ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/09 B

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 11-17/09 B

ζωδια ζυγός
Ό,τι και να φοράτε στην αρχή αυτής της εβδομάδας, το κέφι και η χαρά θα είναι στο ζενίθ τους. Γι’ αυτό τολμήστε όποια ακρότητα σας έρθει στο κεφάλι, αρκεί να έχει χρώμα και αυθορμητισμό! Αυτό τον ενθουσιασμό σας θα τον μεταδώσετε εύκολα και σε όσους βρεθούν γύρω σας.

Στο μέσο της εβδομάδας θα προσπαθήσουν να σας προσγειώσουν πιο πεζές θέσεις και απόψεις. Ωστόσο εσείς θα βλέπετε τους σταλαγμίτες που θα κρέμονται στον παγερό περίγυρό σας, σαν απόκοσμα διάφανα καρότα! Δηλαδή θα σας μαγεύει η φυσική ομορφιά των πάντων, αντί να τα βλέπετε ως πρόβλημα.
Εσείς θα αποφασίσετε πώς θέλετε να χειριστείτε το κλίμα από την Παρασκευή και μετά, ενώ το Σαββατοκύριακο θα διέπεται από μια αρμονική ονειροπόληση.

 

ζωδια σκορπιός
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με κάποια συναισθηματικά ξεσπάσματα, λόγω της έντασης που έχετε συσσωρεύσει τον τελευταίο καιρό. Προσπαθήστε να χειριστείτε την κατάστασή σας χωρίς πανικό, γιατί όλα τα θέματα είναι μπροστά σας απλωμένα στο τραπέζι – τίποτα δεν είναι κρυφό ή υπόγειο.

zodia-taro-45

Στο μέσο της εβδομάδας θα σας παρασύρει η δραστηριότητα που θα εξελίσσεται έξω από το οικιακό περιβάλλον, κάτι που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματά σας για λίγο. Προσφέρετε όση βοήθεια μπορείτε στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε περιορίσει την προσοχή σας σε ένα άτομο, και θα είναι καλό να ασχοληθείτε με τη σχέση σας και μόνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια τοξότης
Η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών θα μονοπωλήσει όλη αυτή την εβδομάδα σας. Μάλιστα δεν θα έχει καμία σημασία με ποιους συζητάτε διάφορες ιδέες, γιατί σας νοιάζει μόνο να ακούτε τη διαφορετική οπτική του καθενός για τη ζωή. Η εξιστόρηση γεγονότων του παρελθόντος από κάποιον, θα σας κάνει να σκεφτείτε και το δικό σας παρελθόν με θετική χροιά.

Όμως οι ρομαντικές συγκυρίες που θα προκύψουν γύρω στην Παρασκευή, θα σας επαναφέρουν ευχάριστα στο παρόν. Το Σαββατοκύριακο θα εστιάσετε στην επικοινωνία αλλά και στο φαγητό! Χωρίς να περιοριστείτε, μην το παρακάνετε.

ζωδια αιγόκερως
Αυτή η Δευτέρα θα σας αποδείξει ότι δεν υπάρχει στο σύμπαν η έννοια του «καλοστημένου» προγράμματος. Όσο και να προσπαθήσετε να προχωρήσετε όπως θέλατε, τα πάντα θα κατευθύνονται αλλού. Το συνετό για εσάς – για να διατηρήσετε τη λογική σας – είναι να επιλέξετε μια πιο παθητική στάση. Στο μέσο της εβδομάδας, η χαρά θα κάνει το θαύμα σας και θα σας στείλει για δημιουργικές αναζητήσεις.

Μέχρι και την Παρασκευή θα έχετε διοχετεύσει αυτή τη χαρά και σε κάθε άλλη δραστηριότητά σας, χωρίς να σημαίνει ότι θα έχετε ξεχάσει όσα σας ανησυχούν. Αυτό θα γίνει το Σαββατοκύριακο, το οποίο αναμένεται να σας απογειώσει!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Με έναν μεταδοτικό ενθουσιασμό θα αρχίσετε τη νέα εβδομάδα σας. Μέχρι και οι υπάλληλοι θα σας εξυπηρετούν με ευγένεια όπου πάτε, ο κόσμος θα ακούει με προσοχή όσα έχετε να πείτε. Την αίσθηση αυτή θα θαμπώσουν λίγο κάποιες οικονομικές ανησυχίες σας στο μέσο της εβδομάδας. Αλλά μέχρι την Πέμπτη το θέμα θα έχει διευθετηθεί και θα γίνετε ιδιαίτερα αλτρουιστές.

Από την Παρασκευή και μετά θα απασχολείτε το μυαλό σας με υψηλά θέματα, όπως ο ανθρωπισμός και η παγκόσμια ειρήνη. Το Σαββατοκύριακο θα θελήσει να σας προσγειώσει σε πιο επίγειες απολαύσεις, γι’ αυτό ενδώστε και μην διστάσετε να φτάσετε σε τολμηρά άκρα!

ζωδια ιχθύες
Είναι πολλά αυτά που σας απασχολούν στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Για να μην δυσκολευτείτε να τα ξεδιαλύνετε, το συνετό για εσάς θα είναι να εστιάζετε σε ένα θέμα κάθε φορά, και να το ολοκληρώνετε για να περάσετε στο επόμενο. Τις επόμενες μέρες θα στραφείτε στον πειραματισμό, καθώς έχετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες μεταμορφώσεις και αναθεωρήσεις – ειδικά σε προσωπικό επίπεδο.

Μέχρι την Παρασκευή θα αρχίσετε να αμφισβητείτε όσα ανακαλύψατε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα ευφυών σκέψεων από ευφυείς ανθρώπους: μια συνεχής εγκεφαλική ομίχλη! Θα σας κάνει καλό να προσγειωθείτε στον ρεαλισμό το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό βάλτε δυνατά τη μουσική, σηκώστε τα μανίκια και καθαρίστε το σπίτι σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75