ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 10-16/07 Α

gynaika-skorpios-rantevoy-antras-didymos

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 10-16/07 Α

ζωδια κριός
Το ρομάντζο και η περιπέτεια θα ανοίξει τη νέα εβδομάδα. Ένα ιδιαίτερο άτομο θα βρεθεί κοντά σας και θα κάνει την καρδιά σας να σφυροκοπάει στο στήθος σας! Προς το μέσο της εβδομάδας θα καλμάρει λίγο η έξαψη καθώς θα έχουν στενέψει αρκετά τα περιθώρια σε κάποιες σοβαρές υποχρεώσεις σας, άρα θα ρίξετε εκεί την ενέργειά σας. Καλό θα είναι να ασχοληθείτε παράλληλα και με κάτι που θα αποβάλλει την πολλή ένταση από μέσα σας αλλά θα σας κρατήσει σε φόρμα.

Γύρω στην Πέμπτη ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή τριβή στην ατμόσφαιρα με το ιδιαίτερο άτομο που προαναφέρθηκε, η οποία θα εκλείψει αν λάβετε υπόψιν τα δικά του συναισθήματα. Είστε γοητευτικοί αυτή την περίοδο και όλα θα κυλήσουν θετικά. Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για να ανοίξετε αυτή τη νέα σελίδα στη ζωή σας.

 

ζωδια ταύρος
Η ανοχή θα είναι το καλύτερο όπλο σας τις πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδας. Αν έχετε την αίσθηση ότι χαλαρώνουν κάπως οι δεσμοί με τους στενούς σας φίλους, θα πρέπει να φροντίσετε για την ποιότητά τους. Γι’ αυτό δεν θα έχει νόημα να αφήσετε να ξεσπάσει μια διαμάχη, για κάποιο θέμα που δεν έχει καμία αξία.

zodia-taro-45

Στο μέσο της εβδομάδας βρείτε μια αφορμή για να βγείτε με ένα άτομο, που δεν περιμένει να του απευθύνετε τέτοια πρόταση… Είναι βέβαιο ότι θα περάσετε πολύ πιο όμορφα απ’ όσο φαντάζεστε. Ήσυχα και εύκολα θα κυλήσουν και οι επόμενες μέρες σας. Το Σάββατο θα είναι ιδανική μέρα για να κάνετε τα ψώνια σας, ενώ η Κυριακή θα είναι μέρα δώρων – κυριολεκτικά και μεταφορικά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Την αρχή της εβδομάδας σας θα στιγματίσει μια παρεξήγηση από πλευράς ενός φιλικού σας ατόμου, για ένα σχόλιο που θα κάνετε απερίσκεπτα. Μόλις αντιληφθείτε περί τίνος πρόκειται, φροντίστε να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα διευκρινίζοντας ποια ήταν η πρόθεσή σας. Να έχετε υπόψιν σας ότι η επικοινωνία θα συνεχίσει να είναι δύστροπη για εσάς για λίγες μέρες ακόμη.

Ειδικά γύρω στην Πέμπτη, θα είναι αρκετά τα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα αντιληφθούν ότι τελικά δεν διαβάζουν τη σκέψη σας… Ξεκαθαρίστε κι εδώ τη θέση σας, για να μην δοθούν ξανά περιθώρια σε κανέναν να βγάλει αυθαίρετα συμπεράσματα. Σχεδιάστε να περάσετε το Σαββατοκύριακό σας με το άτομο που σας ξέρει καλύτερα από όλους. Αν μάλιστα είναι το ταίρι σας, σας περιμένουν πολλές ευχάριστες στιγμές μέσα στο διήμερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια καρκίνος
Θα αρχίσετε την εβδομάδα σας με γνώμονα τη θεωρία «όσο πιο μεγάλο, τόσο καλύτερο». Θα έχετε μια τάση προς την υπερβολή και δεν υπάρχει λόγος να μην την ακολουθήσετε, εφόσον φροντίσετε να έχετε τα περιθώρια να αντεπεξέλθετε – οικονομικά, χρονικά κ.λπ. Μια φορά ζείτε!

Στο μέσο της εβδομάδας θα χαθεί από τη σκέψη σας ο υλισμός. Το φιλικό σας περιβάλλον θα χρειαστεί τη βοήθεια και τα φώτα σας, είτε για μικρά αλλά σημαντικά προβλήματα είτε για να συζητήσετε κάποια πρόσφατα γεγονότα. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι καλό να ασχοληθείτε με την καθαριότητα του σπιτιού σας, αλλά την Κυριακή θα επιστρατεύσετε τη δραστήρια φύση σας!

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια λέων
Η καρδιά σας θα αναστατωθεί στην αρχή της εβδομάδας, εξαιτίας μιας συνάντησης που θα έχετε με ένα ιδιαίτερο άτομο. Και δεν σας απασχολήσει καθόλου που οι φίλοι σας θα αναρωτιούνται κατά πόσο πρόκειται όντως για κάτι ξεχωριστό στη ζωή σας!

Αυτό που αποζητάτε αυτή την περίοδο, είναι η δημοτικότητα και η δύναμη. Μάλιστα τις επόμενες μέρες η διάθεσή σας θα εναλλάσσεται, μεταξύ του να απομακρυνθείτε λίγο από τον προβολέα και να μαλώνετε με τον φωτιστή γιατί δεν τον έχει κεντράρει ακριβώς πάνω σας. Το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει με το ίδιο σκεπτικό, με τη διαφορά ότι θα επιτρέψετε να υπάρχουν και πολλοί άλλοι άνθρωποι γύρω σας.

 

ζωδια παρθένος
Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι δικαιούνται να απαιτούν μεγάλο κομμάτι του χρόνου σας, και έχει έρθει η στιγμή να τους ξυπνήσετε. Φροντίστε να κατανοήσουν ότι όσο κι αν τους αγαπάτε, ξεφεύγουν από τα όρια. Έτσι θα κυλήσει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εβδομάδας: με εσάς να βάζετε σε τάξη πρόσωπα και πράγματα, χωρίς όμως να αγχώνεστε.

Αυτή την τακτική σας συστήνουν τα άστρα να υιοθετήσετε γενικά αυτή την περίοδο, γιατί έχετε πολλά στο μυαλό σας. Καθαρίστε επίσης σπίτι και εργασιακό χώρο, γιατί έτσι μπορείτε εσείς να σκεφτείτε πιο καθαρά. Την Παρασκευή και όλο το Σαββατοκύριακο αφιερώστε τα στον εαυτό σας και το αγαπημένο σας ταίρι, αναζητώντας ουσιαστικές περιπέτειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia