ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 09-15/10 B

erwtikes-13414

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 09-15/10 B

ζωδια ζυγός

Είναι πολλά τα πράγματα που ετοιμάζετε αυτή την περίοδο και όλα φαίνεται να οδεύουν καλά. Από την αρχή της εβδομάδας θα εξελίσσονται πολλά, οι φίλοι θα προστρέχουν να σας βοηθήσουν, ο οικογενειακός σας κύκλος θα είναι ενθουσιασμένος με τις δραστηριότητές σας και θα σας παρέχει κάθε στήριξη.

Όταν όλα πάνε τόσο καλά, φαντάζει αλλόκοτο να αλλάζει εντελώς το κλίμα ξαφνικά – όμως αυτό θα σας προκύψει γύρω στο μέσο της εβδομάδας. Η συναισθηματική σας πλευρά θα σας καταβάλει και θα νιώθετε παράξενα ακόμη και για μηδαμινές αιτίες. Ευτυχώς όλο αυτό θα είναι μια παροδική ανωμαλία, που θα περάσει όσο ξαφνικά προέκυψε… Το Σαββατοκύριακο θα είστε και πάλι λαμπεροί και παραγωγικοί, με πολλές χαρές να φτάνουν στο δρόμο σας!

zodia-taro-45

 

ζωδια σκορπιός

Με την είσοδο της νέας εβδομάδας θα βρεθείτε μπροστά σε τόσες ριψοκίνδυνες καταστάσεις, που δεν θα μπορείτε καν να τις εκθέσετε στους πιο συντηρητικούς φίλους σας. Αν εσείς θέλετε να πάρετε αυτά τα ρίσκα και είστε συνειδητά διατεθημένοι να χειριστείτε τις συνέπειές τους, μην διστάσετε ούτε στιγμή! Φροντίστε μόνο να δράσετε με σύνεση.

Γύρω στην Πέμπτη θα εστιάσετε στο χειρισμό διαφόρων εκκρεμοτήτων και κάποιων σχέσεων που χρειάζονται λίγη φροντίδα. Ένα υψηλά ιστάμενο άτομο θα δείξει καλή πρόθεση απέναντί σας στον εργασιακό χώρο. Ωστόσο η δουλειά σας θα είναι εξουθενωτική, γιατί είναι υπερβολικές και αγχώσεις οι φιλοδοξίες σας! Το Σαββατοκύριακο θα σας προκαλέσει λίγο η ατμόσφαιρα στο σπίτι, γι’ αυτό προτιμήστε να κοιμηθείτε αρκετά ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

tarw-zwdia

ζωδια τοξότης

Η χαρά που θα διανέμετε όπου κι αν βρεθείτε τις πρώτες μέρες της καινούργιας εβδομάδας, θα μετατρέπει την ατμόσφαιρα σε γιορτινή και θα ανορθώνει τη διάθεση των πάντων! Αυτή είναι καίρια ένδειξη ότι κάτι κάνετε σωστά. Η γιορτή μπορεί να καταλαγιάσει λίγο γύρω στο μέσο της εβδομάδας, απλά γιατί θα έχετε λιγότερα άτομα γύρω σας.

Εσείς θα παραμείνετε αισιόδοξοι και με διάθεση να μάθετε καινούργια πράγματα. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε αυτές τις μέρες θα σας φέρουν πιο κοντά με άγνωστα σε εσάς άτομα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κάνετε αρκετές νέες φιλίες και θα απολαύσετε τις ευχάριστες στιγμές μαζί τους!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως

Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα αναζητώντας χώρο να εναποθέσετε τις πολλές και τολμηρές ιδέες σας! Θα σας απασχολήσει η διοχέτευση της ενέργειάς σας σε εγχειρήματα που θα γίνουν κατανοητά στον περίγυρό σας ή που θα εξελίξουν την καριέρα σας ή που θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα. Η ιδέα ότι μπορεί να είναι ανέφικτοι οι στόχοι σας ίσως σας προβληματίσει – όμως ταυτόχρονα αυτή τους κάνει να αξίζουν τον κόπο!

Μια ανέλπιστη επιτυχία στο μέσο της εβδομάδας θα είναι η πιο αποδοτική εξέλιξη, γιατί θα την ακολουθήσει μια σειρά επιτυχιών που έπονται. Μέχρι και το Σαββατοκύριακο θα αναζητάτε τρόπο να διεκπεραιώσετε όσο το δυνατόν πιο πολλά και να ξεκουραστείτε παράλληλα – μακάρι να υπήρχε μια μαγική συνταγή γι’ αυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια υδροχόος

Θα ανοίξετε την καινούργια εβδομάδα αναζητώντας περισσότερο χώρο για να χωρέσετε όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους! Κανείς δεν έχει τη δική σας οξυδέρκεια και την προθυμία σας να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας άτομα, κάτι που θα σας αποδώσει τα μέγιστα στο μέλλον.

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα σας φέρουν αντιμέτωπους με κάποιες προκλήσεις, κάποιες παρεξηγήσεις, ανακατωσούρες αλλά και κάποιες δραματικές αποκαλύψεις. Η ιδιοσυγκρασία σας δεν επενδύει καθόλου στα δράματα, γι’ αυτό θα συνεχίσετε να προσφέρετε ακάματα. Φτάνοντας το Σαββατοκύριακο θα στραφείτε στη διασκέδαση που δικαιωματικά σας ανήκει. Απολαύστε τη!

ζωδια ιχθύες

Οι διαφωνίες θα αποδειχθούν θεαματικά χρήσιμες στην αρχή της νέας εβδομάδας! Η οπτική ενός ατόμου δεν αντιτίθεται στη δική σας, απλά της δίνει ευρύτερες διαστάσεις. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να το αντιμετωπίσετε, σκεπτόμενοι πόσο καλός είναι ο ανταγωνισμός αφού τίποτα δεν πρέπει να το παίρνετε προσωπικά.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να αποδείξετε ότι δεν έχετε πρόθεση να εναντιωθείτε με κανέναν, ότι είστε ένα άτομο με κατανόηση και πάντα πρόθυμο να δώσει στους άλλους αυτό που χρειάζονται. Αυτές είναι εξαιρετικά θετικές αξίες, ειδικά μετά από μια εβδομάδα αντιπαραθέσεων και έντονων συναισθημάτων. Με την ίδια ανάγκη για προσφορά θα περάσετε και το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις