ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 15 – 21/05 A

erwtikes-provlepseis-pempti-1-5

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 15 – 21/05 A

ζωδια κριός
Με κάποιες δυσχέρειες θα μπει η νέα εβδομάδα για εσάς, γι’ αυτό πολλά θα είναι αυτά που θα σας φαντάζουν ανάποδα. Όσο και να θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, δεν θα ξέρετε από πού να αρχίσετε. Ωστόσο αντί να ταραχτείτε, εστιάστε στους άλλους και ακολουθήστε τους. Μέχρι το μέσο της εβδομάδας όλα θα αρχίσουν να γυρίζουν στη θέση τους κι εσείς θα αποκτήσετε καλύτερη επαφή με το περιβάλλον.

Από την Πέμπτη και μετά θα συναντάτε παντού νέες προοπτικές – ειδικά στον επαγγελματικό τομέα – και κάποια «λοφάκια» που θα προκύψουν στην πορεία σας, τελικά θα σας ξεκουράσουν. Το Σαββατοκύριακο θα δείτε τη φήμη σας να παίρνει την ανιούσα και όλα θα πάρουν αισιόδοξη χροιά.

 

ζωδια ταύρος
Με σκέψεις για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής θα ξεκινήσετε τη νέα εβδομάδα. Σας απασχολεί η ποιότητα των σχέσεων που έχετε, ποιον έχετε δίπλα σας και αν θα είναι σύντροφος ζωής. Μέχρι το μέσο της εβδομάδας, θα συζητήσετε τις απόψεις που έχετε καταλήξει και με φιλικά σας άτομα.
Από την Πέμπτη και μετά θα παρατηρείτε το βηματισμό σας, κι αν συνάδει με τις υποχρεώσεις σας και το περιβάλλον. Η λαχτάρα σας για ουσιαστικές διαπροσωπικές επαφές θα επισκιάσει το μέλλον το Σαββατοκύριακο, καθώς το παρόν θα σας αρκεί και θα βγάζει πλέον νόημα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Αφήστε το άγνωστο να σας εκπλήξει στην αρχή της νέας εβδομάδας. Καταλαβαίνετε πολλά για τον εαυτό σας αν τον θέσετε σε νέες συνθήκες, ώστε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Σκέφτεστε φιλοσοφικά και οι μέρες που έπονται είναι ευχάριστες, αν και διέπονται από έντονο συναίσθημα.

Γύρω στην Παρασκευή θα είναι συνετό να μην πάρετε τίποτα προσωπικά και να μην μιλήσετε χωρίς να το σκέφτεστε διπλά! Το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσει η γοητεία – που θα εκπέμπετε αλλά και θα λαμβάνετε. Την Κυριακή θα είστε βέβαιοι ότι τα πόδια σας έχουν πατήσει γερά στη γη και η προσοχή σας είναι εστιασμένη εκεί που πρέπει.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Η ελαστικότητα θα είναι το κλειδί για να μπείτε στη νέα εβδομάδα, που η αναποφασιστικότητα θα βρίσκεται στο επίκεντρό της. Οι σχέσεις όλων των ειδών θα μονοπωλήσουν αποφασιστικά τη σκέψη σας και τις μέρες που έπονται. Ακόμη κι αν ακούγεται ανιαρό να περάσετε χρόνο στο σπίτι με λιγοστή παρέα, είναι το συνετό από πλευράς σας για αυτή τη φάση.

Μπαίνοντας στο Σαββατοκύριακο θα αναπτερωθεί λίγο η κοινωνική σας διάθεση, αν και δεν αποκλείεται να παρεξηγούνται συχνά τα λεγόμενά σας… Την Κυριακή θα σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα.

ζωδια λέων
Όσο πιο δημιουργικοί είστε στην αρχή αυτής της εβδομάδας, τόσο καλύτερο θα είναι για εσάς. Θα χρειάζεστε μεγεθυντικό φακό για να βλέπετε τα πράγματα πιο προσεκτικά, ωστόσο αν επιστρατεύσετε τη δημιουργικότητά σας θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε. Από την Τετάρτη και μετά ασχοληθείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας.
Προς την Παρασκευή θα έχετε πολλά κοινωνικά αιτήματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον – και δεν θα ξέρετε από πού να αρχίσετε! Το Σαββατοκύριακο θα έχετε πάλι την αίσθηση ότι το πνεύμα σας αποζητά μια πιο εσωτερική στροφή.

zwdia shmera

ζωδια παρθένος
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας δεν θα καταφέρνετε να βάλετε μπροστά τις μηχανές σας. Καύσιμα θα έχετε, το κλειδί θα το έχετε, θα κάνετε τα πάντα σωστά, ωστόσο δεν θα έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Μην αγχωθείτε, γιατί στο μέσο της εβδομάδας όλα θα αντιστραφούν και θα ολοκληρώσετε ακόμη και τους πιο επίπονους στόχους σας.

Προς το Σαββατοκύριακο φροντίστε να έχετε ανοικτά τα κανάλια επικοινωνίας και να είστε διαθέσιμοι για όποιον ζητήσει τη βοήθειά σας. Την Κυριακή όμως κλείστε τηλέφωνα και υπολογιστές και κάντε ένα διάλειμμα από όλους και όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love