ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 09-15/01 A

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 09-15/01 A

ζωδια κριός
Είναι απόλυτα αποδεκτό να είστε οι πρώτοι που θα αποχωρίσετε από την πύλη με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Όσο εκφοβιστικό κι αν ακούγεται, σκεφτείτε ότι για τους λιγότερο τολμηρούς του περιβάλλοντός σας θα είναι εξαιρετικά ενισχυτικό να μπορέσουν να στηριχτούν σε κάποιον αρκετά αισιόδοξο που θα κάνει το πρώτο βήμα.

Η δράση και η απληστία θα επικρατήσουν μέχρι και το μέσο της εβδομάδας, όμως τις επόμενες μέρες θα νιώθετε σαν να έχουν στηθεί οδοφράγματα στην πορεία σας. Εσείς ωστόσο δεν πτοήστε από τα εμπόδια, γιατί είναι αφορμές να δείξετε το τσαγανό σας! Η επικοινωνία θα είναι ζωτικής σημασίας στο τέλος της εβδομάδας με τα τηλέφωνα, τους υπολογιστές, ακόμη και τα ταχυδρομικά περιστέρια να παίζουν το ρόλο τους. Η Κυριακή ενδείκνυται να την περάσετε χαλαρά, απλωμένοι σε μια αιώρα!

 

ζωδια ταύρος
Με την έναρξη της νέας εβδομάδας θα σας προσεγγίσουν αρκετές προτάσεις, που μπορεί να αφορούν τα επαγγελματικά σας ή και την προσωπική σας ζωή. Τα άστρα σας ενημερώνουν ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να αποδεχτείτε την πρώτη προσφορά που θα σας γίνει, ενώ ειδικά για την Τρίτη θα είναι συνετό να μειώσετε την ταχύτητά σας.

zodia-taro-45

Το μέσο της εβδομάδας σας θα είναι όμορφο, γεμάτο πολυτέλεια, χαρά και ψυχαγωγία. Γύρω στην Παρασκευή όμως θα χάσετε το χρόνο σας με κάποιο άτομο, που θα σας στήσει στο ραντεβού σας ή δεν θα επιστρέφει τις κλήσεις σας. Μην χαλάσετε τη διάθεσή σας με αυτό. Περάστε το Σαββατοκύριακό σας μιλώντας με ένα συγκεκριμένο άτομο, γιατί έχει έρθει η στιγμή να μιλήσετε ανοικτά για τα αισθήματά σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Εσείς είστε αυτοί που πρέπει να πάρουν τα ηνία της δράσης στην αρχή της εβδομάδας, ποιος άλλος θα μπορούσε άλλωστε; Ενώ είστε περιτριγυρισμένοι από πανέξυπνους ανθρώπους που θα μπορούσαν να πετύχουν τα πάντα αν το θελήσουν, τους λείπει το έναυσμα και ένας αρχηγός που να τους εμπνεύσει. Αυτό καλείστε να κάνετε εσείς, χωρίς να υποστηρίζει κανείς ότι θα είναι εύκολο…

Στο μέσο της εβδομάδας θα έρθετε αντιμέτωποι με όλα όσα μπορεί να πάνε στραβά σε μια πορεία, όμως εσάς σας συναρπάζουν οι προκλήσεις! Τις μέρες που ακολουθούν θα έχετε πολλές συναντήσεις, με κεντρικό θέμα συζήτησης τα διλλήματα που σας απασχολούν. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι γεμάτο κοινωνικές δραστηριότητες, ενώ την Κυριακή θα νιώσετε ότι αρχίζετε να σημειώνετε πραγματική πρόοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια καρκίνος
Ένα καινούργιο σχέδιο δεν αποτελεί πάντα τον καλύτερο τρόπο για να λυθεί ένα παλιό πρόβλημα, καθώς μπορεί απλά να είναι πρόσθετος φόρτος εργασίας. Σε συνδυασμό με την ιδιόρρυθμη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο, θα νιώθετε πολύ μπερδεμένοι τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Τα άστρα σας συστήνουν να μειώσετε τους ρυθμούς σας και να αποστασιοποιηθείτε από όλα αυτή την εβδομάδα.

Ανάλογα ιδιόρρυθμο θα είναι το κλίμα και τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Ειδικά την Παρασκευή ενδέχεται να βρεθείτε διχασμένοι ανάμεσα σε δύο φιλικά σας άτομα, τα οποία αγαπάτε και υποστηρίζετε εξίσου. Με αυτή τη διάθεση θα περάσετε και το Σαββατοκύριακο, μένοντας στο σπίτι για να χαλαρώσετε. Εξάλλου είναι γνωστό ότι αποτελείτε την καλύτερη παρέα για τον εαυτό σας!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Με ό,τι και να καταπιαστείτε στην αρχή αυτής της εβδομάδας, θα καταφέρετε να το διασκεδάζετε παράλληλα. Είναι γνωστό το ταλέντο σας να βρίσκετε χαρά στα πάντα, πόσο μάλλον αν έχετε να χειριστείτε και κάποιες νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες… Το μέσο της εβδομάδας θα έχει ενδιαφέρον, όχι όμως από την πτυχή που σας αρέσει: θα επικρατήσει το πείσμα και η απληστία.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα παραστείτε σε μια διάλεξη – ίσως από έναν διοπτροφόρο φίλο σας – που θα ταρακουνήσει το μυαλό σας με την καλή έννοια. Το Σάββατο θα εμπεριέχει κοινωνικότητα, ενώ αντίθετα την Κυριακή θα θέλετε μόνο να μείνετε στο κρεβάτι και να χουζουρέψετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια παρθένος
Χειριστείτε την αρχή αυτής της εβδομάδας σαν μια πίτσα. Αν δεν βιαστείτε να πάρετε το κομμάτι σας, μπορεί να μην προλάβετε καν να φάτε! Αυτό συμβαίνει γιατί οι πόροι είναι περιορισμένοι και οι υπόλοιποι της παρέας πεινούν πολύ… Κάποια ένταση που μπορεί να νιώσετε στο εργασιακό περιβάλλον, θα καταφέρετε να την εξαλείψετε με τη δύναμη της προσωπικότητάς σας.

Τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα είστε απόλυτα συμβατοί στη συνεργασία σας με όλους. Ειδικά την Πέμπτη, η σύμπραξή σας με ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να επιφέρει θαύματα! Εξίσου καλή και συνεχή επικοινωνία θα απαιτήσει από εσάς και όλο το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις