ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 09-15/10 Α

erwtikes-provlepseis-zodia-triti-3-6

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 09-15/10 Α

ζωδια κριός

Από την αρχή της νέας εβδομάδας θα είστε το πρώτο όνομα σε όλες τις λίστες δημοτικότητας, σαν να φιγουράρει το πρόσωπό σας στις αφίσες όλης της πόλης! Η φήμη σας θα προκαλεί μέχρι και αγνώστους να θέλουν να σας προσεγγίσουν για να σας γνωρίσουν. Θα έχετε κι εσείς τη διάθεση να κάνετε νέες γνωριμίες, ειδικά με άτομα από μακριά, γιατί θέλετε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας.

Αξιοποιήστε όλες τις επαφές σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα, γιατί έτσι θα σημειώσετε πρόοδο στην πορεία των πιο φιλόδοξων ονείρων σας. Ακόμη και ένας εξωτικός προορισμός, παραδόξως θα έχει σε εσάς μια επίδραση προσγείωσης! Μέσα στο Σαββατοκύριακο μην εκπλαγείτε αν άτομα του στενού σας κύκλου ανακοινώσουν ότι θέλουν να είναι συνταξιδιώτες σας… Θα είναι η καλύτερη ιδέα που έχετε ακούσει για καιρό.

zodia-taro-45

 

ζωδια ταύρος

Μια φιλοσοφική προσέγγιση της ζωής, μπορεί να σας κάνει να την δείτε με πιο διασκεδαστική και χαρωπή χροιά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε στην αρχή αυτής της εβδομάδας, είναι τις προσποιήσεις και τις μη αιτιολογημένες συμπεριφορές. Προς το μέσο της εβδομάδας θα προκύψει κάτι που θα αλλάξει την οπτική σας, το πιο πιθανό είναι να αφορά μια μικρή παρεξήγηση με ένα φιλικό σας άτομο.

Από την Πέμπτη και μετά θα επιστρέψετε στην αίσια διάθεσή σας και θα βιώσετε πολλές μικρές ή μεγάλες αποκαλύψεις, που ίσως να σας είναι δύσκολο να τις αναλύσετε σε κάποιο άλλο άτομο… Αυτό θα ενέχει μια μικρή απόλαυση. Το Σαββατοκύριακό σας θα στιγματιστεί από μια σειρά ριζοσπαστικών ιδεών!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι

Από την είσοδο της νέας εβδομάδας μπορείτε να μην αναρωτιέστε πλέον τι σας επιφυλάσσει η κάθε μέρα, γιατί τα αποτελέσματά της θα εξαρτώνται από εσάς και μόνο! Το περιεχόμενό της θα είναι αυτό που θα της έχετε εντάξει εσείς, γι’ αυτό δεν πρέπει να επιβάλετε τις απόψεις σας σε άλλα άτομα. Το μόνο που θα καταφέρετε, θα είναι να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο.

Το απόγευμα της Τετάρτης θα είναι κάτι σαν μεταίχμιο της εβδομάδας, καθώς και τα πιο μικρά και απλά πράγματα θα σας φαντάζουν ανεξέλεγκτα περίπλοκα. Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα αντιμετωπίσετε μια απροθυμία από τα άτομα του περιβάλλοντός σας να σας εκφράσουν τις σκέψεις τους – ίσως χρειαστεί να τις αποσπάσετε με δυσκολία. Φτάνοντας το Σαββατοκύριακο, οι μηχανές σας θα είναι πιο καλά λαδωμένες και οι συζητήσεις θα κυλούν αβίαστα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια καρκίνος

Στην αρχή της νέας εβδομάδας θα δυσκολευτείτε λίγο να κατανείμετε τις πηγές σας και να αποφασίσετε για τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσετε. Οι μέρες αυτές θα είναι λίγο αναποτελεσματικές και στάσιμες, γι’ αυτό εναπόκειται σε εσάς να δραστηριοποιηθείτε και να δώσετε ρυθμό! Ίσως λίγη σωματική άσκηση ή ένας γρήγορος περίπατος να αποβάλουν την ένταση και να τονώσουν το αίμα σας.

Από την Τετάρτη και μετά θα στραφείτε στον εσωτερικό σας κόσμο για λίγη ενδοσκόπηση. Ίσως να αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα διασκέδασης της παρέας για λίγες μέρες και να επιλέξετε να μείνετε στο σπίτι ή να βγείτε μόνοι. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πιο άνετα. Το Σαββατοκύριακο θα θελήσετε να κοινωνικοποιηθείτε, όμως κάποιοι άλλοι θα έχουν διάθεση απομόνωσης.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια λέων

Αν ανοίξετε τη νέα εβδομάδα ξεφυλλίζοντας περιοδικά με εξωτικούς προορισμούς, το πιο πιθανό είναι να λαχταρήσετε να βρεθείτε στο Μπαλί ή την Κόστα Ρίκα ή την Ρωσία! Ο μικρόκοσμος που σας περιβάλλει ξαφνικά θα σας φανεί πολύ στενός και θα δοκιμάζει την υπομονή σας, γι’ αυτό θα ενθουσιαστείτε με την ιδέα και μόνο να δείτε άγνωστα πρόσωπα.

Η λαχτάρα για ταξίδια είναι ανάλογη της λαχτάρας σας να κρατιέστε σε φόρμα, παρόλο που τα δύο θέματα διαφέρουν σε πολλά σημεία! Συζητώντας τα όλα αυτά με τα αγαπημένα σας άτομα γύρω στην Πέμπτη, όλοι θα χαρούν να ακούν για ταξίδια αλλά όχι για γυμναστική. Με αυτή την αφορμή προτιμήστε να μην φανείτε ματαιόδοξοι, ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος

Τις πρώτες μέρες της νέας εβδομάδας θα νιώθετε σαν ζώο παγιδευμένο σε κλουβί! Δεν θα σας φυλακίσουν παρά τη θέλησή σας, σας φυλακίζει η δική σας αίσθηση υποχρέωσης – ειδικά προς άτομα της οικογένειάς σας. Παίρνετε πολύ πιο σοβαρά από πολλούς άλλους τις ευθύνες σας, γι’ αυτό άλλωστε είστε προορισμένοι για μεγάλες επιτυχίες. Μόνο που αυτό δεν μπορεί να διορθώσει τα ανιαρά σας απογεύματα!

Ευτυχώς γύρω στην Πέμπτη το κλίμα αλλάζει και όλα γίνονται πιο αίσια, πιο χαρωπά και πιο ρομαντικά – ειδικά πιο ρομαντικά… Ίσως να φτάσετε στο σημείο να κάνετε και κάποιες φιλόδοξες συζητήσεις για το μέλλον. Να ξέρετε ότι το Σαββατοκύριακο δεν μπορεί τίποτα να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας!