ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/06 B

evdomadiaies-17-2

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/06 B

ζωδια ζυγός
Με πολύ κόσμο γύρω σας θα μπείτε στη νέα εβδομάδα. Όλοι θέλουν τη βοήθειά σας, καθώς θεωρούν ότι έχετε απαντήσεις για τα πάντα. Φυσικά έχετε πολλές – λόγω ιδιοσυγκρασίας – όχι όμως και όλες. Αυτό πρέπει να κάνετε κατανοητό στον περίγυρό σας, όσο κολακευτικό κι αν είναι να σας θέτει στο βάθρο του ηγέτη. Στο μέσο της εβδομάδας αξιοποιήστε όσο είναι δυνατόν τα υπάρχοντα όπλα σας, και φροντίστε να συνεργάζεται το περιβάλλον σας. Η ποιότητα των σχέσεών σας με τους υπόλοιπους θα είναι το κλειδί για την επιτυχία σας σε αυτή τη φάση.

Πριν μπείτε στο Σαββατοκύριακο, να αναμένετε να πάρουν τα ηνία οι ερωτικές σχέσεις σας, αν και το διήμερο της ξεκούρασης εσείς θα σκέφτεστε κάποιες επαγγελματικές επιλογές που θα σας προκύψουν. Ίσως φαντάζει εγωκεντρική αυτή η συμπεριφορά, αλλά είναι η ενδεδειγμένη αυτή την περίοδο!

 

ζωδια σκορπιός
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με κάποια μικρά εμπόδια στον εργασιακό σας χώρο. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να ζητήσετε αύξηση, και μην τρέξετε να χειριστείτε τις εξάρσεις θυμού που εκδηλώνει κάποιος συνάδελφός σας. Παραμείνετε θεατές αυτές τις μέρες.

zodia-taro-45

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά το κλίμα θα είναι λίγο πιο βελτιωμένο, όπου ένα φιλικό άτομο θα αποδειχθεί το στήριγμά σας. Στραφείτε σε αυτό για βοήθεια, προκειμένου να πάρετε μια απόφαση που εκκρεμεί. Μαζί θα ανταλλάξετε πολλές ιδέες για θα καταλήξετε σε πιθανές λύσεις. Το Σαββατοκύριακο θα επιδείξετε τόση υπομονή, που θα εκπλήξετε πολλούς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Με την τύχη στο πλευρό σας θα αρχίσει η νέα εβδομάδα. Αν προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι, να αναμένετε να αποτελέσει σπουδαία εμπειρία για εσάς! Αν πάτε αεροπορικώς κάπου, θα βρεθείτε αναβαθμισμένοι στην πρώτη θέση. Με ό,τι και να καταπιαστείτε, το χεράκι της τύχης θα σας οδηγεί. Να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλη ώθηση στην αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας.

Στο μέσο της εβδομάδας θα σας ταράξει λίγο ένα υψηλά ιστάμενο άτομο με τη δύστροπη διάθεσή του, όμως η κοινωνικότητά σας θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε. Πολλή χαρά και γέλιο σας αναμένει όσο μπαίνετε στο Σαββατοκύριακο, με το σύμπαν να σας συμβουλεύει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και τη φαντασία σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Με κάποιες οικονομικές δυσκολίες θα ανοίξει η νέα εβδομάδα για εσάς. Κανένας στο περιβάλλον σας δεν έχει περιθώριο να σας βοηθήσει τώρα, όμως η οπτική σας για τα πράγματα θα αλλάξει άρδην εξαιτίας ενός τηλεφωνήματος από μακριά. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας θα έχετε καταφέρει να ολοκληρώσετε πολλές από τις εκκρεμότητές σας με επιτυχία.

Θα προσπαθήσετε να εξαργυρώσετε την επιτυχία σας προς το τέλος της εβδομάδας, όμως η ενέργειά σας θα είναι σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, όπως και των υπολοίπων που θα βρεθούν γύρω σας. Πάντως το Σαββατοκύριακο θα βάλετε πολλά θέματα σε τάξη, και θα καταφέρετε να προετοιμαστείτε άρτια για το καλοκαιράκι που καταφθάνει.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια υδροχόος
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με τη φαντασία σας να ξεπερνά τα όρια του απτού, αν και θα είναι πολλές οι ιστορίες που θα προκύψουν μπροστά στα μάτια σας, που δεν θα είναι καθόλου φανταστικές! Αντί να γίνετε επικριτικοί προς κάποια φιλικά σας άτομα, επικεντρωθείτε στους τρόπους που μπορείτε να τους βοηθήσετε. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας, η διάθεση της προσφοράς αλλά και κάποιες δευτερεύουσες εκκρεμότητες θα απασχολήσουν την καθημερινότητά σας.

Η διάθεση για καθαριότητα του σπιτιού σας προς το τέλος της εβδομάδας, θα καταλήξει στη διάθεση να ξεκαθαρίσετε και τα σημαντικά θέματα της ζωής σας. Με την ευκαιρία, υπενθυμίστε σε ένα συγκεκριμένο άτομο ότι σας χρωστά χρήματα… Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλύτερα να μην βάλετε καμία υπογραφή και να μην καταλήξετε σε καμία οριστική απόφαση, παρά την πρακτική προσέγγιση στα πράγματα που θα σας διέπει…

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια ιχθύες
Τα πιο απίθανα πειράματα καταλήγουν στις πιο ανέλπιστες ανακαλύψεις, κάτι που έχει αποδείξει επανειλημμένα η επιστήμη. Όμως η αρχή αυτής της εβδομάδας θα το αποδείξει και σε εσάς, σε κοινωνικό επίπεδο. Η ποιότητα των σχέσεων με όσους βρίσκονται γύρω σας, θα είναι το αντικείμενο του δικού σας κοινωνικού πειράματος αυτές τις μέρες. Η αλήθεια είναι ότι έχετε την ανάγκη να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλουν οι άλλοι από εσάς.

Προς το τέλος της εβδομάδας όλες σας οι ενέργειες θα διέπονται από τη διαίσθησή σας, κάτι που θα σας δώσει εξαιρετική άνεση στις διαπροσωπικές επαφές και θα κάνει ευχάριστο το κάθε περιβάλλον που θα βρεθείτε. Γι’ αυτό θα είναι συνετό το Σαββατοκύριακο να συλλογιστείτε βαθιά όσα ανακαλύψατε και μάθατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις