ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 17 – 23/04 A

imerisies-provlepseis-deytera-9-6-zodia

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 17 – 23/04 A

ζωδια κριός
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα κινήστε αργά και προσεκτικά με μια διάθεση παρατήρησης και διαλογισμού. Τώρα δεν έχει σημασία η ταχύτητα αλλά ο τρόπος. Έτσι κι αλλιώς θα ανεβάσετε παλμούς όσο θα προχωρά η εβδομάδα και μέχρι την Πέμπτη θα έχετε βρει τον συνήθη ρυθμό σας.

Θα νιώθετε σαν να είστε στο πρώτο βαγόνι στο τρενάκι του λούνα παρκ, και βλέπετε τα πάντα από ψηλά και με την ταχύτητα να αυξάνεται. Το Σαββατοκύριακο όλα θα γίνουν πολύ πιο χαρωπά και θα δοθούν αφορμές για να βρεθείτε πιο κοντά στους φίλους σας και να σκεφτείτε θέματα καριέρας.

 

ζωδια ταύρος
Θα βγείτε από το σπίτι σας αυτή τη Δευτέρα και θα σας διέπει ενέργεια, δημιουργικότητα, ετοιμότητα για φλερτ. Ίσως να αναρωτηθείτε πότε η ζωή σας έγινε σαπουνόπερα κι εσείς πρωταγωνιστές με έναν αέρα πολυτέλειας! Προς το μέσο της εβδομάδας τα πάθη και οι ραδιουργίες θα καταλαγιάσουν λίγο, ενώ θα ανορθωθεί η φιλοσοφική σας διάθεση για κάποια θέματα που ξέρετε ότι έπονται.

zodia-taro-45

Γύρω στην Πέμπτη θα καταφέρετε να πάρετε μια ανάσα και να μιλήσετε με άτομα του φιλικού σας κύκλου, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να μην είστε προκλητικοί αυτή την περίοδο. Το Σαββατοκύριακο ίσως να αποφασίσετε να κάνετε μια σύντομη απόδραση που θα ωφελήσει την ψυχολογία σας και τη διαύγεια της σκέψης σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Λίγο ανώμαλη θα είναι η πορεία σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, σαν ανθρακωρύχοι που κατεβαίνετε με προσοχή στις στοές μέχρι να βρείτε τα πατήματά σας. Εμείνετε όμως στους στόχους σας, γιατί οποιαδήποτε υπαναχώρηση τώρα θα είναι αρνητική για τις εξελίξεις. Διατηρήστε την προσήλωσή σας ακόμη κι αν προκύψουν απρόοπτα, γιατί θα είναι μόνο αντιπερισπασμοί χωρίς σημασία.

Στο μέσο της εβδομάδας θα μαζευτεί κόσμος γύρω σας και θα είναι όλοι θετικοί άνθρωποι ως προς τη διάθεσή σας, που τους γνωρίζετε και τους αγαπάτε. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει εσείς να πιέσετε με διακριτικότητα κάποια φιλικά σας άτομα, να μιλήσουν για κάποια πράγματα που τους προβληματίζουν.

ζωδια καρκίνος
Η αρχή αυτής της εβδομάδας θα είναι η κατάλληλη για να μοιραστείτε όλες τις εκκεντρικές ιδέες που έχετε σωρρεύσει στο μυαλό σας τον τελευταίο καιρό. Συναντηθείτε με άτομα του φιλικού σας κύκλου και συζητήστε μαζί τους τις προκλήσεις που έχετε μπροστά σας. Αυτές τις μέρες να δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες.
Από το μέσο της εβδομάδας και μετά προτιμήστε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και μόνο, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Με αυτή τη διάθεση θα περάσετε και το Σαββατοκύριακο, που δεν πρέπει να πιεστείτε να μετάσχετε σε δραστηριότητες που δεν σας εμπνέουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια λέων
Η εβδομάδα θα αρχίσει με μια διάθεση κόντρας από μέρους σας και θα σας φταίνε όλα χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Θα έχετε την αίσθηση ότι κάτι περίεργο υπάρχει, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον.
Οι φίλοι σας θα καταφέρουν να σας ανεβάσουν λίγο το ηθικό τις επόμενες μέρες. Θα σας κάνει καλό να χαλαρώσετε και να τους ακούσετε, γιατί θα είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε την πραγματική αγάπη που τρέφετε για όλους αυτούς – και είναι αμοιβαία. Το Σαββατοκύριακο ο προβολέας θα πέσει σε κάποιες ρομαντικές συγκυρίες…

ζωδια παρθένος
Θα είναι αρκετό να σκεφτείτε έναν ανεκπλήρωτο πόθο στην αρχή αυτής της εβδομάδας, για να βρείτε την ώθηση να συνειδητοποιήσετε πού θα θέλατε πραγματικά να βρεθείτε. Κανέναν δεν έβλαψε λίγη αναζήτηση ψυχής.
Γύρω στην Πέμπτη θα σας απασχολήσουν κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Επιδείξτε προσοχή στις επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε αλλά και στις λεπτομέρειες. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι γεμάτο σχέδια και ανθρώπους. Η συμβουλή είναι να παραμείνετε ανοικτόμυαλοι και ελαστικοί αυτό το διήμερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia