ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 08 – 14/05 B

zwdio-aderfi-psyxi

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 08 – 14/05 B

ζωδια ζυγός
Η εβδομάδα σας αρχίζει με πολύ κόσμο που θα ζητά τη γνώμη σας για το καθετί, από τη μόδα και τις διακοσμητικές τάσεις μέχρι τα τηλεοπτικά προγράμματα και τις προτάσεις σας για βιβλία! Είναι πολλοί αυτοί που περιμένουν από εσάς να αναλάβετε τα ηνία, γι’ αυτό μην διστάσετε μπροστά σε κανένα σχέδιο προς αυτή την κατεύθυνση και μην δώσετε τώρα πολλή σημασία στις λεπτομέρειες.

Προς το τέλος της εβδομάδας πρέπει να βγείτε και να επιδείξετε τη ρομαντική σας πλευρά. Δεν θα σας λείψουν οι προτάσεις το Σαββατοκύριακο με όλα τα μάτια στραμμένα πάνω σας, γι’ αυτό φλερτάρετε όσο περισσότερο μπορείτε!

 

ζωδια σκορπιός
Αρχίστε αυτή την εβδομάδα αποφασισμένοι να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Θα ξεχειλίζετε από αυτοπεποίθηση και χαρά, και θα φτάσετε εκεί που θέλετε μέσα από σοβαρή και βαθιά συζήτηση. Προς το μέσο της εβδομάδας να επιδείξετε προσοχή στον τομέα της μάχης για δύναμη. Ο εγωισμός σας ίσως σας παρασύρει σε μια σύγκρουση, που δεν είχατε προβλέψει και δεν την θέλετε.

zodia-taro-45

Γύρω στην Παρασκευή προστρέξετε να βοηθήσετε ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου, και για αντάλλαγμα θα μάθετε κάποια πολύ πικάντικα μυστικά. Το Σαββατοκύριακο αφεθείτε στη φαντασία σας για να κάνετε κάποια ενδοσκόπηση. Με λίγη ηρεμία, θα επιφέρετε τη διαύγεια που έχετε ανάγκη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Η διάθεσή σας είναι ονειροπόλα με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Όμως αυτή η διαφορά στη δική σας ενέργεια και τις επιδιώξεις μέσα στο περιβάλλον σας, θα επιφέρει πολύ ενδιαφέρουσες και προκλητικές νέες ιδέες. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται για να βρεθείτε με κόσμο. Τολμήστε αυτές τις μέρες να πάρετε ρίσκα, γιατί θα αποδειχθούν ο πιο γρήγορος δρόμος για ανταμοιβή – είτε αφορά υλική, είτε πνευματική, είτε απλά για τη διασκέδαση.

Από την Παρασκευή και μετά πάψτε να ασχολείστε με τις λεπτομέρειες. Μόνο μην βιαστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις – όσο κι αν αυτό ακούγεται βαρετό για την ιδιοσυγκρασία σας. Το Σαββατοκύριακο θα δεχθείτε πολλή αγάπη, καθώς όλοι θα σας δείχνουν τη στοργή και την τρυφερότητά τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Μην αφήνετε για αργότερα αυτά που πρέπει να κάνετε τώρα. Στην αρχή της εβδομάδας θα πρέπει να επισπεύσετε το χειρισμό θεμάτων που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, και οι συνθήκες θα σας ευνοήσουν να εκπληρώσετε όλες σας τις υποχρεώσεις. Να έχετε στο μυαλό σας ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Αξιοποιήστε το αναλυτικό σας χάρισμα στο μέσο της εβδομάδας για να εντοπίσετε τα σημεία που πρέπει να προσέξετε – αλλά και αυτά που επιδιώκουν οι άλλοι από εσάς…

Γύρω στην Παρασκευή μην διστάσετε να κάνετε σημαντικά σχέδια, ακόμη κι αν έχετε την αίσθηση ότι δεν προχωρούν με ταχύτητα. Θα τα δείτε να αποδίδουν, όσο εμμένετε στην έρευνα και τη σωστή επίβλεψη. Κάποιες συναντήσεις που θα έχετε μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα σας βοηθήσουν να κοιτάξετε το μέλλον σας με καινούργια και πιο λειτουργική οπτική.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Η αρχή αυτής της εβδομάδας σας βρίσκει προετοιμασμένους να βουτήξετε στην έμπνευση και τη δημιουργία! Το ιδανικό για εσάς αυτή τη στιγμή είναι να πάψετε να σκέφτεστε και να πέσετε με τα μούτρα στην πράξη, ακόμη κι αν όσα έχετε να χειριστείτε δεν σας ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Αξιοποιήστε τη διορατικότητά σας και θα οδηγηθείτε σε μια εξαιρετική και διασκεδαστική ανακάλυψη, αρκεί να τολμήσετε να πειραματιστείτε!

Γύρω στην Παρασκευή ίσως να πρέπει να αλλάξετε λίγο το σκηνικό, και από τη συνολική εικόνα να περάσετε στις κουραστικές λεπτομέρειες. Η εποχή απαιτεί από εσάς να είστε προσεκτικοί ακόμη για το πιο μικρό ζητούμενο. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο, θα σας απασχολήσει βαθιά ένα καινούργιο θέμα ή πρόσωπο…

zwdia

ζωδια ιχθύες
Η έναρξη της νέας εβδομάδας θα χαρακτηριστεί από πολλές διαφορετικές απόψεις και τάσεις, με τον κόσμο του περιβάλλοντός σας να μην συμφωνεί σε όλα μαζί σας. Αν έχετε την αίσθηση ότι έχετε πολλά μέτωπα ανοικτά, πάρτε βαθιά ανάσα και δείξτε υπομονή. Στο μέσο της εβδομάδας φανείτε πιο τολμηροί σε ένα θέμα που σας απασχολεί, ακόμη κι αν ακόμη δεν έχετε ξεκαθαρίσει τη συνολική του εικόνα.

Από την Παρασκευή και μετά να ποντάρετε στον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σας, για να δείξετε στο περιβάλλον σας πώς θέλετε να σας αντιμετωπίζει. Θα δείτε ότι η ανταπόκριση θα είναι εξαιρετικά θετική. Αυτή η Κυριακή είναι η καίρια στιγμή να απαλλαγείτε από τα παλιά και να καλωσορίσετε τα καινούργια!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00