ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 1-7/08 B

imerisies-provlepseis-zodia-pempti-5-6

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 1-7/08 Β

ζωδια ζυγός
Είναι πειρασμός το παγωτό παρφέ κρέμα! Πώς θα νιώθατε όμως αν καθόσασταν και το τρώγατε ένα τεράστιο μπολ; Με άλλα λόγια, θα είναι καλό όλη αυτή την εβδομάδα να μην «μπουχτίσετε» από τα ωραία πράγματα. Κυρίως γιατί δεν πρέπει να επιβαρυνθείτε, επειδή θα χρειαστεί να είστε σε εγρήγορση. Ειδικά την Πέμπτη θα πρέπει να λειτουργήσετε σαν να φοράτε παρωπίδες έναντι όλου του υπόλοιπου κόσμου, προκειμένου να αντεπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας.

Μην αναμένετε να σημειώσετε μεγάλες προόδους την Παρασκευή, γιατί θα νιώθετε κάποια απογοήτευση – εκτός αν κάνετε μια παύση από όλα, για να εκτιμήσετε όσα μπορεί να θεωρείτε δεδομένα…
Η συμβουλή για το Σαββατοκύριακο είναι να δραστηριοποιηθείτε.

 

ζωδια σκορπιός
Εσείς και το έτερό σας ήμισυ βρίσκεστε στα δύο άκρα μιας τραμπάλας. Όση δύναμη κι αν μπορεί να ασκήσει η άλλη πλευρά, εσείς έχετε το ταλέντο της ισορροπίας και της αξιοποίησης της στιγμής. Επειδή αυτή η αντίθεση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προσπαθήστε μέσα σε αυτή την εβδομάδα να βρείτε τον τρόπο να απολαύσετε και οι δύο τα καλύτερα από αυτή τη σχέση. Το ίδιο ισχύει και για κάποιες δόλιες φιλίες σας…

zodia-taro-45

Στο μέσο της εβδομάδας θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή στα θέματα που θα αφορούν χρήματα. Μην δεχθείτε να σας εμπιστευθεί κανείς κάποιο ποσό. Η Παρασκευή ενδείκνυται για να αποκτήσετε όσα αποζητάτε και να κάνετε όνειρα για το μέλλον.
Το Σαββατοκύριακο θα είναι συνετό από μέρους σας να φερθείτε με διακριτικότητα και να μην σας παρασύρει ο εγωκεντρισμός σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα κληθείτε να μιλήσετε ανοικτά για πολλά θέματα, χωρίς να έχει σημασία ποιος θα προσβληθεί. Αν κάποιος πειραχτεί, ας το ξεπεράσει! Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα αποδώσει τα μέγιστα μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας. Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, αυτό οφείλεται στις αντικρουόμενες ενέργειες των εμπλεκομένων, όχι με λάθος κάποιας πλευράς.

Το βέβαιο είναι ότι οι σχέσεις σας θα αποτελέσουν το κλειδί για την επιτυχία και την ευτυχία σας, γι’ αυτό μην θυσιάσετε κάποια από αυτές για έναν υποδεέστερο στόχο. Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε το χαμόγελο του ήλιου πάνω σας, ακόμη κι αν έξω συννεφιάσει…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια αιγόκερως
Η ακεραιότητα και η επιμονή θα είναι τα απαραίτητα εργαλεία σας για να ξεκινήσετε αυτή τη νέα εβδομάδα. Επίσης δεν θα λείψει η διασκέδαση, καθώς θα νιώσετε ξανά σαν παιδιά σε φανταστικά σκηνικά, στα οποία θα βρεθείτε με τα φιλικά σας άτομα που γνωρίζετε όλη σας τη ζωή!

Στο μέσο της εβδομάδας θα πρέπει να σοβαρευτείτε και να χειριστείτε τα σοβαρά θέματα του σοβαρού κόσμου, ενώ θα νιώσετε και σοβαρά μαγνητισμένοι από ένα συγκεκριμένο άτομο (φυσικά σοβαρό)!
Το Σαββατοκύριακό σας θα το κατακλύσει το συναίσθημα, ωστόσο θα είναι καλό να διατηρήσετε κάποιες επιφυλάξεις για αν όλα είναι αυτό που φαίνονται…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Τη Δευτέρα θα σας προσεγγίσει περισσότερο ένα άτομο της οικογένειάς σας, που θα γίνει αφορμή για να κάνετε μια μικρή αλλά σημαντική ανακάλυψη για τον εαυτό σας. Είναι γεγονός ότι οι συγγενείς είναι σε θέση να βγάλουν από τον καθένα κομμάτια του που ίσως να μην τα γνωρίζει!

Ανακαλύψεις θα σας προκύψουν και στο μέσο της εβδομάδας, ειδικά στον ρομαντικό τομέα. Φροντίστε να προφυλάξετε τα μάτια σας από τις ερωτικές σπίθες που θα ξεπετάγονται από παντού… Όμως θα σας προβληματίσουν κάποια αντιφατικά συναισθήματα. Η συμβουλή είναι να πάψετε να τα σκέφτεστε, γιατί είστε επηρεασμένοι από άλλες καταστάσεις σε αυτό το στάδιο.
Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να προκύψει ένας αγώνας ισχύος, ανάμεσα σε εσάς και ένα φιλικό ή ερωτικό άτομο. Κάντε μόνο αυτό που θα νιώσετε σωστό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ιχθύες
Ερωτική επιστολή στις μέρες μας; Κι όμως, η εβδομάδα σας θα αρχίσει με ένα ραβασάκι που θα αλλάξει άρδην όλα τα σχέδιά σας και θα κολλήσει στα χείλη σας ένα ανεξίτηλο χαμόγελο! Με αυτή τη διάθεση θα κυλήσουν και οι επόμενες μέρες, με την προσθήκη ενθουσιασμού και μυστικών και παιδικής χαράς.

Το να μην κάνετε απολύτως τίποτα, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας. Ο ρομαντισμός θα είναι διάχυτος, και αν ανατεθεί σε εσάς να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις, κάντε το δημιουργικά και με τόλμη.
Το Σαββατοκύριακο θα έχετε άπλετο χρόνο για τον εαυτό σας, γι’ αυτό φροντίστε να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66