ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 17 – 23/04 B

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 17 – 23/04 B

ζωδια ζυγός
Θα είναι καλό στην αρχή αυτής της εβδομάδας να αποκτήσετε περισσότερη επαφή με τα οικονομικά σας δεδομένα και να γίνετε πιο προσεκτικοί στις δαπάνες σας. Κυρίως δεν πρέπει να επιβαρυνθείτε περαιτέρω, μέχρι να ανακαλύψετε πού βρίσκεται μια πιθανή διαρροή των πόρων σας.

Από την Πέμπτη και μετά η διάθεσή σας αλλάζει, καθώς θα έχει αναπτερωθεί το ηθικό σας – ειδικά αν κάνετε μια παύση από όλα για να εκτιμήσετε όσα μπορεί να θεωρούσατε δεδομένα. Η συμβουλή για αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι να δραστηριοποιηθείτε και να αποφύγετε άτομο που θα προσπαθήσουν να σας επιβληθούν.

 

ζωδια σκορπιός
Εσείς και το έτερό σας ήμισυ βρίσκεστε στα δύο άκρα μιας τραμπάλας. Όση δύναμη κι αν μπορεί να ασκήσει η άλλη πλευρά, εσείς έχετε το ταλέντο της ισορροπίας και της αξιοποίησης της στιγμής. Επειδή αυτή η αντίθεση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προσπαθήστε μέσα σε αυτή την εβδομάδα να βρείτε τον τρόπο να απολαύσετε και οι δύο τα καλύτερα από αυτή τη σχέση. Το ίδιο ισχύει και για κάποιες δόλιες φιλίες σας.

zodia-taro-45

Στο μέσο της εβδομάδας θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή στα θέματα που θα αφορούν χρήματα. Μην δεχθείτε να σας εμπιστευθεί κανείς κάποιο ποσό. Η Παρασκευή ενδείκνυται για να αποκτήσετε όσα αποζητάτε και να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Το Σαββατοκύριακο θα είναι συνετό από μέρους σας να φερθείτε με διακριτικότητα και να μην σας παρασύρει ο εγωκεντρισμός σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια τοξότης
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα κληθείτε να μιλήσετε ανοικτά για πολλά θέματα, χωρίς να έχει σημασία ποιος θα προσβληθεί. Αν κάποιος πειραχτεί, ας το ξεπεράσει! Το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα αποδώσει τα μέγιστα μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας. Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, αυτό οφείλεται στις αντικρουόμενες ενέργειες των εμπλεκομένων, όχι σε λάθος κάποιας πλευράς.
Το βέβαιο είναι ότι οι σχέσεις σας θα αποτελέσουν το κλειδί για την επιτυχία και την ευτυχία σας, γι’ αυτό μη θυσιάσετε κάτι από αυτά για έναν υποδεέστερο στόχο. Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε τις δημιουργικές σας παρορμήσεις σε έξαρση!

ζωδια αιγόκερως
Η επιμονή και η καλή σας διάθεση θα είναι τα εργαλεία για να ξεκινήσετε αυτή τη νέα εβδομάδα. Επίσης δεν θα λείψει η διασκέδαση, καθώς θα νιώσετε ξανά σαν παιδιά σε φανταστικά σκηνικά, στα οποία θα βρεθείτε με τα φιλικά σας άτομα που γνωρίζετε όλη σας τη ζωή.
Στο μέσο της εβδομάδας θα πρέπει να σοβαρευτείτε και να χειριστείτε τα σοβαρά θέματα του σοβαρού κόσμου, ενώ θα νιώσετε και σοβαρά μαγνητισμένοι από ένα συγκεκριμένο άτομο (φυσικά σοβαρό)! Το Σαββατοκύριακό σας θα το κατακλύσει το συναίσθημα, ωστόσο θα είναι καλό να διατηρήσετε κάποιες επιφυλάξεις για αν όλα είναι αυτό που φαίνονται.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα είστε σε ενεργητική διάθεση. Η ανάγκη σας ωστόσο θα είναι περισσότερο εσωστρεφής, κάτι που θα γίνει η αφορμή για να κάνετε μια μικρή αλλά σημαντική ανακάλυψη για τον εαυτό σας. Ίσως να νιώσετε λίγο πιο τρωτοί αυτή την περίοδο γι’ αυτό αποφύγετε τις έντονες κοινωνικές δραστηριότητες.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά το άγχος σας θα καταλαγιάσει και θα αναδειχθούν περισσότερο τα ταλέντα σας και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας. Θα έχετε πολλά αγαπημένα σας άτομα κοντά και είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσετε μαζί τους τα όνειρά σας. Το Σαββατοκύριακο μειώσετε λίγο τις ταχύτητές σας και κάντε μόνο όσα θα νιώθετε σωστά.

ζωδια ιχθύες
Ξεχάστε τις ανοικτές θάλασσες με τους πολλούς κινδύνους και τους καρχαρίες να καραδοκούν. Από την αρχή αυτή της εβδομάδας, εσείς πρέπει να καθίσετε ήσυχα και φρόνιμα δίπλα σε μια ήρεμη λιμνούλα και να εμμείνετε στους άμεσους στόχους σας.
Αυτές τις μέρες τα άστρα σας καλούν να επιστρατεύσετε την προσοχή και την εστίασή σας στο παρόν, ακόμη και αλλάζοντας τους χειρισμούς σας σε θέματα ρουτίνας. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι εξίσου ήσυχο και ήρεμο. Ένα φιλικό άτομο θα βρεθεί δίπλα σας και θα κάνει για εσάς κάτι, χωρίς να το ζητήσετε καν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768