ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 16-22/01 A

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 16-22/01 A

ζωδια κριός
Η ένταση που νιώθετε με την έναρξη της νέας εβδομάδας, οφείλεται σε κάποια εκκρεμότητα που υπάρχει με ένα άτομο που νοιάζεται για εσάς. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να μιλήσετε ειλικρινά για να διευκρινίσετε αυτά που πρέπει. Συνεχίστε τις βαθιές ανάγκες και τις μέρες που έπονται, καθώς κάποιο μέλος του στενού σας κύκλου θα σας ζητήσει το λόγο για κάποια θέματα.

Από την Πέμπτη και μετά θα σας διέπουν ενέργεια, δύναμη και ανταγωνιστική διάθεση, που θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στην πολλή δουλειά που θα έχετε στα χέρια σας. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι υπέροχο, με την Κυριακή να εστιάζετε όλη την προσοχή σας σε ένα άτομο και μόνο.

 

ζωδια ταύρος
Διχασμένοι θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, γιατί δεν θα μπορείτε να καταλήξετε με την πορεία που θα θέλετε να ακολουθήσετε: θέλετε να αυξήσετε ταχύτητα, θέλετε να πάτε και αργά για να απολαύσετε τη διαδρομή! Θέλετε να κάνετε συγκεκριμένες αγορές, θέλετε να δείτε και τι άλλο διαθέτει η αγορά!
Αυτή η αναποφασιστικότητα θα εκλείψει στο μέσο της εβδομάδας, που θα επικρατήσει ο μαγνητισμός και τα θετικά σας χαρίσματα. Μέχρι να φτάσει το Σαββατοκύριακο θα ταλαντεύεστε από τα ψηλά στα χαμηλά, όταν όμως φτάσει η Κυριακή η ισορροπία θα επέλθει από μόνη της. Λίγη υπομονή.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Αυτό που σας χρειάζεται στην αρχή αυτής της εβδομάδας, είναι να καταγράψετε όσα πρέπει να χειριστείτε. Πρέπει να στήσετε ένα οργανόγραμμα και να το συνοδεύσετε με έναν προϋπολογισμό – όσο κι αν σας κουράζουν αυτά… – και θα δείτε ότι θα απαλλαγείτε μαγικά από κάθε ένταση. Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα έχετε βρει τη διάθεσή σας για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση.

Την Παρασκευή θα σας κυριεύσει λίγη ανία και ίσως να δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε, να επικοινωνήσετε με τους άλλους, ακόμη και να αποφασίσετε τι θα φάτε! Με την άφιξη του Σαββατοκύριακου όμως όλα θα βρουν την ισορροπία τους και ειδικά την Κυριακή όλα θα κυλήσουν αβίαστα και αίσια.

ζωδια καρκίνος
Νιώθετε σαν να είστε δύο άνθρωποι στην αρχή της εβδομάδας! Ο ένας θα είναι πλήρως φορτισμένος και έτοιμος να χειριστεί τα προβλήματα όλων των άλλων, ο άλλος θα θέλει να εστιάσει στον εσωτερικό σας κόσμο και τους στόχους σας. Η ισορροπία είναι απαραίτητη αυτές τις μέρες, κάτι που θα θεωρήσετε ότι καταφέρνετε στο μέσο της εβδομάδας με μια σημαντική αγορά.
Προς το τέλος της εβδομάδας θα απελευθερωθείτε πια από τη χροιά υπερβολής των προηγούμενων ημερών. Για το Σαββατοκύριακο αρκεί να βρεθείτε με τα φιλικά σας άτομα, να μιλήσετε, να εστιάσετε στα μικρά πράγματα και να αναδείξετε τον πανέμορφο εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια λέων
Παρά την έντονη ευαισθησία που θα σας διέπει στην αρχή της εβδομάδας, θα είστε παράλληλα εξαιρετικά παραγωγικοί. Ούτε οι καλοί σας φίλοι δεν θα είναι σε θέση να καταλάβουν τι συμβαίνει κάτω από την απόλυτη αποδοτικότητά σας. Αν θέλετε όμως να μιλήσετε μαζί τους, η ιδανική στιγμή είναι γύρω στην Πέμπτη που το κλίμα θα είναι αρκετά θερμό και ουσιώδες.

Οι μέρες θα συνεχίσουν να κυλούν με επίκεντρο τη φιλία, ενώ η καρδιά σας θα βρει την ισορροπία της. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να χειριστείτε κάποια οικονομικά θέματα, που δεν αποκλείεται να σας φέρουν στα άκρα. Για να ηρεμήσετε, εστιάστε στην κοινωνική σας ζωή την Κυριακή.

zwdia-fotia

ζωδια παρθένος
Έχετε στις ατζέντες σας όλα τα στοιχεία του κοινωνικού σας κύκλου, έχετε και τα φόντα να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Τα άστρα σας συστήνουν να οργανώσετε μια συνάθροιση που θα συνδυάζει φίλους και συγγενείς. Επειδή η εβδομάδα σας θα είναι έντονη, κάτι τέτοιο θα αφαιρέσει αρκετό βάρος από τους ώμους σας και θα καθαρίσει το μυαλό σας.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα δέχεστε πολλές ευχαριστίες για όσα έχετε κάνει για άλλους. Η γνωριμία πολλών διαφορετικών ατόμων μεταξύ τους, απόδωσε καρπούς. Μπορεί να μην είναι εύκολο να είστε στο κοινωνικό επίκεντρο, όμως εσάς σας δίνει πολλή χαρά αλλά και ικανοποίηση!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia