ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 10 – 16/04 A

imerisies-provlepseis-paraskeyi-9-5

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 10 – 16/04 A

ζωδια κριός
Η αρχή αυτής της εβδομάδας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη! Ό,τι κι α ν φτιάξετε στην κουζίνα σας θα είναι πεντανόστιμο, όποιο βιβλίο κι αν διαβάζετε θα είναι συναρπαστικό, το άτομο που σας ενδιαφέρει θα εντυπωσιαστεί από το χαρακτήρα και τον τρόπο σας. Το ρομάντζο θα είναι στο φόρτε του.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα προκύψουν κάποιες επαγγελματικές προκλήσεις. Αν αφιερώσετε τώρα λίγο χρόνο στην άσκησή σας, θα σας βοηθήσει πολύ να διατηρήσετε την πνευματική σας ισορροπία και να βρείτε εναλλακτικές. Μπείτε με αυτό το θετικό πρόσημο στο Σαββατοκύριακο, δυναμώστε τη γοητεία σας και θα περάσετε υπέροχα.

 

ζωδια ταύρος
Με την αίσθηση ότι είστε μπαλόνι θα ανοίξετε τη νέα σας εβδομάδα. Θα είστε ελαφρύτεροι, πιο χαρωποί, θα υπερίπταστε πάνω απ’ όλα. Η ενέργειά σας θα είναι αρκετή για να αντέχετε όλα τα άτομα που θα βρεθούν γύρω σας, γι’ αυτό λειτουργήστε με χαλαρούς ρυθμούς.

zodia-taro-45

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά προσθέστε το ρομαντισμό στο σκηνικό, λουλούδια, χαρά και τέχνη. Γύρω στην Παρασκευή θα σας κατακλύσει μια αίσθηση επείγοντος – με την καλή έννοια. Κάτι θα κάνει το αίμα σας να κυλά γρήγορα, ίσως το σύμπαν σας προετοιμάζει για τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Θα μπείτε με θέρμη στη νέα εβδομάδα και θα είναι πολλά όσα θα πείτε και όσα που θα κάνετε που θα χρειάζονται διευκρινίσεις ή πιστοποίηση. Σκεφτείτε να μεταβιβάσετε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας, όχι μόνο για να ελευθερώσετε περισσότερο χρόνο αλλά και να δείξετε την πρέπουσα εμπιστοσύνη στις ικανότητες και άλλων ατόμων. Θα το θεωρήσουν φιλοφρονητικό από μέρους σας και όλοι θα είστε κερδισμένοι.

Από την Πέμπτη και μετά προτιμήστε την στρατηγική από τους τακτικισμούς, δηλαδή να σκέφτεστε πιο πολύ απ’ όσο πράττετε. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να ορμήσετε και να διεκδικήσετε, κάτι στο οποίο θα διαπρέψετε. Το Σαββατοκύριακο θα ανοίξει σαν μια πόρτα σε κήπο, με πολύ χρώμα, χαρά και ευωδίες! Κοιμηθείτε, επιστρατεύστε το ρομάντζο, συζητήστε τα δημιουργικά σας σχέδια με τους δικούς ανθρώπους και χαλαρώστε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Η νέα εβδομάδα σας θα ανοίξει με θετικό πρόσημο, σαν να βρίσκεστε σε ένα παζάρι και αναζητάτε τις καλύτερες ευκαιρίες. Το μόνο που θα νιώσετε ότι έχει αλλάξει αυτές τις μέρες, θα είναι η δική σας στάση κι αυτό θα κάνει τη μεγάλη διαφορά: τώρα ακόμη και οι πιο βαρετοί τομείς στη δουλειά σας θα σας φαίνονται περιπέτεια! Από την Τετάρτη και μετά θα επικρατήσει ένα ιδιόρρυθμο κλίμα, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Από την Παρασκευή και μετά θα προκύψουν κάποια μικρά θέματα στο σπίτι, γι’ αυτό αναλάβετε από νωρίς τα ηνία και θα εμπνεύσετε σιγουριά σε κάθε σας κίνηση. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο θα έχετε πιο φιλοσοφική διάθεση, εντοπίζοντας την πιο πρακτική διπλωματική οδό για να εξομαλύνετε τα πνεύματα.

ζωδια λέων
Με μια ανάγκη για σειρά και τάξη στα πάντα θα μπείτε στη νέα εβδομάδα. Θα είστε προσεκτικοί ακόμη και για τον τρόπο που ξετυλίγετε τις νέες κινήσεις που ετοιμάζετε, και θα θέλετε οι άλλοι να συμφωνούν μαζί σας χωρίς να διστάσετε να πείτε τη δική σας άποψη με στόμφο. Αφήστε τις σκέψεις σας να σας πλημμυρίσουν αυτές τις μέρες, καθώς μέχρι και την Πέμπτη θα έχετε θετική διάθεση.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την υποψία ότι κάποιος έχει άλλα κίνητρα από αυτά που επιδεικνύει. Εσείς επικεντρωθείτε στον εαυτό σας όμως, γιατί φτάνοντας στο Σαββατοκύριακο σας αναμένει μια ρομαντική έκρηξη! Το συναισθηματικό σας τοπίο αλλάζει, χωρίς να έχει σημασία αν η αλλαγή είναι μόνιμη ή προσωρινή. Αφεθείτε και απολαύστε την εμπειρία.

zwdia-fotia

ζωδια παρθένος
Με πολλές υποχρεώσεις θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, γι’ αυτό το ζητούμενό σας θα πρέπει να είναι να ζυγίσετε τις επιλογές σας. Αν έχετε κατά καιρούς πρόβλημα στο να πάρετε αποφάσεις, τώρα θα σας είναι σχεδόν ανέφικτο. Η συμβουλή για εσάς είναι να παραδώσετε τα ηνία σε κάποιον άλλο, ακόμη κι αν αυτό ενέχει μια υποχώρηση.

Θα αρχίσετε να βρίσκετε την ισορροπία σας από το μέσο της εβδομάδας και μετά, που θα αρχίσει να σας περιβάλλει το είδος της μαγείας που σας κολακεύει με το φως της. Το Σαββατοκύριακο παρασυρθείτε από το ρομαντισμό και το φλερτ που θα επικρατούν στην ατμόσφαιρα και αφεθείτε σε αυτό το κλίμα να σας πάει όπου θέλει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00