ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 10-16/07 B

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 10-16/07 B

ζωδια ζυγός
Με πολλή επικοινωνία και κόσμο γύρω σας θα δείτε να ξεκινά αυτή η εβδομάδα. Ο καθένας έχει και ένα πρόβλημα και θεωρεί ότι εσείς έχετε λύσεις και απαντήσεις για όλα. Όσο κολακευτικό κι αν είναι να σας θεωρούν όλοι τόσο πολυμήχανους, έρχονται στιγμές που θέλετε να φωνάξετε ότι έχετε και τα δικά σας θέματα να λύσετε!

Η αλήθεια είναι ότι είστε εξαιρετικά ευφυείς αυτή την περίοδο, κάτι που θα ενισχυθεί γύρω στην Πέμπτη με σχολαστικότητα και παρατηρητικότητα. Αυτές θα είναι οι ποιότητες – κλειδιά με τις οποίες θα κινηθείτε αυτή την περίοδο. Και να αναμένετε ότι η μοίρα σας επιφυλάσσει για την Παρασκευή όμορφες ανταμοιβές, με πολύ φλερτ και ρομάντζο. Έτσι θα μπείτε και στο Σαββατοκύριακο, με την προσθήκη ενέργειας, ομορφιάς και πολλής προσοχής από πολλούς!

 

ζωδια σκορπιός
Πάντα θέλετε περισσότερα χρήματα, φυσικά! Αλλά αυτή η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για να τα ζητήσετε από τους «χορηγούς» σας… Μάλιστα τα άστρα σας προτρέπουν να εστιάσετε αυτή την περίοδο στη διακριτικότητα, και να μην εντείνετε τις καταστάσεις.

zodia-taro-45

Με την ίδια προτροπή θα περάσουν και οι επόμενες μέρες για εσάς, καθώς η ενέργειά σας θα πρέπει να καταλαγιάσει. Προς το τέλος της εβδομάδας θα κληθείτε να πάρετε μια σημαντική απόφαση, γι’ αυτό επιστρατεύστε τα προσωπικά σας όπλα και μόνο. Το Σαββατοκύριακο καλείστε να μείνετε σπίτι και να ασχοληθείτε με την καθαριότητα για να βάλετε επιτέλους λίγη τάξη στο χάος!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια τοξότης
Θα εύχεστε να αρχίζει κάθε εβδομάδα όπως θα αρχίσει αυτή! Ένας πολύ χαρωπός άνθρωπος θα σας μεταφέρει εξαιρετικές ειδήσεις, η χαρά σας πλημμυρίζει, κάποια χρήματα φτάνουν προς το μέρος σας, ανακαλύπτετε ότι έχετε πράγματα που μπορούν να σας κάνουν να χαμογελάτε!

Στο μέσο της εβδομάδας θα μειωθεί λίγο η περιχαρής ατμόσφαιρα καθώς θα προκύψει μια παρεξήγηση με κάποιον υψηλά ιστάμενο, ενώ ένα φιλικό σας άτομο μπορεί να σας κάνει έξαλλους. Όμως μέχρι την Παρασκευή όλα θα έχουν βρει ξανά την ισορροπία τους. Θα ανεβείτε ξανά στο συννεφάκι της χαράς για όλο το Σαββατοκύριακο, που θα είναι ξέχειλο από αγάπη! Η Κυριακή προβλέπεται να είναι μια πολύ σπουδαία μέρα για εσάς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Όσο κι αν νομίζετε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο στην αρχή αυτής της εβδομάδας, δεν τα έχετε. Και επειδή στη ζωή επικρατεί η παραπληροφόρηση, η συμβουλή για εσάς είναι να μην κάνετε καμία κίνηση με βάση όσα γνωρίζετε. Θα είναι συνετό να συλλέξετε νέα στοιχεία.

Το μέσο της εβδομάδας θα είναι ιδανικό για να συζητήσετε όλα τα δεδομένα. Θα κάνετε πολλές ερωτήσεις, θα ψάξετε πολλή χαρτούρα, ίσως να κρυφθείτε και πίσω από τις κουρτίνες για να μάθετε πράγματα! Γύρω στην Παρασκευή θα έχετε όλη την απαραίτητη ενέργεια για να αποδείξετε ή να καταρρίψετε τις νέες θεωρίες σας. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλές συναντήσεις, αλλά θα κουραστείτε για να πετύχετε κάποιες ουσιαστικές προσεγγίσεις.

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια υδροχόος
Η αρχή της νέας εβδομάδας σας επιφυλάσσει μια μεγάλη δόνηση! Θα κάνετε την πλέον ασυνήθιστη ανακάλυψη για το πλέον συνηθισμένο άτομο που ξέρετε, σε σημείο να πετάξετε από το παράθυρο κάθε στιβαρή άποψή σας! Όσο συναρπαστικό κι αν είναι κάτι τέτοιο, είναι εξίσου αποθαρρυντικό να πιστοποιείτε το ρητό ότι «ποτέ δεν ξέρεις με ποιον έχεις να κάνεις»…

Στο μέσο της εβδομάδας θα σας απασχολήσει μια επαγγελματική συμφωνία στο ίδιο μοτίβο: αν κάτι φαίνεται υπερβολικά καλό για να είναι αληθινό, συνήθως δεν είναι. Ωστόσο την Παρασκευή θα σας ενθουσιάσει μια τυχαία συνάντηση με ένα άτομο που γνωρίζετε ελάχιστα. Ο κόσμος είναι γεμάτος και με εξαιρετικούς ανθρώπους, γι’ αυτό δώστε περισσότερη σημασία σε κάποιους από αυτούς το Σαββατοκύριακο.

ζωδια ιχθύες
Με την είσοδο της νέας εβδομάδας, έχετε πάρα πολλές σκέψεις στο κεφάλι σας για να αφιερώσετε χρόνο στις σκέψεις άλλων ανθρώπων. Για να ειπωθεί κυριολεκτικά, θα είστε στον κόσμο σας και δεν θα σας νοιάζει για τους υπόλοιπους. Έχετε επιλέξει να κινήστε με αυτή την πολιτική, γιατί σας απαλλάσσει από κάθε είδους ευθύνη.

Υπό το ίδιο μοτίβο, στο μέσο της εβδομάδας θα έχετε τη διάθεση να ασκήσετε κριτική στους πάντες αντί να προσπαθήσετε να βοηθήσετε ανθρώπους ή καταστάσεις. Να έχετε όμως υπόψιν σας ότι όλα σε αυτό τον κόσμο είναι δανεικά… Στα τέλη της εβδομάδας θα έχετε την ανάγκη να βελτιώσετε τον εαυτό σας, καταλήγοντας το Σάββατο ότι δεν σας αφορά τίποτα παλιό. Αποζητάτε μόνο καθετί καινούργιο. Την Κυριακή να αναμένετε κάτι ευχάριστο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις