ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 09-15/01 B

imerisies-provlepseis-pempti-15-5

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 09-15/01 B

ζωδια ζυγός
Ο κόσμος θα απαρτίζεται από δύο άτομα στην αρχή της εβδομάδας: εσάς και το έτερό σας ήμισυ! Δεν έχει σημασία αν είναι το ερωτικό ή το επαγγελματικό σας ταίρι, το βέβαιο είναι ότι θα είστε αχώριστοι. Γι’ αυτό πρέπει εσείς να φροντίσετε για την απόλυτη συνεννόησή σας, που έχετε το χάρισμα να κάνετε τα πάντα να κυλούν πανέμορφα.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα υπάρχει παντού ομορφιά για εσάς. Θα την βλέπετε στο περιβάλλον σας, θα την βλέπετε στους άλλους, θα την απολαμβάνετε και θα την εκτιμάτε. Ειδικά το τέλος της εβδομάδας θα διέπεται από αρμονία, συντροφικότητα και ευγένεια, με εσάς να θέλετε να λειτουργείτε όσο το δυνατόν πιο αγνά. Την Κυριακή να αναμένετε να αναδυθούν τα πιο βαθιά σας συναισθήματα!

 

ζωδια σκορπιός
Η υγεία σας θα είναι η βασική σας έγνοια στην αρχή της εβδομάδας – ή έτσι θα έπρεπε. Φροντίστε να τρώτε καλά και να ασκείστε για να διατηρήσετε την καλή φυσική σας κατάσταση. Η δραστηριοποίηση σε αυτούς τους τομείς, θα σας ωφελήσει και σε κάτι ακόμη: δεν θα έχετε χρόνο να εμπλακείτε σε διαμάχες που θα ξεσπάσουν στον κοινωνικό σας περίγυρο.

zodia-taro-45

Στα μέσα της εβδομάδας ενδέχεται να μην ξεφύγετε από συγκρούσεις και διαφωνίες, για τις οποίες πρέπει να κάνετε λίγο τα «στραβά μάτια». Προσεγγίζοντας το Σαββατοκύριακο θα απασχολήσει το μυαλό σας η έλλειψη χρημάτων. Επειδή η τύχη θα είναι με το μέρος σας, μην κάνετε άσκοπες σπατάλες με όσα έχετε. Την Κυριακή να αναμένετε πνευματικές ανταμοιβές.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια τοξότης
Το πιο πιθανό είναι να έχετε χρόνια να κάνετε κούνια ή τραμπάλα ή τσουλήθρα και άλλα συναφή. Στην αρχή της εβδομάδας, τα άστρα σας παροτρύνουν να το τολμήσετε αν βρεθείτε σε ένα πάρκο. Αυτή η ανέμελη ενέργεια που χαρακτηρίζει τα παιδιά, θα σας διέπει όλες αυτές τις μέρες! Γύρω στην Πέμπτη εστιάστε την προσοχή σας στα μικροπράγματα – πάλι σαν παιδί.

Φτάνοντας στο Σαββατοκύριακο θα είστε πολυάσχολοι και γεμάτοι μεγάλες ιδέες. Την Κυριακή θα πρέπει να δώσετε άπλετο χρόνο στον εαυτό σας και την ξεκούρασή σας. Συμμαχήστε με τον καναπέ σας και μόνο, αν είναι δυνατόν φορέστε και ακουστικά για να ακούτε μουσική και μην σηκωθείτε από εκεί για κανέναν και τίποτα!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Μπορεί να είχατε τη σκέψη να ορμήσετε στη νέα εβδομάδα με την ορμή ταύρου σε υαλοπωλείο, όμως η διάθεσή σας θα μοιάζει με λυπημένου προβάτου. Το μυαλό σας θα βασανίζεται από θέματα που αφορούν την οικογένεια ή τα επαγγελματικά σας. Το κλειδί για να πετύχετε ισορροπία, είναι η συνεχής απασχόληση της σκέψης σας. Από την Τετάρτη και μετά ωστόσο, το ηθικό σας θα ανυψωθεί με ρομάντζο, ξεκούραση και κάποια ζωηρά παιδιά που θα περιφέρονται στο περιβάλλον σας.

Όσο φτάνετε στο τέλος της εβδομάδας, η τύχη θα σας χαμογελάσει και οι ρυθμοί σας θα αυξηθούν τόσο που δεν θα έχετε χρόνο να ολοκληρώνετε μια σκέψη! Την Κυριακή θα σας κάνει καλό να κάνετε μια ανάπαυλα για να βάλετε σε τάξη τα πάντα, κατά προτίμηση κοντά στη φύση ή τη θάλασσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια υδροχόος
Η εβδομάδα θα ανοίξει με εσάς να λειτουργείτε σαν να είστε σε ένα τεράστιο θεματικό πάρκο! Φυσικά και ξέρετε ότι ο κόσμος είναι αχανής και ιδιόρρυθμος, ωστόσο σπάνια είχατε την ικανότητα να βρίσκετε νόημα στα πάντα, όσο αυτές τις μέρες. Θα κυλούν οι μέρες σαν να είστε σε ένα ποτάμι και να κάνετε συνεχώς γύρω σας νέες ανακαλύψεις, μικρές και μεγάλες και ενθουσιώδεις!

Από την Πέμπτη και μετά θα συνεχίσετε να μαθαίνετε, όμως θα προστεθεί στο σκηνικό το φλογερό ρομάντζο και η δημιουργικότητα. Ειδικά το Σάββατο, θα εντυπωσιάσετε με τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Την Κυριακή αρκεστείτε να επιστρατεύσετε το χάρισμά σας στα μαστορέματα, καθώς υπάρχουν τέτοιας φύσεως εκκρεμότητες στο σπίτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια ιχθύες
Ούτε ένας φακός πάνω στο κεφάλι σας δεν θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα στην αρχή της εβδομάδας. Το μόνο που θα κάνει, είναι να πυκνώνει την ομίχλη πιο πολύ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αποφασίσετε ρεαλιστικά να μείνετε στο σκοτάδι μέχρι να καταλαγιάσει από μόνο του. Ωστόσο την Τετάρτη θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας τα δεδομένα, στήνοντας ένα δείπνο υπό το φως των κεριών!

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά το φως θα επανέλθει και θα συνοδεύεται από λουλούδια, ποίηση και λεπτές κινήσεις. Προς το Σαββατοκύριακο οι ρυθμοί θα αρχίσουν να αυξάνονται, γι’ αυτό φροντίστε να μην πιεστείτε απότομα. Την Κυριακή προτιμήστε τη μοναξιά της γνώσης, για να ανασυσταθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00