ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/06 A

evdomadiaies-3-9314

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/06 A

ζωδια κριός
Αυτή η εβδομάδα θα αρχίσει με εξαιρετικά θετικό πρόσημο, τόσο για τα επαγγελματικά σας και το χώρο του σπιτιού, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Η δημιουργικότητα και ο υγιής ανταγωνισμός θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Όσο προχωρούν οι μέρες, ίσως να προκύψουν λίγα σκαμπανεβάσματα εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που έχουν συσσωρευτεί. Όμως αυτό το στάδιο θα είναι παροδικό και θα έχετε βρει ξανά τους ρυθμούς σας γύρω στην Πέμπτη.

Από την Παρασκευή και μετά ξεχωρίστε το άτομο που νοιάζεστε περισσότερο απ’ όλα, και φροντίστε να του δείξετε την αδυναμία σας με χειρονομίες αγάπης. Το Σαββατοκύριακό σας δεν θα χρειαστεί γρήγορους ρυθμούς, κάτι που θα είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικό για εσάς. Εξάλλου τα πιο όμορφα πράγματα σε αυτή τη ζωή, θέλουν το χρόνο τους για να ωριμάσουν!

 

ζωδια ταύρος
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με εσάς να παίζετε το ρόλο του μεσάζοντα, σε μια διαφωνία ανάμεσα σε δύο φιλικά σας άτομα. Αν και δεν θα είναι ευχάριστη συγκυρία, αναμένεται όλα να έχουν ομαλή κατάληξη. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα επικρατήσει ο ρομαντισμός και η χαρά, η στοργή και τα συναισθήματα, θα βλέπετε την ομορφιά στα πάντα γύρω σας! Με αυτή τη διάθεση θα φτάσετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

zodia-taro-45

Με την αγάπη να κυριαρχεί στη ζωή και τη σκέψη σας, ο φόρτος εργασίας θα σας φαίνεται απολαυστικός. Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε ακόμη πιο βαθιά τα αισθήματά σας, αλλά και την ανταπόδοσή τους. Ωστόσο την Κυριακή φροντίστε να μην λειτουργήσετε με υπερβολές…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια δίδυμοι
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανταλλαγή απόψεων, ανάμεσα σε εσάς και τα άτομα του φιλικού σας κύκλου. Συζητήστε με όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε και θα συλλέξετε πολλές νέες πληροφορίες. Αυτή η εξάσκηση στην επικοινωνία θα σας φανεί χρήσιμη γύρω στην Πέμπτη, που θα κληθείτε να χειριστείτε ένα δύστροπο μέλος της οικογένειάς σας.

Μέχρι και την Παρασκευή οι μέρες θα κυλήσουν ομαλά. Αν είστε ελεύθεροι, να αναμένετε να προκύψει ένα ρομαντικό ενδιαφέρον στο δρόμο σας. Αυτό το κλίμα του Σαββατοκύριακου θα είναι το ιδανικό, για να ταΐσετε τον πάντα πεινασμένο εαυτό σας για καινούργιες εμπειρίες!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κατασταλάξετε τώρα, ούτε όσο αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, ούτε στο ρομαντικό πεδίο. Το σύμπαν σας ενημερώνει ότι ο χρόνος είναι με το μέρος σας, για να αναμένετε να έρθουν καλύτερες ευκαιρίες – τις οποίες είναι βέβαιο ότι αξίζετε! Με αυτή τη θετική διάθεση θα διανύσετε αυτή την εβδομάδα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό να κάνετε όσα πρέπει για να παραμένετε χαρωποί.

Όσο πλησιάζει το τέλος της εβδομάδας, θα πρέπει να κάνετε μια καλή καθαριότητα και τακτοποίηση στο σπίτι – στο πλαίσιο της οργάνωσής σας για το καλοκαίρι. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε να πάρετε πολλές αποφάσεις, γιατί θα προκύψουν αρκετές εναλλακτικές. Μην σπαταλήσετε χρόνο με κανένα άτομο που σας προκαλεί αβεβαιότητα…

zodia-zvdia-75

ζωδια λέων
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η περίοδος θα είναι η καλύτερη που θα βιώσετε εδώ και αρκετό καιρό. Αυτό θα το νιώσετε από την αρχή της νέας εβδομάδας, που θα σας επιβεβαιώσει ότι βρίσκεστε σε σωστή πορεία. Αξιοποιήστε τις θετικές συγκυρίες, για να εκτοξευθείτε σε ακόμη ανώτερα ύψη. Γύρω στην Τετάρτη θα είναι καλό να εστιάσετε στα οικονομικά σας θέματα, που χρειάζονται λίγη ανακατάταξη.

Μέχρι και την Παρασκευή θα έχετε βάλει σε τάξη λογαριασμούς και εκκρεμότητες, γι’ αυτό θα μπορείτε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Το Σαββατοκύριακο το ρομάντζο θα σας προκύψει απρόσκλητο, και θα είναι μια καλοδεχούμενη έκπληξη! Κινηθείτε με γνώμονα το ανορθωμένο σας ηθικό και τη διαίσθησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Είναι στην ιδιοσυγκρασία σας να χειρίζεστε καλά την παράνοια που μπορεί να προκύψει γύρω σας! Μάλιστα όσο περισσότερη είναι, τόσο πιο ελαστικοί γίνεστε στην αντιμετώπισή της. Από την αρχή αυτής της εβδομάδας η φαινομενική άνεση και «αδιαφορία» σας θα τραβήξει την προσοχή πολλών, καθώς το έμφυτο χάρισμά σας να ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις κάνει τα πάντα να φαντάζουν εύκολα.

Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, ενώ ειδικά η Πέμπτη θα είναι ιδανική για μια μεγάλη αγορά – στην οποία θα προβείτε με παρέα… Κάποια αβεβαιότητα που θα νιώσετε την Παρασκευή, θα περάσει εύκολα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Θα έχετε βάλει όλους τους στόχους σας σε τάξη και θα έχετε ξεκαθαρίσει τις μελλοντικές σας κινήσεις.