ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 06-12/03 B

GOODiz.ru

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 06-12/03 B

ζωδια ζυγός
Με την αίσθηση ότι είστε σαν ένα λουλούδι που ανθίζει θα μπείτε σε αυτή την εβδομάδα! Από νωρίς θα νιώθετε πολύ πιο πρόσχαροι και εστιασμένοι, ενώ η καρδιά σας θα σφυροκοπά. Εσείς και οι φίλοι σας θα δείτε ξανά πόσο εξαιρετικά λειτουργείτε μαζί. Οικονομικά θέματα, η συντροφικότητα και οι έξοδοι θα έχουν θετική πορεία.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα προσγειωθείτε λίγο στο ρεαλισμό, ωστόσο όλα θα είναι πιο λαμπερά και πιο αίσια απ’ όσο συνήθως. Την Παρασκευή θα έχετε τις αφορμές να αναδείξετε τα πολύ βαθιά σας συναισθήματα. Το Σαββατοκύριακο να αναμένετε να είστε εξαιρετικά παραγωγικοί, αν και την Κυριακή θα έχετε τη διάθεση να φιλοσοφήσετε για να χαλαρώσετε.

 

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Οι αντιθέσεις θα είναι αυτές που θα σας κινητοποιήσουν στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Θα σας βάλουν σε κίνηση και θα σας ωθήσουν να επιστρατεύσετε τις πηγές για να πετύχετε τους στόχους σας. Όσο περισσότεροι στην ομάδα σας, τόσο το καλύτερο! Με τη δύναμη των πολλών και την ορμή σας, θα εντυπωσιαστείτε ακόμα και οι ίδιοι με τα αποτελέσματά σας.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά εστιάσετε στις λεπτομέρειες που έχετε να χειριστείτε και στις ποιοτικές φιλίες σας. Περάστε χρόνο με τους φίλους σας, οργανώστε ίσως και κάποια κοινή απόδραση. Το Σαββατοκύριακο θα είστε και πάλι ασυγκράτητοι, όμως μην μπείτε στον πειρασμό να ελέγχετε τα πάντα και φροντίστε να τρέφεστε καλύτερα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Με πλήρη διαύγεια πνεύματος θα αρχίσει η νέα εβδομάδα για εσάς, καθώς θα είστε σε θέση να δείτε τόσο τη συνολική εικόνα των πραγμάτων όσο και τα πιο βραχυπρόθεσμα στοιχεία τους. Μαζί με τη διαύγεια, έρχεται και μια ευχέρεια λόγου, που σας κάνει να αρθρώνετε τις απόψεις σας χωρίς καμία δυσκολία.
Στο μέσο της εβδομάδας θα παραμερίσετε κάθε πιθανό δισταγμό σας. Αν διεκδικήσετε τους στόχους σας δυναμικά, θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά ακόμη και τα πιο τολμηρά σας όνειρα.

Από την Παρασκευή και όλο το Σαββατοκύριακο, η αυτοπεποίθησή σας θα σας κάνει στιβαρούς για τις θέσεις σας. Εξαλείψτε τις πιθανές σκέψεις για ιδιοτέλεια από πλευράς σας, προσφέροντας την ενθουσιώδη βοήθειά σας στα σχέδια φίλων σας.

ζωδια αιγόκερως
Η αρχή της νέας εβδομάδας θα είναι η καλύτερη για εσάς εδώ και πολύ καιρό, καθώς θα διέπεται από πολύ ενθουσιασμό, αυθορμητισμό και περιπετειώδες πνεύμα. Το ηθικό σας θα ανορθωθεί τόσο, που η καλή σας διάθεση θα διατηρηθεί μέχρι και την Τετάρτη! Από το μέσο της εβδομάδας και μετά ωστόσο, οι ρυθμοί σας θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να φανείτε αμείλικτοι προς ένα άτομο που το πείσμα του θα χαλάει το κέφι των πάντων. Το Σαββατοκύριακο θα είστε πλημμυρισμένοι ενέργεια, την οποία όμως θα πρέπει να καταναλώσετε για να διευθετήσετε οικογενειακές διενέξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια υδροχόος
Με κάτι σαν διαίσθηση για το παρελθόν θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, με αφορμή ένα παλιό βιβλίο στο οποίο θα νιώσετε ότι βρίσκετε στοιχεία της ζωής σας! Κάπως έτσι θα κυλήσουν αυτές τις μέρες, με μυστήρια μηνύματα που φαίνεται να σας ζητούν να αναλάβετε δράση στο παρόν. Ίσως επικοινωνήσει τώρα μαζί σας και ένα γηραιότερο άτομο της οικογένειάς σας που έχετε να μιλήσετε καιρό.

Από το μέσο της εβδομάδας μέχρι και την Παρασκευή, το κλίμα αλλάζει και μπαίνει στη ζωή σας ένα ανέλπιστο ρομάντζο! Το Σαββατοκύριακο αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια, ενώ θα σας κάνει καλό να ασχοληθείτε με δουλειές που θα αφήσουν το μυαλό σας ελεύθερο να επεξεργαστεί τα συναισθήματά σας…

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια ιχθύες
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με διάθεση για… μαγείρεμα, κυριολεκτικά! Βάλτε όσα υλικά έχετε στο ψυγείο σας σε μια μηχανή αναζήτησης, και θα βρείτε συνταγές για να τα αξιοποιήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε κάτι εντυπωσιακό, η διαδικασία είναι που έχει σημασία.

Από το μέσο της εβδομάδας και μέχρι την Παρασκευή, όλα θα κυλήσουν ομαλά και ήρεμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι αδιάφορα, γιατί στην ηρεμία κρύβονται οι μεγάλες δυνατότητες που θα τις ανακαλύψετε τώρα! Το Σαββατοκύριακο εξαρτάται από εσάς αν θα επιλέξετε να το περάσετε με τη συντροφιά ενός βιβλίου ή με τους φίλους σας σε ένα πάρτυ.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

tarw-zwdia