ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/09 A

astrologia-evdomadas-18-24-5_1

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/09 A

ζωδια κριός
Θα χρειαστείτε βοήθεια και υποστήριξη στην αρχή αυτής της εβδομάδας που θα σας τη δώσει ένα φιλικό σας άτομο – ήδη έτοιμο για να ικανοποιήσει το αίτημά σας. Η τύχη θα σας κάνει λίγα σκέρτσα τις μέρες που θα ακολουθήσουν, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε να σας καταβάλει το άγχος. Να σκέφτεστε μόνο ότι δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα πάντα όπως θέλετε εσείς, κάποιες μέρες πάντα είναι λίγο πιο δύστροπες.

Μέχρι την Παρασκευή θα νιώσετε ότι όλα έχουν βελτιωθεί, και θα διασκεδάσετε ιδιαίτερα με μια ανέλπιστη και αυθόρμητη ποικιλία ανθρώπων και ενασχολήσεων. Αυτά είναι τα καλύτερα! Το Σαββατοκύριακό σας μπορεί να είναι λίγο πιο ήρεμο αλλά θα περάσετε εξίσου ευχάριστα.

 

ζωδια ταύρος
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε βρεθεί σε έναν παράλληλο κόσμο, όπου όλα σας είναι γνωστά και οικεία αλλά θα έχουν μια χροιά απροσπέλαστη. Μην προσπαθήσετε καν να το επεξεργαστείτε, γιατί θα τρελαθείτε! Στο μέσο της εβδομάδας θα νιώθετε σαν μοναχικός… αστροναύτης που υπερίπταται στο διάστημα. Ευτυχώς υπάρχουν οι καλοί σας φίλοι, για να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στη Γη.

zodia-taro-45

Εξίσου αλλόκοτη θα είναι και η Παρασκευή, με ένα αίσθημα ταραχής και βιασύνης να σας παιδεύει. Πάρτε βαθιές ανάσες και προσπαθήστε να επιστρατεύσετε τη σύνεσή σας. Όλα θα βρουν το δρόμο και τη χαρά τους μέσα στο Σαββατοκύριακο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Ξεπεράστε τις κάθετες θέσεις σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας! Επιλέξτε να είστε πιο ελαστικοί και προσαρμοστικοί, γιατί δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα το πείσμα. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας θα δεχθείτε κάποιες θετικές επιρροές από ένα άτομο, σε σημείο που θα σκεφτείτε να προβείτε σε κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

Γύρω στην Παρασκευή θα έχετε ανάγκη να συλλέξετε συμβουλές από παντού, γι’ αυτό δεν θα αφήσετε πέτρα που να μην αναποδογυρίσετε! Να ξέρετε ότι οι φίλοι σας θα είναι πάντα στο πλευρό σας. Το Σαββατοκύριακο θα είστε απόλυτα εστιασμένοι στους στόχους σας, αν και είναι πιθανό να μην έχετε ακόμη απόλυτη διαύγεια ακόμη για να τους πραγματώσετε. Σύντομα θα γίνει και αυτό.

ζωδια καρκίνος
Με την έναρξη αυτής της εβδομάδας θα έχετε το χάρισμα να επηρεάζετε συναισθηματικά όσους βρεθούν γύρω σας. Όμως το δικό σας ζητούμενο αυτή την περίοδο δεν είναι το συναίσθημα, αναζητάτε ιδέες. Η λογική είναι το γήπεδο που παίζετε. Στο μέσο της εβδομάδας το μυαλό σας θα έχει την ανάγκη να περιπλανηθεί για να δημιουργήσει. Με την ευκαιρία, περιπλανηθείτε και σωματικά όπου σας βγάλουν οι δρόμοι – ακόμη και οδικώς.

Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε βρει την ισορροπία σας, αρκεί να μην στραφείτε στο συναίσθημα. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι πλημμυρισμένο από κόσμο, γι’ αυτό θα είναι καλή ιδέα να στήσετε ένα αυθόρμητο πάρτυ!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια λέων
Η περηφάνια σας θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Αν αποφασίσετε συνειδητά να την παραμερίσετε λίγο, όλα θα κυλήσουν πολύ πιο ομαλά. Τις επόμενες μέρες θα κληθείτε να παίξετε το ρόλο του ακρατή, τόσο προς τους άλλους όσο και προς τον εαυτό σας. Αξιοποιήστε την ευκαιρία, γιατί δεν χρειάζεται να παριστάνετε ότι έχετε απαντήσεις που… δεν έχετε. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να μάθετε καινούργια πράγματα.

Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε άποψη για μια πρόκληση, που θα απαιτήσει από εσάς να κάνατε κάποιες αλλαγές. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα συνειδητοποιήσετε ότι τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Και θα είναι ένα καλό μάθημα για εσάς, σε αυτό το κρίσιμο μεταίχμιο που βρίσκεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Με χαρά και αισιοδοξία θα μπείτε στη νέα εβδομάδα! Η αίσθησή σας θα είναι ότι δεν έχετε αλλάξει στόχο, αλλάζετε μόνο τη διαδρομή σας προς αυτόν. Η οργανωτικότητα θα σας βοηθήσει πολύ σε αυτή την πορεία, αν και οι άλλοι γύρω σας δεν θα έχουν το ίδιο ταλέντο. Εκείνοι όμως δεν είναι τόσο εστιασμένοι όσο εσείς. Αντί να κρίνετε τις μεθόδους τους, αναζητήστε τα κοινά σας σημεία για να συμπορευθείτε.

Στα κοινά σας σημεία θα είναι και η οικονομική στενότητα, που απασχολήσει τις συζητήσεις σας γύρω στην Παρασκευή. Μην ενδώσετε στον πειρασμό να διαθέσετε όσα έχετε για να εξυπηρετήσετε καταστάσεις άλλων – δεν έχετε να διαθέσετε! Γι’ αυτό προτιμήστε να περάσετε όλοι μαζί ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο με… φιλοσοφικές συζητήσεις!

zwdia-zodia-astrologia-65