματα με τον τρόπο που τα κάνετε εσείς – και αυτό είναι το πρέπον.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά, θα είστε εξαιρετικά μαχητικοί αν και θα έχετε έλλειψη πηγών. Ωστόσο θα χρειαστείτε κι άλλες μέρες για να καταφέρετε να συντονιστείτε με τους υπόλοιπους του περιβάλλοντός σας. Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να μην καταφέρετε να συναντήσετε το έτερό σας ήμισυ, όμως κρατήστε ανοικτό τον δίαυλο επικοινωνίας σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia