ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 17-23/07 A

rantevoy-symperifora-antrwn

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 17-23/07 A

ζωδια κριός
Η νέα εβδομάδα θα αρχίσει σαν ένα ρομαντικό παραμύθι για εσάς, με συναντήσεις μέσα στο «δάσος» με αγνώστους που θα ερωτεύονται! Η άσκηση θα είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σας, παρόλο που μπορεί να μην σας γίνεται καν αντιληπτή. Το μέσο της εβδομάδας θα είναι λιγότερο ονειρικό και απολαυστικό, ωστόσο μην σταματήσετε την εξάσκηση.

Θα σας κρατήσει σε εγρήγορση και σε θετική διάθεση, για να χειριστείτε τις λεπτομέρειες και κάποιες αντιξοότητες που θα έχουν την τάση να σας καταβάλουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα είστε χαρωποί και ελκυστικοί, γιατί θα έχετε τελειώσει με τα περισσότερα από τα θέματα που σας πίεζαν. Γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορέσετε να διαθέσετε όσο χρόνο θέλετε στο να κοιμηθείτε.

 

ζωδια ταύρος
Στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας θα βρεθείτε στη θέση του μεσάζοντα, προκειμένου να διευθετήσετε μια διαφωνία μεταξύ ατόμων του φιλικού σας κύκλου. Είναι πιθανό στη συνέχεια θα βρεθείτε κι εσείς εμπλεκόμενοι επειδή διαιτητεύσατε! Το πιο συνετό για εσάς θα είναι να αποστασιοποιηθείτε με ευγένεια, ακόμη κι αν πρέπει να δηλώσετε ότι δεν σας αφορούσε το θέμα εξαρχής. Καλύτερα να χάσετε λίγο από το δίκιο σας, παρά τους φίλους σας.

zodia-taro-45

Οι υπόλοιπες μέρες θα κυλήσουν πολύ πιο ευχάριστα, με αρκετή διασκέδαση και παντού χρώμα και χαρά. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν αρκετές στιγμές και γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν. Ειδικά η Κυριακή θα είναι ιδιαίτερα πλούσια συναισθηματικά, αν και σε χαμηλότερους τόνους από αυτούς των προηγούμενων ημερών.

tarw-zwdia

ζωδια δίδυμοι
Η ευγλωττία θα είναι το χάρισμά σας με το οποίο θα ανοίξετε αυτή την εβδομάδα, στην οποία θα έχετε πολύ καλή ανταπόκριση από όσους βρεθούν γύρω σας. Ωστόσο δεν θα ισχύσει το ίδιο με το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς οι αντιπαραθέσεις σας θα είναι πολλές και οι περισσότερες θα αφορούν την επικοινωνία μεταξύ σας.

Παράλληλα και στη διάρκεια όλης της εβδομάδας, θα έχετε να χειριστείτε πολλές πρακτικές επικοινωνίες: επιστολές, τηλεφωνήματα, ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά μηνύματα θα σας κατακλύσουν από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Όμως από την Παρασκευή και μετά, το επίκεντρό σας θα είναι ένα και μόνο άτομο. Σε αυτό θα εστιάσετε τις μέρες και τις νύχτες σας όλο το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή να αναμένετε ότι θα μπείτε και σε κάποια άγνωστα χωράφια…

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Λένε ότι όσο περισσότερο υπάρχει από κάτι, τόσο το καλύτερο. Με αυτή τη διάθεση θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, που τίποτα δεν θα είναι αρκετά πομπώδες για τα γούστα σας! Τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα μειώσετε λίγο την επιδεικτική σας τάση, για να εστιάσετε στις λεπτομέρειες που έχετε να χειριστείτε και στις ποιοτικές φιλίες. Περάστε χρόνο με τους φίλους σας, οργανώνοντας ίσως και κάποια κοινή απόδραση.

Από την Παρασκευή και μετά θα πρέπει να είστε πιο προσηλωμένοι στο οικιακό περιβάλλον σας, γιατί κάτι θα χρειαστεί την αμέριστη προσοχή σας το Σαββατοκύριακο. Χειριστείτε το άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, γιατί σε αντίθετη περίπτωση ρισκάρετε να εκραγείτε εν μέσω μιας έντονης κρίσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια λέων
Είστε στο απόγειό σας με την έναρξη αυτής της εβδομάδας, στο ζενίθ των δυνατοτήτων και των συναισθημάτων σας! Ό,τι και να κάνετε, να έχετε την καρδιά σας για οδηγό και την αισιοδοξία για σύντροφό σας. Προχωρώντας προς το μέσο της εβδομάδας, εξωτερικοί παράγοντες θα σας κάνουν να νιώσετε πιεσμένοι και ίσως να θελήσετε να απομονωθείτε λίγο.

Μπορεί ως την Πέμπτη να είστε κάπως εσωστρεφείς, όμως από την Παρασκευή και μετά θα βρείτε την κοινωνική φόρμα σας. Φίλοι, ρομάντζο, κινητικότητα και ζεστασιά θα είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών αυτών μέχρι και το Σαββατοκύριακο. Την Κυριακή κάντε μια μικρή παύση και αφιερώστε λίγο χρόνο στον οικογενειακό σας κύκλο.

zwdia shmera

ζωδια παρθένος
Έχετε πολλά μαζεμένα στη λίστα των υποχρεώσεών σας με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Ίσως μάλιστα να παραείναι πολλά για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με όλα – και κυρίως για να μείνει αλώβητη η υγεία σας. Για το καλό σας, η συμβουλή είναι να τρυπήσετε με μια καρφίτσα όλη αυτή την ένταση, προκειμένου να ξεφουσκώσει…

Το μέσο της εβδομάδας θα είναι παραγωγικό και ευχάριστο συνάμα. Το κλίμα σας ευνοεί για να κάνετε τον καλύτερο σχεδιασμό των στόχων σας και να συζητήσετε πολλές από τις ιδέες σας. Την Παρασκευή κανονίστε να βγείτε για ψώνια με παρέα, ενώ το Σάββατο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας. Την Κυριακή θα νιώσετε την ανάγκη να μελετήσετε κάποια θέματα που σας προβληματίζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00