ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 14-22/08 B

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 14-22/08 B

ζωδια ζυγός
Το χρήμα είναι η κινητήριος δύναμη των πάντων, κάτι που εσείς γνωρίζετε πολύ καλά. Όχι από την πλευρά της απληστίας ή της φιλοχρηματίας, αλλά από την αξία του χρήματος που απορρέει από τη δουλειά σας. Με αυτές τις σκέψεις θα πορευτείτε όλη αυτή την εβδομάδα, γιατί έχετε πολλά πράγματα που θέλετε να κάνετε και χρειάζεται να θέσετε την ορθότερη δυνατή διαχείριση. Ίσως μάλιστα να συζητήσετε κάποιες ιδέες σας με ένα φιλικό σας άτομο.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ενδέχεται να σας ρίξει τη διάθεση ένα θέμα από το παρελθόν σας. Ωστόσο την Κυριακή το ρομάντζο θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα σας επαναφέρει στο όμορφο παρόν σας.

 

ζωδια σκορπιός
Αναγέννηση και ανανέωση! Αυτά θα είναι τα συναισθήματα – κλειδιά που θα σας βάλουν στη νέα εβδομάδα, καθώς είστε έτοιμοι να αντικαταστήσετε καθετί παλιό με καινούργια πράγματα και θέματα. Όλη την εβδομάδα θα νιώθετε πολύ πιο κοντά στα φιλικά σας άτομα, όπως και εκείνα με εσάς. Μάλιστα γύρω στην Πέμπτη ενδέχεται να εντυπωσιαστείτε και οι ίδιοι με αυτά που θα απασχοληθείτε, γιατί δεν θα τα σκεφτόσασταν καν στο παρελθόν.

zodia-taro-45

Το Σαββατοκύριακο θα αρχίσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις από πλευράς διάθεσης – τόσο της δικής σας όσο και των υπολοίπων της παρέας σας – και θα περάσετε μοναδικές στιγμές. Ωστόσο την Κυριακή θα προκύψουν κάποια προβλήματα στο σπίτι ή το ευρύτερο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να διατηρήσετε ανοικτό πνεύμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια τοξότης
Λίγο πεσμένη θα είναι η διάθεσή σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Όσο μπορείτε να το διαχειριστείτε, θα είναι καλό να μην είστε τόσο απαισιόδοξοι όταν βρίσκεστε με κόσμο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να πιέσετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Με την πάροδο των ημερών θα συνέλθετε και θα ξαναβρείτε το κέφι και τη χαρά σας.

Ως την Παρασκευή θα κυλήσουν όλα πρόσχαρα. Θα αρχίσετε να κάνετε κάποιες σκέψεις για οικονομική σύνεση στα σχέδιά σας, κάτι ιδιαίτερα αναγκαίο αυτή την εποχή. Μάλιστα θα αποφύγετε το Σάββατο να κάνετε τη βόλτα στα μαγαζιά που σχεδιάζατε. Την Κυριακή θα πρυτανεύσει η επικοινωνία και η δημιουργικότητα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Μια σημαντική απόφαση πρέπει να πάρετε στην αρχή της νέας εβδομάδας. Ευτυχώς για εσάς, έχετε γύρω σας πολλούς φίλους που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν. Στηριχτείτε πάνω τους παραπάνω από όσο συνηθίζετε, και θα δείτε ότι κατέχουν το αντικείμενο που σας απασχολεί καλύτερα απ’ όσο νομίζατε.

Πολλά μπορεί να σας φαντάζουν ανέφικτα στα μέσα της εβδομάδας. Είναι όμως εφικτά, ενόσω επιμείνετε και δεν σας καταβάλει το συναίσθημα. Το συνετό για εσάς, θα είναι να διαχωρίσετε γενικότερα τα αισθήματά σας από τις υποχρεώσεις σας. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι εξαιρετικό, με έμφαση στην Κυριακή που θα την περάσετε με ενθουσιασμό για όσα σκέφτεστε για το μέλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια υδροχόος
Με σκέψεις για την καριέρα σας θα ανοίξετε τη νέα εβδομάδα – και πολύ καλά θα κάνετε! Όσα επεξεργάζεται το μυαλό σας είναι θετικές και υγιείς προοπτικές, καθώς είναι στην ιδιοσυγκρασία σας η φιλοδοξία και ο ορισμός στόχων. Όσο κι αν αυτό σας αγχώνει λίγο κάποιες φορές, μακροπρόθεσμα σας φέρνει θετικά αποτελέσματα.

Στραφείτε περισσότερο στην κοινωνική σας ζωή τις μέρες που θα ακολουθήσουν, γιατί έτσι θα καταφέρετε να αποβάλετε αρκετό από το άγχος σας. Μην παραμελήσετε όμως τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχει μια ξεχωριστή χροιά για εσάς, γιατί θα έχετε πάρα πολύ καιρό να νιώσετε τόσο ιδιαίτεροι και τόσο ελκυστικοί!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ιχθύες
Κολυμπάτε σε λίγο θολά νερά στην αρχή της νέας εβδομάδας. Μάλιστα κάποια από τα ψαράκια που σας περιτριγυρίζουν, αρχίζουν να μεγαλώνουν επικίνδυνα και να μοιάζουν με καρχαρίες… Είναι άραγε καρχαρίες; Θέλουν το καλό σας; Χωρίς να φτάσετε σε σημεία παράνοιας, θα είναι ιδιαίτερα συνετό από μέρους σας να είστε επιφυλακτικοί σε όσους σας προσεγγίζουν.

Τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα είστε συνεχώς με φίλους. Διασκεδάστε χωρίς ενδοιασμούς, κανείς δεν θα καταφέρει να σας εξαπατήσει. Το Σαββατοκύριακο να αναμένετε και κάποια πνευματικά ερεθίσματα, που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα!