ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 13-19/02 B

ζωδια-αστρολογια-1

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 13-19/02 B

ζωδια ζυγός
Θα ανοίξετε τη νέα εβδομάδα με φορτισμένα πλήρως δύο σπουδαία ταλέντα σας, της προσαρμοστικότητας και της εκτίμησης των μικρών πραγμάτων στη ζωή. Ακόμη κι αν δεν κυλήσουν όλα όπως θέλετε, να ξέρετε ότι έχουν ήδη μπει οι σπόροι για σπουδαία πράγματα που θα σας αποδώσουν εξαιρετικές ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και κάντε λίγη υπομονή ακόμα!

Όλη η εβδομάδα θα κατακλυστεί από φίλους που σας αποζητούν να τους καθοδηγήσετε, να τους ακούσετε, να διασκεδάσετε μαζί τους. Ακολουθήστε τη ροή της παρέας, γιατί έχετε ανάγκη από ψυχαγωγία και γέλιο αυτή την περίοδο. Ειδικά την Κυριακή, ένα άτομο θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά ανεξέλεγκτα!

 

ζωδια σκορπιός
Μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με ορμή και με τις δεξαμενές σας γεμάτες ενέργεια. Δεν σας σταματά τίποτα τώρα! Θα κυλούν όλα τόσο ομαλά και εύκολα, που θα ξεχάσετε τι σημαίνει αγώνας για την καθημερινότητα. Ωστόσο στο μέσο της εβδομάδας θα το ξαναθυμηθείτε, εξαιτίας μιας έντονης διαφωνίας σας με ένα υψηλά ιστάμενο άτομο που έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς.
Οι εντάσεις και η πίεση θα περάσουν γρήγορα και θα φτάσετε στο Σαββατοκύριακο με πολλή χαρά. Τώρα θα δείτε ένα άτομο που έχετε πολύ καιρό να συναντήσετε, ενώ θα κάνετε και μια ευγενική χειρονομία για κάποιον. Την Κυριακή θα πρέπει να ξεκουραστείτε, με προτίμηση κοντά στη φύση αν το επιτρέπει ο καιρός.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια τοξότης
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας δεν θα καταφέρνετε να βάλετε μπροστά τις μηχανές σας. Καύσιμα θα έχετε, το κλειδί θα το έχετε, θα κάνετε τα πάντα σωστά, ωστόσο δεν θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μην αγχωθείτε, γιατί στο μέσο της εβδομάδας όλα θα αντιστραφούν και θα ολοκληρώσετε ακόμη και τους πιο επίπονους στόχους σας.
Προς το Σαββατοκύριακο φροντίστε να έχετε ανοικτά τα κανάλια επικοινωνίας και να είστε διαθέσιμοι για όποιον ζητήσει τη βοήθειά σας. Την Κυριακή όμως κλείστε τηλέφωνα και υπολογιστές και κάντε ένα διάλειμμα από όλους και όλα.

ζωδια αιγόκερως
Όσο πιο δημιουργικοί είστε μέχρι και το μέσο αυτής της εβδομάδας, τόσο καλύτερο θα είναι για εσάς. Επιστρατεύστε τη δημιουργικότητά σας, στήστε όμορφα σκηνικά στο σπίτι σας, δημιουργήστε ατμόσφαιρα. Από την Τετάρτη και μετά, ξεχάστε τη διακόσμηση και ασχοληθείτε με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Έχετε από παντού αιτήματα για βοήθεια, και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε!
Προς το Σαββατοκύριακο θα έχετε πάλι την ευκαιρία να πιάσετε τα πινέλα σας, κι αυτό θα σας ενθουσιάσει. Την Κυριακή ωστόσο, το πνεύμα σας θα αποζητήσει μια πιο πνευματική και διαλεκτική στροφή.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Η νέα εβδομάδα σας βρίσκει με τις πιστωτικές σας κάρτες γεμάτες και το πορτοφόλι σας να κουδουνίζει από λίγα κέρματα. Δεν χρειάζεται να πάθετε κρίση, θα περάσετε λίγο στριμωγμένα μέχρι την επόμενη είσπραξή σας. Τις επόμενες μέρες θα εγκλιματιστείτε πλήρως σε αυτό το κλίμα περιορισμού.
Μέχρι και την Παρασκευή θα έχετε πολλές ιδέες και θα λειτουργείτε αλτρουιστικά. Το Σαββατοκύριακο θα κάνετε σπουδαία βήματα κατανόησης στο οικογενειακό σας περιβάλλον, και η Κυριακή σας θα κατακλυστεί από πολλή αγάπη.

ζωδια ιχθύες
Είστε πολύ ευτυχείς όταν προσφέρεστε στους άλλους, όταν παρέχετε τον ώμο σας για να κλάψουν οι φίλοι σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τους θέλετε λυπημένους… Ωστόσο όταν εκείνοι περνούν άσχημα, έχετε την ευκαιρία να φαίνεστε εσείς καλύτεροι.
Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα απασχολήστε με γρίφους που θα σκαρώνετε μόνοι σας, χωρίς λόγο. Την Παρασκευή θα τα θέλετε όλα απαλά και αφράτα, το Σάββατο θα γράφετε ραβασάκια και την Κυριακή θα την περάσετε μπροστά στην τηλεόραση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera