ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 10 – 16/04 B

lovers_in_the_wind_by_alexgphoto-d6ak8yn

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 10 – 16/04 B

ζωδια ζυγός
Θα είναι πολλά τα ζητούμενα των άλλων από εσάς στην έναρξη της νέας εβδομάδας, που δεν θα προλάβετε να ζητήσετε εσείς κάτι από τον εαυτό σας! Επειδή σας αρέσει να είστε απαραίτητοι, αυτό το κλίμα θα ανορθώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα καταφέρετε να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό από όλους γύρω σας.

Από την Πέμπτη και μετά εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για μια απόφαση που πρέπει να πάρετε. Να ξέρετε ότι η μοίρα θα συνωμοτήσει υπέρ σας, αφήνοντάς σας μια αίσθηση αισιοδοξίας και ευτυχίας. Το Σαββατοκύριακο να αναμένετε να γεμίσει το περιβάλλον σας ρομαντισμό, φλερτ και ομορφιά!

 

ζωδια σκορπιός
Με λίγες δυσκολίες θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Απλώς θα πρέπει να εστιάσετε το σκεπτικό σας στην επίλυση των θεμάτων και όχι στη διόγκωσή τους. Η συμβουλή για εσάς, είναι να ρίξετε όλη σας την ενέργεια στις παρούσες υποχρεώσεις σας και να μην ανοίξετε νέα μέτωπα.

zodia-taro-45

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά μην υπογράψετε τίποτα και μην αναλάβετε καμία δέσμευση. Από την Παρασκευή εξάλλου θα έχετε διάθεση για ανεμελιά, αν και θα είναι πολύ καλύτερο αν χαλαρώσετε στο σπίτι σας και ξεκουραστείτε. Αφήστε στην άκρη τις υποχρεώσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με πολύ καλή διάθεση, καθώς νιώθετε ότι όλα γύρω σας μπορούν να οδεύσουν προς την απόλυτη επιτυχία. Πολλά εξαρτώνται από εσάς, γι’ αυτό φροντίστε να επικοινωνείτε με ευκρίνεια και να δίνετε την απαραίτητη σημασία στην κάθε λεπτομέρεια. Μέχρι και την Πέμπτη θα συνειδητοποιήσετε την σπουδαιότητα των λεπτομερειών, και θα χρειαστεί ένα υψηλά ιστάμενο άτομο.

Από την Παρασκευή και μετά επιστρατεύστε την ελαστικότητά σας. Όλα θα κυλούν όπως τα έχετε φανταστεί, γι’ αυτό αρκεστείτε στο να ακολουθείτε το ρεύμα. Με αυτό το βηματισμό θα μπείτε και στο Σαββατοκύριακο, όλα θα βρουν τον πολύχρωμο και αποδοτικό ρυθμό τους και θα έχετε χρόνο να δείτε τα λουλούδια που ανθίζουν!

ζωδια αιγόκερως
Η συμβουλή για εσάς καθώς αρχίσετε τη νέα σας εβδομάδα, είναι να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με όλα τα «ψιλά γράμματα» και τις λεπτομέρειες. Δεν αποκλείεται να κρύβονται εκεί παγίδες, είτε να σας οδηγήσουν σε λάθη κάποιες δικές σας αμέλειες. Από την Τετάρτη και μετά θα αφυπνιστεί το ένστικτό σας, και θα μπορέσετε να λειτουργήσετε πιο άνετα και βολικά.
Μια ρομαντική συγκυρία προς το τέλος της εβδομάδας θα βάλει ένα συνεχές χαμόγελο στα χείλη σας. Προσπαθήστε να το θυμάστε το Σάββατο, που θα έχετε την αίσθηση ότι κάποιος σας πιέζει υπερβολικά, για να το ανασύρετε την Κυριακή που είναι μέρα αποκλειστικά για εσάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια υδροχόος
Η αρχή αυτής της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για μεγάλες αποφάσεις ή μεγάλες ταχύτητες. Αγνοήστε ή αποφύγετε κάθε πίεση που θα σας ασκηθεί. Αφιερώστε το χρόνο σας για να απολαύσετε την ομορφιά που κρύβουν οι διαδρομές της φιλοσοφικής σκέψης και της μάθησης.
Έτσι πρέπει να πορευτείτε μέχρι και την Παρασκευή, δίνοντας έμφαση σε νέες εμπειρίες που σύντομα θα κάμνουν το αίμα σας να βράζει! Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να επικρατήσει το ρομάντζο και οι φιλικές παρέες, γι’ αυτό ελάτε πιο κοντά με τα νέα άτομα που έχουν βρεθεί στο περιβάλλον σας.

ζωδια ιχθύες
Θα αρχίσετε την εβδομάδα σας με μια διαφορετική και ενθουσιώδη πορεία σε σχέση με τις συνήθειές σας. Θα αναζητήσετε την ευρύτερη εικόνα της ζωής σας, αρχίζοντας με μια καλύτερη διατροφή και περισσότερη άσκηση. Μέσα σε αυτή τη δραστηριότητα δεν θα σας μείνει κενό χρόνου για να επεξεργάζεστε όσα κάνετε και όσα λέτε, γι’ αυτό προσέξτε μην παρερμηνευτείτε.
Από το μέσο της εβδομάδας και μετά όλα θα αποκτήσουν μια υπερβολή – ακόμη και ο τρόπος που θα συμπεριφέρεστε. Επιλέξτε όμως να μην υπερβάλετε σε τομείς και άτομα που έχουν διάρκεια και σημασία για εσάς. Το Σαββατοκύριακο θα είναι συνετό θα κατεβάσετε την ταχύτητά σας για να αρχίσετε να στήνετε το μέλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera