ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 04-10/09 A

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 04-10/09 A

ζωδια κριός
Με αρκετή συναισθηματική ένταση θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, κυρίως εξαιτίας ατόμων της οικογένειάς σας που θα σας πιέζουν αρκετά. Επειδή θα νιώσετε την παρόρμηση να το ρίξετε στα γλυκά – που μόνο καλό δεν θα σας κάνουν – προτιμήστε συνειδητά μια μεγάλη σαλάτα. Πάντως στο μέσο της εβδομάδας θα εστιάσετε στη γυμναστική και τις εξωτερικές σας δραστηριότητες, άρα θα έχετε την ευκαιρία να αποβάλετε πολλές από τις τοξίνες που σωρεύσατε.

Τις μέρες που θα ακολουθήσουν μέχρι και την Παρασκευή, θα έχετε τόση γραφειακή εργασία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, που δεν θα προλαβαίνετε να σηκώσετε το κεφάλι σας από τα χαρτιά. Χειριστείτε με ηρεμία τώρα τις πολλές λεπτομέρειες, για να μην αυξήσετε τα προβλήματα αντί να τα λύσετε. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε αλλά και να ρίξετε την προσοχή σας σε άλλα άτομα.

 

ζωδια ταύρος
Η αρχή της καινούργιας εβδομάδας θα είναι ιδανική για να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αντί να κάθεστε να θαυμάζετε την ομορφιά του, τολμήστε αυτή την άβολη πρωτοβουλία τώρα που τα άστρα θα είναι με το μέρος σας. Στο μέσο της εβδομάδας θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας σε άλλα άτομα – όχι ερωτικού ενδιαφέροντος αυτή τη φορά. Θα λειτουργήσετε ως μεσάζοντες μεταξύ δύο ανθρώπων που διαφωνούν μεν, όμως έχουν πολλά αισθήματα ο ένας για τον άλλον.

zodia-taro-45

Προσεγγίζοντας το τέλος της εβδομάδας, θα επιστρέψετε στο μονοπάτι που είναι στρωμένο με ροδοπέταλα! Προτιμήστε τα χαλαρωτικά και αρωματικά αφρόλουτρα, τις ιδιαίτερες στιγμές και τις τρυφερές επαφές. Το σύμπαν ευνοεί τα καυτά ραντεβού, ενώ το Σαββατοκύριακο σας συστήνει να τεμπελιάσετε και να χουχουλιάσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με οργανωτική διάθεση, συνδυασμένη με το καλλιτεχνικό σας ταλέντο. Ετοιμάστε από νωρίς τη λίστα των υποχρεώσεών σας και φροντίστε να τη διανθίσετε με πολλά χρώματα και κουτάκια – ανάλογα με τη σπουδαιότητα του θέματος και το σημείο προόδου που βρίσκεστε. Θα δείτε ότι οι αγγαρείες θα μετατραπούν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες. Διατηρήστε αυτή τη διάθεση και στο μέσο της εβδομάδας, που θα γεμίσει με φίλους, ιδέες και ανταλλαγές απόψεων.

Από την Πέμπτη και μετά θα χωλαίνετε λίγο στον τομέα της επικοινωνίας, ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας. Χειριστείτε τα θέματα με σύνεση και εστιάστε στην ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων που έχετε αφήσει. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο, γιατί ενδέχεται να ξημερωθείτε διασκεδάζοντας και να απολαύσετε χαρωποί την ανατολή του ήλιου!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Με την έναρξη της νέας εβδομάδας θα έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια κορυφή, απ’ όπου μπορείτε να δείτε μέχρι την άκρη του ορίζοντα. Τα σπουδαία σας σχέδια είναι μακρινές κουκίδες, ωστόσο μπορείτε να δείτε ότι η πορεία είναι ήρεμη και καθαρή. Τα μικρά εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν, θα είναι μόνο αφορμές για έμπνευση στη διαδρομή σας. Με αυτή την εικόνα στο μυαλό σας να περάσετε και τις επόμενες μέρες, ειδικά σε στιγμές που θα κληθείτε να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις.

Προς το τέλος της εβδομάδας οργανώστε την κοινωνική σας ζωή, φροντίζοντας να βρίσκεστε με όσο το δυνατόν πιο πολύ κόσμο. Το Σαββατοκύριακο αρχίστε το με καθαριότητα και τακτοποίηση του σπιτιού σας. Την Κυριακή να είστε σε εγρήγορση, γιατί σας αναμένουν προκλήσεις!

ζωδια λέων
Με την ευαισθησία σας σε έξαρση θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, κάτι που μόνο όμορφα πράγματα μπορεί να φέρει στο δρόμο σας. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε το τολμηρό τηλεφώνημα που σκέφτεστε, σε ένα φιλικό άτομο που έχετε να δείτε και να ακούσετε καιρό. Ακόμη κι ένα στοργικό σημείωμα ή μήνυμα, μπορεί να φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο ενός ατόμου.

Μάλιστα από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα συνειδητοποιήσετε ότι η αγάπη που δίνετε, σας επιστρέφεται στο πολλαπλάσιο με πολλές δόσεις τρυφερότητας! Προσεγγίζοντας το Σαββατοκύριακο θα κληθείτε να επιλύσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Ωστόσο θα περάσετε την Κυριακή με πολλούς φίλους, επικοινωνίες, διασκέδαση και αρκετό ρομάντζο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Πολυάσχολους θα σας βρει η έναρξη της νέας εβδομάδας, κάτι που τονώνει πολύ τις μπαταρίες σας. Θα είστε με πολύ κόσμο, θα κάνετε πολλές συζητήσεις, θα ανταλλάσετε απόψεις, θα γνωρίσετε πολλούς καινούργιους ανθρώπους. Η δράση θα συνεχιστεί και στο μέσο της εβδομάδας, αν και θα είστε αρκετά κουρασμένοι για να διατηρήσετε έντονους ρυθμούς. Θα δυσκολευτείτε ακόμη και να εμμείνετε στο πρόγραμμά σας, κάτι που είναι σημαντικό για εσάς.

Από την Πέμπτη και μετά θα ξαναβρείτε τη διαύγεια και την ταχύτητά σας για να βάλετε πάλι σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι τα πάντα ξεκάθαρα και λογικά στο μυαλό σας. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εσάς, γιατί θα σηματοδοτήσει την έναρξη για κάτι σημαντικό και ουσιώδες. Ειδικά η Κυριακή σας, θα είναι εξαιρετικά διαισθητική.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις