ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 06-12/03 A

astrologia-ioylios-2014

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 06-12/03 A

ζωδια κριός
Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει να κινήστε με πολύ αργούς ρυθμούς, σχεδόν σαν να μην κινείστε. Είστε όμως ευχάριστοι προς όλους, αν και χρειάζεται να σας ταρακουνήσουν λίγο για να σας προσεγγίσουν! Αυτό θα βελτιωθεί στη συνέχεια, και ήδη από την Τετάρτη τα μέλη σας θα «ξελασκάρουν» και θα αρχίσουν να κινούνται – λίγο άτσαλα και σε αίσθηση χάους.

Στο μέσο της εβδομάδας θα είστε σε πλήρη εγρήγορση και θα ολοκληρώνετε κάθε εκκρεμότητα, γιατί το σημαντικό δεν είναι το περιεχόμενο αλλά ο τρόπος που το κάνετε. Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να εκφράσετε όλα όσα αισθάνεστε.

 

ζωδια ταύρος
Η εβδομάδας σας αρχίζει με εσάς σε τροχιά αφοσίωσης και τους φίλους σας δίπλα σας, πιστούς σαν Λαμπραντόρ! Η βελτίωση του καιρού, ο ήλιος, τα δέντρα που αρχίζουν να πρασινίζουν, σας ανορθώνουν τη διάθεση και τον ψυχισμό. Από το μέσο της εβδομάδας θα πέσετε και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά, τις υποχρεώσεις σας, τις πληρωμές που πρέπει να βάλετε σε τάξη.

zodia-taro-45

Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε ισορροπήσει και θα έχετε ανακτήσει μέρος του ελέγχου σας, γι’ αυτό θα σας κάνει καλό να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Οι φίλοι σας είναι στο πλάι σας για να σας στηρίξουν. Το Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να βρεθείτε όλοι μαζί σε ένα πάρτυ!

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Αν βρεθείτε μπροστά σε μια τούρτα σοκολάτα στην αρχή της εβδομάδας, δοκιμάστε να κάνετε το εξής: να μην το αγγίξετε καθόλου! Μπορείτε να χειριστείτε κάτι τέτοιο; Πρέπει, γιατί το υπερβολικά «χάιδεμα» του εαυτού σας απειλεί να γίνει το επίκεντρο της ζωής σας.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά όμως, όλα θα αρχίσουν να κινούνται προς όφελός σας και μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο την προσοχή σας – ειδικά σε ότι αφορά τον ρομαντικό και τον κοινωνικό τομέα. Το Σαββατοκύριακο θα κάνετε αρκετές νέες γνωριμίες, γι’ αυτό επικεντρώσετε την προσοχή σας εκεί και όχι στις βιτρίνες που γεμίζουν ανοιξιάτικα!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με πολλές εξαιρετικές ιδέες και το περιβάλλον σας να έχει τα μάτια στραμμένα πάνω σας καθώς ανοίγετε νέα μονοπάτια. Δείξτε εμπιστοσύνη στους φίλους σας, που θα προοδεύσουν μαζί σας τις φιλοδοξίες και τον ενθουσιασμό σας.

Εξίσου καλό θα είναι και το διάστημα από το μέσο της εβδομάδας και μετά, που θα εστιάσετε στο να δώσετε ή να λάβετε βοήθεια από άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις και έχετε το ίδιο καινοτόμο πνεύμα αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο θα σας διέπει μια αίσθηση ανανέωσης και νέων ενάρξεων, με την ενέργειά σας να παίρνει επιτέλους την ανιούσα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια λέων
Ένα άτομο εξαιρετικά επαρμένο από τα κατορθώματά του θα βρεθεί στον δρόμο σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Όσο κι αν έχετε την καλή διάθεση να αποδεχθείτε τον ενθουσιασμό του και τη διάθεσή του να κάνει επίδειξη (γιατί περί αυτού πρόκειται…), δεν παύει να σας δυσκολεύει η συμπεριφορά του. Από την Τετάρτη και μετά ωστόσο, το κλίμα θα βελτιωθεί και θα γελάσετε πολύ με τους φίλους σας για όλα αυτά.

Οι ιδέες σας θα ενθουσιάσουν πολλούς μέχρι και την Παρασκευή, γι’ αυτό φροντίστε να τις κάνετε γνωστές. Το Σαββατοκύριακο θα είναι λίγο πιο ήσυχο και χαλαρά, με τον έλεγχο και τη σύνεση να παίρνουν τον πρώτο ρόλο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια παρθένος
Θα ανοίξετε τη νέα εβδομάδα με ταξιδιωτική διάθεση και αρκετή φιλοσοφία. Οι πολλές συζητήσεις με ένα φιλικό σας άτομο θα κινούνται από το ένα θέμα στο άλλο, και θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πόσο διανοητικά παραγωγικοί είστε. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα αλλάξει η πρακτική σας και θα κάνετε τα πάντα με σκοπό και στόχο.

Γύρω στην Παρασκευή θα καταφέρετε να επιφέρετε ισορροπία στην επικοινωνία σας με άτομα που είναι συνήθως δύσκολα στην επαφή τους μαζί σας. Το Σαββατοκύριακο μην διστάσετε να ζητήσετε ό,τι λαχταρήσετε, γιατί το πιο πιθανό είναι να το αποκτήσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις