ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 16-22/01 B

sex-orgasmoi

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 16-22/01 B

ζωδια ζυγός
Η ιδιοσυγκρασία σας χαρακτηρίζεται από δραστηριότητα και είστε άτομα του κινήτρου. Γι’ αυτό όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όσο γρήγορα θα θέλατε, συχνά αγχώνεστε. Όσο κατανοητό κι αν είναι αυτό, να ξέρετε ότι είναι απόλυτα αχρείαστο – ειδικά αυτή την εβδομάδα. Πρέπει να αφήσετε στον εαυτό σας και στους άλλους κάποια περιθώρια καθώς είναι πολλά τα καλά που σας προσεγγίζουν. Αφήστε τη σοφία του σύμπαντος να σας τα προσφέρει στην ώρα τους.

Προς το τέλος της εβδομάδας οι φίλοι θα κατακλύζουν κάθε χώρο που θα βρίσκεστε κι εσείς. Θα είστε αεικίνητοι κι αυτό είναι ένα εξαιρετικό χάρισμά σας, όμως πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η Κυριακή διαφαίνεται πολλά υποσχόμενη!

 

ζωδια σκορπιός
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με το ένστικτό σας σε τόση έξαρση που θα μοιάζει με πυξίδα! Θα ξέρετε ακριβώς ποια είναι η κατεύθυνσή σας, ακόμη κι αν δεν μπορείτε να την εκφράσετε ξεκάθαρα σε κανέναν. Η εσωτερικότητά σας θα αρχίσει να υποχωρεί γύρω στο μέσο της εβδομάδας, που οι σχέσεις και η συμπεριφορά σας θα διέπονται από επιπολαιότητα και εκνευρισμό.

zodia-taro-45

Ένταση θα επικρατήσει και στα επαγγελματικά σας προς το τέλος της εβδομάδας, με μόνη διέξοδο για εσάς να βάλετε το κεφάλι κάτω και να δουλέψετε. Το Σαββατοκύριακο σας αναμένουν υπέροχα πράγματα, που θα βάλουν ένα απίστευτο χαμόγελο στο πρόσωπο ενός ιδιαίτερου ατόμου. Διατηρήστε την αισιόδοξη διάθεση και την Κυριακή, που θα έχει λίγη δυσκολία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια τοξότης
Η εβδομάδα σας θα ανοίξει με μια σύγκρουση. Δεν φταίει κάποιος γι’ αυτό, είναι η απόρροια των αταίριαστων ενεργειών σας με ένα συγκεκριμένο άτομο, κάτι που σας κάνει ασύμβατους μαζί. Η σταθερή προσωπικότητά σας και η διατήρηση των αξιών σας, δεν αποκλείεται να σας ωθήσει να υποχωρήσετε εσείς.
Στο μέσο της εβδομάδας η τύχη θα σας χαμογελάσει και προβλέπονται ταξίδια και πολλή χαρά. Η Παρασκευή ίσως να σας δυσκολέψει πάλι λίγο, όμως εσείς βάλτε ένα χαμόγελο στα χείλη και προχωρήστε προς το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή θα χαμογελάτε και θα το εννοείτε!

ζωδια αιγόκερως
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με τη διάθεση να βρισκόσασταν κάπου αλλού! Επειδή όμως δεν μπορεί να γίνει κάτι γι’ αυτό, προσπαθήστε να χορέψετε με τη μουσική που παίζει… Η κατάσταση δεν θα είναι τόσο φρικτή όσο φανταζόσασταν, καθώς θα τη διασκεδάσετε στην πορεία – υπό την έννοια ότι θα αποτελεί πρόκληση.
Ό,τι κι αν σας προκύψει τις επόμενες μέρες, να ξέρετε ότι μπορείτε να το χειριστείτε με άνεση. Για το Σαββατοκύριακο τα άστρα σας συμβουλεύουν να κάνετε την επαφή που θέλετε, με ένα άτομο που σας λείπει πάρα πολύ.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας, σβήστε πράγματα από τη λίστα σας γιατί τα ολοκληρώσατε και προχωρήστε παρακάτω! Με αυτό το ρυθμό πρέπει να ανοίξετε τη νέα εβδομάδα. Αν και ξέρετε ότι η ανάγκη σας για δραστηριότητα εδράζει μέσα σας επειδή έχετε κάποια αναπάντητα συναισθηματικά ερωτήματα, τα προσπερνάτε ενόσω λειτουργείτε αποδοτικά. Θα έχετε άπλετο χρόνο στη διάθεσή σας να σκεφτείτε τα αισθήματά σας στο μέσο της εβδομάδας.

Γύρω στην Παρασκευή θα κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη, κατά πάσα πιθανότητα προσωπικού επιπέδου. Φτάνοντας στο Σαββατοκύριακο θα νιώθετε πολύ προσγειωμένοι – κάτι που έχετε καιρό να νιώσετε. Την Κυριακή θα κάνετε κάποιες υπέροχες συζητήσεις με ένα καινούργιο άτομο που θα μπει στη ζωή σας.

ζωδια ιχθύες
Ανοίξτε τη νέα εβδομάδα με μια συνάντηση με τους φίλους σας! Μαζέψτε τους όλους μαζί στο σπίτι σας, μαγειρέψτε ή παραγγείλετε φαγητό, δείτε ταινίες ή βγάλτε τα επιτραπέζια από το ντουλάπι. Ακόμη και με συζήτηση να περάσετε τις ώρες σας, πάλι θα το διασκεδάσετε όλοι αφάνταστα.
Στο μέσο της εβδομάδας θα επικρατεί παντού η διάθεση για συμβουλές και κατευθύνσεις από τους πάντες προς τους πάντες. Αν μπορέσετε να αποφύγετε να εμπλακείτε σε αυτό το κλίμα, θα είναι σαφώς καλύτερα για εσάς. Επειδή οι σχέσεις θα είναι στο επίκεντρο, αποφύγετε να γίνεστε εσείς επικριτικοί. Να είστε όπως θέλετε οι άλλοι να είναι απέναντί σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768