ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 17-23/07 B

gynaika-zygos-rantevoy-antras-ixtheis

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 17-23/07 B

ζωδια ζυγός
Μπορεί να μην έχετε απαντήσεις για τα πάντα, ωστόσο με την έναρξη αυτής της εβδομάδας θα δείτε ότι υπάρχει κάποιος που θεωρεί το αντίθετο για εσάς. Είναι υπέροχη η αίσθηση ότι σας θαυμάζουν! Ο φιλικός σας κύκλος θα έχει ανάγκες αλλά δεν θα έχει αρχηγό να τις ικανοποιήσει, γι’ αυτό πάλι θα κληθείτε εσείς προς βοήθειά του. Στο μέσο της εβδομάδας θα αποδείξετε το χάρισμά σας ως εξαιρετικοί ακροατές, κι έτσι θα καταφέρετε να παίξετε στα δάκτυλα τις κακεντρέχειες που θα έρχονται από πολλές πλευρές.

Από την Παρασκευή και μετά θα βυθιστείτε στο φλερτ και η καρδιά σας θα φτεροκοπά, αν και το μυαλό σας θα έχει εστιάσει στην ομορφιά. Το Σαββατοκύριακο θα βιώσετε τις ανέλπιστες στροφές που κάνει η ζωή! Ενδέχεται μάλιστα την Κυριακή να πάρουν σάρκα και οστά κάποιες τολμηρές σκέψεις σας.

 

ζωδια σκορπιός
Με κάποια ανησυχία για τα επαγγελματικά σας θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα, καθώς θα προκύψει κάποιο θέμα με το αφεντικό σας. Θα είναι καλό από μέρους σας να φανείτε αντάξιοι εμπιστοσύνης, και να δείξετε επιφύλαξη και σύνεση στον εργασιακό σας χώρο. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να είστε πομπώδεις και ορμητικοί. Στο μέσο της εβδομάδας θα σας εμπιστευθούν ένα μυστικό, που θα αλλάξει την οπτική σας σε ένα θέμα που το είχατε σκεφτεί εντελώς διαφορετικά.

zodia-taro-45

Γύρω στην Παρασκευή, η βοήθεια που θα προσφέρετε σε ένα φιλικό άτομο θα σας δώσει μεγαλύτερη χαρά απ’ όσο νομίζατε. Διατηρήστε τη θετική σας διάθεση και φροντίστε να είστε παρόντες όπου πρέπει μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ενδώστε στις δραστηριότητες που θα σας προταθούν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Ο ήλιος σας χαμογελά και σας μεταδίδει τη λάμψη του με την ανατολή αυτής της νέας εβδομάδας. Είστε οι προνομιούχοι των ημερών στον τομέα της τύχης αλλά και της καλής θέλησης. Ένα υψηλά ιστάμενο άτομο ενδέχεται να σας ζορίσει λίγο τις μέρες που ακολουθούν, όμως προς το μέσο της εβδομάδας το κλίμα θα αλλάξει άρδην. Οι φίλοι σας θα είναι εκδηλωτικοί και απρόσμενα θερμοί απέναντί σας.

Σε μια συζήτηση που θα παρευρεθείτε την Παρασκευή ή το Σάββατο, θα συνειδητοποιήσετε πόσο εφικτό είναι να πραγματώσετε τους στόχους και τις ελπίδες σας για το μέλλον! Το Σάββατο το βράδυ τα όνειρά σας θα είναι τόσο έντονα, που θα απασχολήσουν το μυαλό σας όλη τη μέρα της Κυριακής.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια αιγόκερως
Νομίζατε ότι είχατε κατανοήσει πλήρως ένα συγκεκριμένο άτομο, ωστόσο τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Όποιες κι αν ήταν οι απόψεις σας, ξεχάστε τις και ασχοληθείτε με την έρευνα εξ αρχής. Είναι απίστευτο το πόσα πράγματα δεν ξέρετε ακόμη, δεν μπορείτε καν να φανταστείτε πόσο πολλά! Λίγο μετά το μέσο της εβδομάδας θα έχετε ήδη καταφέρει πολλά και θα νιώσετε ξανά προσγειωμένοι.

Από την Παρασκευή και μετά αφιερώστε χρόνο σε ένα νέο σχέδιό σας. Η ενέργειά σας θα ξεχειλίζει το Σαββατοκύριακο, και δεν αποκλείεται να πάρετε μέχρι και απρόβλεπτες κατευθύνσεις. Αυτές οι μέρες θα γεμίσουν με φίλους.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Μια απρόσμενη βλάβη ή ζημιά στην αρχή της εβδομάδας, θα έχει τη δυναμική να σας χαλάσει τη διάθεση και να νιώσετε ότι βρίσκεστε αναγκαστικά ξεκρέμαστοι. Κάπως έτσι θα αρχίσει αυτή η νέα εβδομάδα αλλά και η περιπέτεια για εσάς! Ενίοτε, οι πιο συναρπαστικές εμπειρίες ξεκινούν υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες! Αυτό το στιβαρό μάθημα ζωής θα σας συντροφεύσει και τις επόμενες μέρες.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα, ενώ την Παρασκευή η κοινωνική δραστηριότητα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σκοντάψετε πάνω σε κάτι απογειωτικά και εξωφρενικά όμορφο και καινούργιο. Χαρείτε το αλλά φροντίστε να προσγειωθείτε σύντομα…

zodia-taro-zwdia

ζωδια ιχθύες
Μπορεί ο τρόπος που χειρίζεστε τα πράγματα να είναι απόλυτα λειτουργικός για εσάς, ενδέχεται όμως να μην ταιριάζει σε κάποιον άλλο άνθρωπο. Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα καταστεί απαραίτητο να μην φανείτε αυταρχικοί. Όσο σοφές κι αν είναι οι παρατηρήσεις και οι κριτικές σας, πολλοί θα είναι αυτοί στο περιβάλλον σας που δεν θα ενδιαφέρονται καθόλου να τις ακούσουν.

Στο μέσο της εβδομάδας εστιάστε στο να σεβαστείτε τις επιθυμίες των άλλων, γιατί οι σχέσεις σας μαζί τους είναι το κλειδί για την ευημερία σας στο άμεσο μέλλον! Φροντίστε αυτές τις μέρες να επιλύσετε αμέσως ένα πρόβλημα που θα προκύψει με ένα άτομο που είναι πολύ κοντά σας – σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Μην αφήσετε εκκρεμότητες για το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις