ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 08 – 14/05 A

zwdia-erwtikes-7-8-14

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 08 – 14/05 A

ζωδια κριός
Μπείτε με ορμή στη νέα εβδομάδα, γιατί έχετε όλες τις πιθανότητες με το μέρος σας να στήσετε τώρα την υπόλοιπη ζωή σας! Έχετε ανάγκη από καθαρό ορίζοντα, έχετε τη δύναμη να πραγματώσετε τους στόχους σας και σε αυτό είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν τα άτομα του στενού σας κύκλου. Μέχρι και την Πέμπτη θα σας διέπει αυτή η δίψα, που θα συνοδεύεται και από αρκετό ρομάντζο.

Αξιοποιήστε όλη αυτή την ωθητική σας ενέργεια και εμπλακείτε σε όποια πρόκληση προκύψει, γιατί έχετε την αντοχή να πετύχετε σχεδόν τα πάντα. Προς το Σαββατοκύριακο θα χρειαστεί να επιστρέψετε στη ρουτίνα σας για να χειριστείτε κάποιες εκκρεμότητες. Την Κυριακή αφιερώστε τη στο να χαλαρώσετε, σαν να είστε ένα φυτό που χρειάζεται σκιά.

 

ζωδια ταύρος
Αρχίστε την εβδομάδα σας προσφέροντας μια χείρα βοήθειας, σε κάποια άτομα του κύκλου σας που τη χρειάζονται για να επιλύσουν μια μεταξύ τους διαφωνία. Θα έχετε την αίσθηση ότι επενδύετε στην ψυχή σας και πολλοί είναι αυτοί που θα δείτε να ανταποκρίνονται πολύ θετικά σε αυτή τη συναισθηματική σας γενναιότητα. Στο μέσο της εβδομάδας επιλέξτε να λειτουργήσετε με γνώμονα την υπομονή και τη λογική σας. Εξάλλου αυτά είναι δύο από τα πιο σπουδαία χαρίσματά σας, που πρέπει να τα αξιοποιήσετε προκειμένου να αποσοβήσετε την ανώφελη ένταση που επιδιώκουν κάποιοι.

zodia-taro-45

Γύρω στην Παρασκευή θα δώσετε και θα πάρετε αγάπη. Βρίσκεστε σε εξαιρετικά χαρωπή και ρομαντική φάση και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη χαλαρή αυτοπεποίθησή σας. Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να μειώσετε τους ρυθμούς σας και να χαρίσετε στον εαυτό σας ώρες χαλάρωσης με ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Το μυαλό σας λειτουργεί σαν μηχανή με την έναρξη αυτής της εβδομάδας! Νιώθετε παθιασμένοι με τις ιδέες σας και ευτυχώς η εποχή ενδείκνυται για να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες, στο σχεδιασμό προς την πραγμάτωσή τους. Στο μέσο της εβδομάδας διασκεδάστε με το αγαπημένο σας άθλημα: τα λεκτικά παιχνίδια και τις διαλεκτικές ευστοχίες. Προσπαθήστε μόνο να διατηρήσετε το κλίμα χαλαρό, γιατί μπορεί κάποιοι να μην αντιληφθούν όπως πρέπει το οξύ πνεύμα σας. Να είστε προσεκτικοί και σε επαγρύπνηση.

Γύρω στην Παρασκευή θα δείτε ότι το επικοινωνιακό σας χάρισμα σημειώνει μια κάμψη, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με το πιο επικριτικό κοινό, την οικογένειά σας. Η διάθεσή σας θα αλλάξει το Σαββατοκύριακο, που θα αποτελείτε μαγνήτη για διασκέδαση και φλερτάρισμα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με εσάς σε εξαιρετική διάθεση, γεμάτους ενθουσιασμό και ενέργεια. Μην διστάσετε καθόλου να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Η διαίσθησή σας είναι σε άριστο επίπεδο και η θετική σας στάση θα ανταμειφτεί.
Στο μέσο της εβδομάδας θα δείτε να συγκεντρώνετε πάνω σας αρκετή προσοχή. Ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες των πραγμάτων και κάποιες εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στις επικοινωνίες σας.

Γύρω στην Παρασκευή αφήστε την αυτοπεποίθησή σας να αναδυθεί. Θα καταφέρετε να χειριστείτε κάθε μικρό και μεγάλο θέμα, καθώς η εποχή ενδείκνυται για να καταστρώσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας όσο περίπλοκα κι αν είναι. Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να σας προκύψει κάποια σύγκρουση μέσα στο σπίτι, αλλά θα καταφέρετε να την εξομαλύνετε αν επιδείξετε ευγένεια.

zwdia - love

ζωδια λέων
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με πολλές σκέψεις. Από νωρίς θα φανεί ότι επεξεργάζεστε βαθιά κάποια θέματα και αποπνέετε ζεστασιά και ικανοποίηση. Ασχοληθείτε αυτές τις μέρες με οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες, φροντίζοντας να σβήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα από τη λίστα των υποχρεώσεών σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα θα βαρύνει κάπως και μην εκπλαγείτε αν νιώσετε την ανάγκη για λίγη ηρεμία και ησυχία. Με αυτή τη διάθεση θα περάσετε και το Σαββατοκύριακο, επιλέγοντας τον εαυτό σας ως παρέα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια παρθένος
Ώρα για οργάνωση! Αρχίστε την εβδομάδα σας βάζοντας σε τάξη ό,τι βρίσκεται στο περιβάλλον σας, κατά προτίμηση με την αρωγή ατόμων που μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις. Εξάλλου η ανάγκη σας για κοινωνικότητα θα είναι σε έξαρση. Μέχρι και την Πέμπτη θα έχετε την ικανότητα να χειριστείτε κάθε λεπτομέρεια – αλλά και την ελαστικότητα να αντεπεξέλθετε σε ό,τι αναπάντεχο προκύψει.

Από την Παρασκευή θα δείτε να αποδίδει ο προγραμματισμός που έχετε θέσει. Θα ολοκληρώσετε κάθε εκκρεμότητα και θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε τα νέα σας σχέδια. Το Σαββατοκύριακο θα σας διέπει μια παρορμητική διάθεση, όμως φροντίστε να τη διοχετεύσετε σε συναισθηματικά ή πνευματικά θέματα και όχι στον προϋπολογισμό σας.