ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 08-14/02

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

ζωδια κριός
Η εβδομάδα αρχίζει τη Δευτέρα με εσάς να αποκτάτε ένα καινούργιο γκάτζετ ή να υιοθετείτε μια φράση κλειδί. Αυτή η μικρή κίνηση θα έχει θετικό αντίκτυπο στη διάθεσή σας όλη την εβδομάδα και θα σας ανοίξει νέες οπτικές.
Οι διοικητικές σας ικανότητες θα αναλάβουν δράση στο μέσο της εβδομάδας και θα δείτε να έχουν πλεονεκτική απόδοση. Όσο πιο πολλά άτομα έχετε στο πλευρό σας, τόσο το καλύτερο.

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα δείτε το όραμά σας να παίρνει σώμα και μορφή, και μάλιστα με όλη τη βοήθεια που θα επιθυμούσατε. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί το Σαββατοκύριακο, που ενδέχεται να νιώθετε κάποια ένταση και να εκραγείτε εκτός ορίων.
ζωδια ταύρος
Η εβδομάδα θα ξεκινήσει για εσάς με ένα αίσθημα αδικίας τη Δευτέρα, λες και όλοι έχουν κερδίσει ένα έπαθλο εκτός από εσάς. Αυτή η αίσθηση δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια, καθώς την Τρίτη κιόλας θα είστε κατά πολύ προσγειωμένοι και σε θέση να καλύψετε το όποιο χαμένο έδαφος. Μάλιστα το μέσο αυτής της εβδομάδας ενδείκνυται για εσάς, στο να επεκτείνετε τις φιλοδοξίες σας αλλά και να θέσετε νέους στόχους.
Άνθρωποι που δεν τους γνωρίζετε καλά, θα σας προσεγγίζουν για λάθος λόγους την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Όλο αυτό όμως θα αφορά περισσότερο σύγκρουση επιφανειακών προσωπικοτήτων παρά ένδειξη ουσιαστικής ή βαθύτερης εχθρότητας.
Φροντίστε να βρεθείτε με φίλους το Σαββατοκύριακο, ειδικά αν η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια δίδυμοι
Η αρχή της εβδομάδας θα σας βρει να έχετε την ικανότητα να σκέπτεστε και να λειτουργείτε σε ένα βαθύτερο επίπεδο τη Δευτέρα. Όσα ενδιαφέροντα έχετε στην παρούσα φάση, θα δείτε να σας οδηγούν σε πορείες που δεν τις περιμένατε.
Την Τρίτη άτομα του οικογενειακού ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος ενδέχεται να σας αντιμετωπίσουν κάπως δικτατορικά αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ. Μάλιστα θα ήταν καλύτερα για εσάς να πάτε «με τα νερά τους», γιατί θα βαρεθούν πολύ σύντομα.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώσετε ότι θέλετε να ανοίξετε πανιά σε νέες ιδέες κι ίσως βρείτε έναν συνταξιδιώτη στην πορεία της επέκτασης του ορίζοντά σας.
Ως αποκορύφωμα όλης αυτής της δημιουργικής εβδομάδας, το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ακατανίκητη έμπνευση να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας. Φροντίστε όμως αυτή σας η επιθυμία να αρθρωθεί όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρα.

 

ζωδια καρκίνος
Αρχίστε την εβδομάδα κάνοντας τη Δευτέρα κιόλας κάτι όμορφο για τον εαυτό σας, και μην αφεθείτε να κάνετε την παραμικρή θυσία αν δεν απολύτως απαραίτητη για τον αυτοσεβασμό σας!
Η διαίσθησή σας και η γνώση σας περί διαπροσωπικών επαφών θα είναι σε υψηλά επίπεδα ευαισθησίας την Τρίτη, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι για χείμαρρο πληροφοριών που θα ξεχειλίζουν κάποιες στιγμές.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα δείτε τα αισθήματά σας να αποκτούν έναν συγχρονισμό με πολλούς ανθρώπους. Ενώ δεν αποκλείεται να έχετε μια αίσθηση αποξένωσης, θα σας κατακλύσει μια περηφάνια για τα ειλικρινή σας αισθήματα.
Το Σαββατοκύριακο πρέπει να εμμείνετε στην επαφή με το ρεαλισμό ή να ασχοληθείτε με την εύρεση δημιουργικών ενασχολήσεων με προοπτική.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια λέων
Η Δευτέρα θα αρχίσει με εσάς να νιώθετε ότι είστε στην αιχμή του δόρατος, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να προκαλέσετε νευρικότητα στον φιλικό κύκλο σας.
Στο μέσο της εβδομάδας θα σας κατακλύσει η ένταση των αναγκών, τόσο των δικών σας όσο και άλλων ανθρώπων του κύκλου σας. Κάντε την προσπάθεια να ικανοποιήσετε όσους πιο πολλούς μπορείτε, χωρίς όμως να παραμελήσετε τον εαυτό σας.
Θα έχετε όλες τις απαντήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή, γι’ αυτό θα δείτε άτομα του φιλικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος να σας δείχνουν την εκτίμησή τους για τη βοήθεια και τις συμβουλές που τους παρέχετε.
Μια ευκαιρία θα σας προκύψει μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά θα πρέπει να φανείτε ουσιαστικά επιφυλακτικοί προς αυτήν. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ενδώσετε, όμως θα ήταν συνετό να την εξετάσετε πρώτα διεξοδικά.

 

ζωδια παρθένος
Η εβδομάδα θα αρχίσει με εσάς να νιώθετε περιορισμένοι τη Δευτέρα, με υποχρεώσεις προς τον οικογενειακό ή τον επαγγελματικό σας κύκλο. Προσπαθήστε απλά να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων και αφήστε την ανακούφιση να επέλθει φυσιολογικά.
Ήδη την Τρίτη το πρωί θα αποζημιωθείτε επαρκώς και θα νιώσετε να σας κατακλύζει μια πολύ ισχυρή δημιουργική ενέργεια.
Προχωρώντας η εβδομάδα, θα χρειαστεί να δείξετε ελαστικότητα προς κάποιες παρεκκλίσεις και διακοπές που θα προκύψουν στις καθημερινές σας συνήθειες.
Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή θα κληθείτε να γίνετε η δύναμη ώθησης της παρέας σας, σε σημείο να σας εκνευρίσουν κάποιοι που θα χρονοτριβούν. Μην αντιδράσετε με ένταση.

 

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια ζυγός
Η αρχή της εβδομάδας θα σας βρει με μια εσωτερική ανάγκη να εξερευνήσετε νέα εδάφη. Αυτή η ανάγκη μπορεί να αφορά πραγματικά εδάφη ή να εμπίπτει στο συναισθηματικό κόσμο σας. Καλό θα ήταν να ακολουθήσετε το ένστικτό σας για τον αποστολέα αυτής της κλήσης.
Την Τρίτη το πρωί θα έχετε ήδη φτάσει στα όριά σας, προς τουλάχιστον μία κατεύθυνση. Στο δρόμο σας ενδέχεται να έχει μπει κάποιος εκπρόσωπος αρχής ή να έχετε μπλοκαριστεί πνευματικά.
Όσο η εβδομάδα θα προχωρά, θα νιώσετε να προσεγγίζετε τα άτομα του περιβάλλοντός σας και μάλιστα με πιο οξυμένη από πριν τη διαίσθησή σας για όσα σκέπτονται.
Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει πολυάσχολο αλλά με αργούς ρυθμούς, γι’ αυτό προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι αν τελικά δεν δείτε να έχει σημειώσει ιδιαίτερη πρόοδο κανένα σχέδιό σας.

 

