ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/12 Α

imerisies-28314-zvdia

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 12-18/12 Α

ζωδια κριός
Ο ενθουσιασμός σας έχει πολύ καλή επιρροή σε όλο το περιβάλλον σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Θα είναι λες και τα λουλούδια ανθίζουν στο διάβα σας από όπου κι αν περάσετε! Στο μέσο της εβδομάδας θα συνεχίσετε να έχετε αυτή την αίσια διάθεση και την ώθηση για πρόοδο, όμως η ταχύτητα δεν είναι με το μέρος σας.

Το τέλος της εβδομάδας θα σας βρει μέσα στη γλύκα και τη χαρωπή διάθεση, λες κι ο κόσμος είναι πασπαλισμένος μέλι. Θα αδράξετε τώρα πολλούς καρπούς για την εγκράτεια και την επιμονή σας. Το Σαββατοκύριακο οι ταχύτητες θα πάρουν την ανιούσα, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για εκτοξεύσεις!

 

ζωδια ταύρος
Με μοιρασμένη τη σκέψη σας θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να απασχοληθείτε με βόλτες στις βιτρίνες. Θα έχετε αρκετά ψώνια να κάνετε λόγω των ημερών, άρα θα σας βοηθήσει μια έρευνα αγοράς για να μην πέσετε σε παγίδες. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιεστείτε τώρα να πάρετε αποφάσεις. Από την Τετάρτη και μετά θα το νιώσετε κι εσείς ότι όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα, ενώ δίπλα σας θα είναι και τα άτομα που αγαπάτε.
Η καλή ατμόσφαιρα θα σας ακολουθεί μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Θα εκτιμάτε όλα τα καλά που έχετε και θα αναρωτιέστε μήπως κινδυνεύετε να γίνετε ακόμη και αδηφάγοι με όσα και όσους σας περιστοιχίζουν! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε τις αγορές που έχετε εντοπίσει από τις προηγούμενες μέρες.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Όποια κι αν είναι τα συναισθήματά σας στην αρχή της εβδομάδας, να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι. Βρίσκονται πολλά άτομα στο πλάι σας, που είναι πιο περίπλοκα αλλά και πιο συμπονετικά απ’ όσο νομίζετε. Θα σας κάνει πολύ καλό να μιλήσετε μαζί τους και να ανακαλύψετε νέους τρόπους να εκφράσετε τον εαυτό σας. Το μέσο της εβδομάδας είναι ιδανικό για τις επικοινωνίες σας, αλλά και για λίγη ενδοσκόπηση. Η εσωτερική σας δύναμη θα σας βοηθήσει να χειριστείτε όσα πρέπει.
Προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να προκύψει μια ρήξη με ένα άτομο του στενού κύκλου σας. Μην ανησυχήσετε όμως, γιατί η καλοσύνη που θα διέπει αυτό το Σαββατοκύριακο θα καταστείλει κάθε διχόνοια. Να είστε προετοιμασμένοι και για λίγο ρομάντζο, που πλανάται ήδη στην ατμόσφαιρα…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Με ένα κλίμα αναπόλησης θα αρχίσει η νέα εβδομάδα. Θα αρκεί η παραμικρή νύξη από ένα χρώμα, μια μυρωδιά, μια λέξη, για να σας γυρίσει σε μια εμπειρία του παρελθόντος με όσα συναισθήματα τη συνοδεύουν. Όμως από την Τετάρτη και μετά θα επανέλθετε στο παρόν και θα εντείνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες με φιλικά άτομα, τόσο στο σπίτι σας όσο και εκτός.
Την Παρασκευή θα σας κατακλύσουν τολμηρές ιδέες και μια ανάγκη για να γεννήσετε περισσότερες και ακόμη πιο τρελές! Το Σάββατο θα θέλετε να το αφιερώσετε σε ατελείωτες βόλτες στα καταστήματα, σαν να έχετε ξεκινήσει για μια περιπέτεια. Απολαύστε και χαρείτε αυτή την ξεγνοιασιά, γιατί την Κυριακή θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε υποχρεώσεις που εκκρεμούν.

ζωδια λέων
Με διάθεση για νέες γνωριμίες θα αρχίσει η νέα εβδομάδα. Θα βρεθείτε να κάνετε πολλές χειραψίες, μία εκ των οποίων θα σας κάνει εν ριπή οφθαλμού να αλλάξετε την οπτική σας σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Από την Τετάρτη και μετά η σκέψη σας θα είναι μόνο η δουλειά και δεν θα σηκώσετε καθόλου το κεφάλι από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.
Το τέλος της εβδομάδας θα έχει πολλή και ανάμικτη δραστηριότητα: γνωριμίες, νομικά θέματα, προϊστάμενοι, ο εγωισμός σας, όλα μαζί θα θέλουν το επίκεντρο της προσοχής σας. Φτάνοντας το Σαββατοκύριακο ωστόσο, όλα αυτά χάνονται από το οπτικό σας πεδίο. Υπάρχουν μόνοι οι φίλοι σας, τα όνειρά σας και οι ελπίδες για το μέλλον.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια παρθένος
Η ευδιαθεσία σας μπορεί πολύ εύκολα να γίνει μαχητικότητα στην αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς οι αντοχές σας θα έχουν μικρή διάρκεια. Εστιάστε την προσοχή σας σε μακροπρόθεσμους στόχους, όπως οι σχέσεις σας με τα άτομα που σας περιβάλλουν, αντί να εμμείνετε σε προβλήματα της στιγμής. Από την Τετάρτη και μετά ωστόσο θα νιώσετε πιο συμβατοί με το περιβάλλον σας.
Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα έχετε διεκπεραιώσει πολλά από τα καθήκοντά σας, αν και κάθε πόρτα που θα ανοίγετε θα οδηγεί σε μια άλλη και θα είστε συνεχώς απασχολημένοι. Το Σαββατοκύριακό σας θα διέπεται από χαρά και δυνατότητες, όμως εξαρτάται από τη δική σας διάθεση αν θέλετε να το διαθέσετε σε υποχρεώσεις ή στον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις