ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 07–13/08 A

astrologia-aprilios-2014

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 07–13/08 A

ζωδια κριός
Με μια έντονη ώθηση θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, αν και δεν υπάρχει λόγος για τόση βιάση. Σίγουρα θέλετε να σημειώσετε ουσιαστική πρόοδο, προσέξτε μόνο να μην χάσετε την προσγειωμένη φύση σας με το γοργό σας βηματισμό. Από το μέσο τα εβδομάδας και μετά θα συνεχίσετε να κινήστε στο ρελαντί, όμως θα αξιοποιήσετε την ιδέα σας – τη γοητεία σας! – να ζητήσετε τη βοήθεια και άλλων ατόμων που μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις.

Από την Παρασκευή και όλο το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό για εσάς να μειώσετε λίγο τους ρυθμούς σας, ακόμη και να κάνετε μια παύση αν γίνεται. Η εποχή σας ζητά να επικεντρωθείτε στις ανάγκες άλλων ανθρώπων και να αφήσετε για λίγο τις δικές σας στην άκρη. Εκμεταλλευτείτε όμως την ενέργεια που νιώθετε και το κλίμα των ημερών, για να διασκεδάσετε με κάτι εντελώς αυθόρμητο.

 

ζωδια ταύρος
Από την έναρξη αυτής της εβδομάδας θα είστε ετοιμοπόλεμοι, καθώς νιώθετε ιδιαίτερα προσγειωμένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας και τα σχέδιά σας. Αξιοποιήστε την αυτοπεποίθησή σας στο έπακρο, για να κοιτάξετε βαθύτερα μέσα σας και να συνειδητοποιήσετε την παρούσα κατάσταση ως έχει.

zodia-taro-45

Προς το μέσο της εβδομάδας ενδέχεται να υπάρξει μια σύγκρουση με ένα άτομο που προσπαθεί να αναδειχθεί μέσα από εσάς. Μην αφήσετε να περάσει το δικό του, επιδεικνύοντας τη χαρακτηριστική σας υπομονή. Από την Παρασκευή και μετά εσείς και οι φίλοι σας θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε βοήθεια σε άτομα που είναι λιγότερο ευνοημένα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο αξιοποιήστε τον ενθουσιασμό που σας κατακλύζει, για να χαράξετε την πορεία που θέλετε να πάρετε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτοσκοπιο Αυγουστου 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Η έναρξη αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ ευνοϊκή, για να κατασταλάξετε σε πράγματα και αποφάσεις. Η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι απαράμιλλες και πολλοί θα είναι αυτοί που θα κάνουν τα πάντα για να σας βοηθήσουν. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά, τα πάθη σας ενδέχεται να προκαλέσουν κάποια προβλήματα στο χώρο του σπιτιού, γι’ αυτό θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας για να διατηρήσετε τη συναισθηματική ηρεμία. Εναλλακτικά, ίσως ένα ξεκαθάρισμα των καταστάσεων να είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη.

Από την Παρασκευή θα σας κατακλύσει και πάλι η δημιουργικότητα, γι’ αυτό αφήστε τη φαντασία σας να παίξει με όποιους τρόπους θέλει, ακόμη και στο ρομαντικό πεδίο. Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό για εσάς να ξεκινήσετε κάτι που θα έχει να κάνει με το μέλλον σας και θα το απολαύσετε πολύ!

zwdia - love

ζωδια καρκίνος
Θα έχετε μια ασυνήθιστη για εσάς ανησυχία, για τα χρήματα και τα υλικά αγαθά στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Το θετικό είναι ότι θα καταφέρετε να βρείτε δημιουργικούς τρόπους να αντεπεξέλθετε σε όλες τις δοκιμασίες. Ωστόσο από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα είστε και πάλι ο γνωστός εξωστρεφής και άνετος εαυτός σας, μαγεύοντας πολύ κόσμο με τη γοητεία σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, για να κάνετε νέες γνωριμίες και να μάθετε κάποια νέα πράγματα.

Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλύτερα να μην ζορίσετε τις διαθέσεις – τις δικές σας και των γύρω σας, καθώς θα εναλλάσσονται γρήγορα. Θα είναι καλύτερο να φροντίστε να αποδεχθείτε το παιδί που έχετε μέσα σας και να βγείτε στον κόσμο!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η πληθωρικότητά σας θα είναι το καλύτερο όπλο σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, ακόμη κι αν κάποιοι σας θεωρήσουν αλαζόνες. Ενίοτε είναι χρήσιμος λίγος εγωκεντρισμός, επιδεικνύει ότι ξέρετε τι ζητάτε. Όσο πιο ασυμβίβαστα αντιμετωπίσετε τα πάντα τώρα, τόσο πιο πολλές επιτυχίες θα σημειώσετε.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά στραφείτε λίγο περισσότερο στην εξάσκησή σας. Χρειάζεστε ένα μέσο να εξωτερικεύσετε την έντασή σας. Βρίσκοντας την ισορροπία σας, θα βρεθούν μαγικά και οι λύσεις στα προβλήματα που σας παίδευαν τον τελευταίο καιρό. Το Σαββατοκύριακο αφήστε τους άλλους να μιλάνε, ενώ εσείς θα μαθαίνετε ενδιαφέροντα μυστικά!

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Η εβδομάδα θα αρχίσει με εσάς να αναζητάτε την αγάπη, κι εκείνη να έρθει να σας βρει σε συσκευασία δώρου στην πόρτα σας! Οι φλόγες στο ρομαντικό πεδίο θα είναι τόσο έντονες, που δεν θα μπορείτε να δείτε τίποτα άλλο. Και δεν αφορούν μόνο το σαρκικό κομμάτι, η επαφή σας με το εν λόγω άτομο θα είναι πολύ βαθύτερη και ουσιαστική. Η διάθεσή σας θα είναι να περάσετε όλο το χρόνο σας έτσι, όμως οι υποχρεώσεις θα σωρευτούν και θα απαιτήσουν χειρισμούς από εσάς τις μέρες που θα ακολουθήσουν.

Παραδόξως, αυτή η ενασχόληση θα λειτουργήσει θεραπευτικά για τις όποιες αμφιβολίες και ανησυχίες έχετε. Το Σαββατοκύριακο αφήστε να αναδυθεί η δημιουργικότητά σας, γιατί κάπου εκεί σας αναμένουν απροσδόκητες αλλαγές. Επιλέξτε να βγείτε λίγο έξω, αφήνοντας το τηλέφωνό σας στο σπίτι!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65