ζωδια σκορπιός
Θα είναι καλό για εσάς να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων τη Δευτέρα, πάντα όμως σε πλήρη επαγρύπνηση για το δρόμο που έχετε να διανύσετε.
Το μέσο αυτής της εβδομάδας ενδείκνυται ιδιαίτερα για κινήσεις που αφορούν την καριέρα σας. Θα νιώθετε ότι έχετε μεγάλη εύνοια από τους ανωτέρους σας, που θα κατανοήσουν ξεκάθαρα τις φιλοδοξίες σας.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε μια απρόβλεπτη είδηση ή παράπονα από την πλευρά των γονέων, των γηραιότερων συγγενών ή ακόμη και ενός παλιού φίλου. Αρχικά δεν θα αφορά κάτι ευχάριστο, μπορεί όμως να αποδειχθεί θετικό.
Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να απασχοληθείτε με δημιουργικές ενασχολήσεις, θα δείτε να αποδίδουν καρπούς.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια τοξότης
Να μια υπέροχη Δευτέρα! Θα έχετε την καλύτερη διάθεση που είναι δυνατόν, όχι μόνο για αυτό το μήνα αλλά ίσως και για όλη τη χρονιά! Και θα διατηρήσετε αυτή την καλή διάθεση περισσότερο, αν στο μέσο της εβδομάδας φροντίσετε να περιηγηθείτε σε καλλιτεχνικούς ή πολιτισμικούς δρόμους. Προσπαθήστε να απορροφήσετε όσο γίνεται πιο πολύ, κάτι εντελώς καινούργιο για εσάς.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή τα κοινωνικά σας ταλέντα θα είναι σε έξαρση, κάτι που ενδείκνυται γι’ αυτή την περίοδο που θα γνωρίσετε ένα ή περισσότερα καινούργια άτομα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στο μέλλον.
Το Σαββατοκύριακο πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή με τα τιμαλφή σας: η προσκόλλησή σας στα υλικά αγαθά θα είναι εξαιρετικά ασθενής.

 

ζωδια αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα φροντίστε να την ξεκινήσετε με προσοχή και αυτοπεποίθηση. Αν έχετε ξεκάθαρο στο μυαλό σας ποιος είναι ο προορισμός σας και έχετε σχεδιάσει την πορεία σας, δεν θα συναντήσετε κανένα πρόβλημα.
Στο μέσο της εβδομάδας σας περιμένει μια ανταμοιβή ή αναγνώριση για την εξαιρετική σας απόδοση. Είναι μια καλή στιγμή να ολοκληρώσετε τις υπάρχουσες εργασίες σας και να ξεκινήσετε καινούργιες. Λίγο αργότερα οι νέες ιδέες θα σας έρχονται σαν βροχή, γι’ αυτό προσπαθήστε να καθυστερήσετε την ανάληψη οποιασδήποτε δράσης που απαιτεί πιο πολλά απ’ όσα έχετε ήδη σχεδιάσει.
Το Σαββατοκύριακο θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλές εργασίες σας, ακόμη και χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια. Ένας καλός σύντροφος όσο θα δουλεύετε, θα είναι η μουσική.

zwdia

ζωδια υδροχόος
Η εβδομάδα αυτή θα αρχίσει με μεγάλες αλλαγές για εσάς τη Δευτέρα, οι περισσότερες εκ των οποίων θα είναι για καλό! Ενδέχεται μάλιστα να πιάσετε τον εαυτό σας να σκέφτεται νέες κατευθύνσεις.
Η Τρίτη και η Τετάρτη θα έχουν μια χροιά μυστηρίου, θα έχετε την αίσθηση ότι όλα γίνονται από μόνα τους χωρίς εμφανείς αιτίες. Παραμείνετε ελαστικοί και όλα θα περάσουν.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα επιδειχθεί η μεγαλοσύνή σας και θα ενστερνιστείτε κάποιες νέες πεποιθήσεις καθώς θα συγκροτείτε τα σχέδιά σας για αλλαγές.
Να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα που θα κάνετε το Σαββατοκύριακο: φροντίστε να διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στις πραγματικές ανάγκες σας και τη γενναιοδωρία σας.

 

ζωδια ιχθύες
Να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά τη Δευτέρα, γιατί θα χρειαστεί να είστε σε εγρήγορση για να ανιχνεύσετε την πιο σημαντική συναλλαγή!
Το μέσο της εβδομάδας θα είναι εστιασμένο σε ομαδικές δραστηριότητες και θα καταφέρετε να αναγνωρίσετε μια αλλαγή ή μια προσθήκη που θα φανεί εξαιρετική υποβοηθητική προς όλους.
Την Παρασκευή το μυαλό σας θα λειτουργεί σε ξέφρενους ρυθμούς. Χαλαρώστε λίγο επιλέγοντας να δείτε μια ταινία ή να απασχοληθείτε με κάποιο παιχνίδι. Αυτή τη χρονική στιγμή ενδείκνυται ό,τι μπορεί να αποσπάσει τη σκέψη σας από την παρούσα κατάσταση.
Το Σαββατοκύριακο θα εξελιχθεί θαυμάσια για εσάς και όσους βρεθούν γύρω σας, που θα απολαύσουν τους δημιουργικούς σας παρορμητισμούς.

zodia-astra-tarot